View Full Version : Искам ...да съм по-висока ,но как?
loliipops
01-06-2012, 21:04
Искам ...да съм по-висока ,но как?
Rebirthing
01-06-2012, 21:40
С йога, но разликата преди и сега, едва ли ще бъде забележима.
cigarettekisses
01-06-2012, 21:56
Не мисля,че можеш да станеш по-висока.
Носи токчета..
MissHouse
01-06-2012, 23:33
чувала съм че се източваш, когато играеш баскетбол и волейбол
Glamour92
01-07-2012, 07:32
чувала съм че се източваш, когато играеш баскетбол и волейбол
Мит... =)) просто няма логично биологично обяснение как би се случило това
Ръстът се определя от полимерно взаимодействие на гени-можеш да стигнеш максимума,може и поради различни фактори да не достигнеш до ръста,който ти е генетично заложен.Та,май единствената опция да пораснеш повече,отколкото природата е предвидила,е растежния хормон
Бтв,при някои хора окончателният ръст се достига чак на 19-20,че и нагоре,така че ако си малка,не се притеснявай-има още накъде да се издължаваш xDD
Мисля, че няма начин да си по - висока .. ако има някакви хапчета или други такива, по - добре не се трови
loliipops
01-07-2012, 12:16
С йога, но разликата преди и сега, едва ли ще бъде забележима.
ами възможно е , защото се разтягаш , но за волейбол нз опитвала съм за година и нещо и нищоо.
lolabunny7
01-07-2012, 13:21
и аз съм нисичка, но вече се примирих с това. Пробвала съм с баскетбол, но сякаш това действа повече при момчетата. Освен по някакъв начин да стимулираш хормона на растежа с витамин А ( моркови), но не знам дали ще помогне. Чувала съм, че и висенето на лост помагало, но трябва упоритост. :)
qkakukla2
01-07-2012, 13:34
Ще ти дам съвет, но незнам до колко ще е верен.
Отиди в някоя дрогерия и питай там може да има някакви хапчета или билки за този хормон.Но внимавай какво вземаш, че една приятелка на майка ми работила там, имала дъщеря, която била много ниска и й дала хормони за растеж или нещо друго не му знам името. Та сега е много висока към 1.96 там някъде.
HolyShit
01-07-2012, 15:45
Хормона на растежа помага САМО,когато имаш дефицит.Ако е в нормални нива няма да пораснеш на височина..
scrooper
01-07-2012, 16:16
Ще ти дам съвет, но незнам до колко ще е верен.
...имала дъщеря, която била много ниска и й дала хормони за растеж или нещо друго не му знам името. Та сега е много висока към 1.96 там някъде.
:D :D :D Хора, не се тровете бе! Спортувай нещо, за което се вярва, че помага, наспивай се и яж разнообразно. Ако не друго, поне ще си здрава.
niki1996
01-07-2012, 16:24
Мит... =)) просто няма логично биологично обяснение как би се случило това
Ръстът се определя от полимерно взаимодействие на гени-можеш да стигнеш максимума,може и поради различни фактори да не достигнеш до ръста,който ти е генетично заложен.Та,май единствената опция да пораснеш повече,отколкото природата е предвидила,е растежния хормон
Бтв,при някои хора окончателният ръст се достига чак на 19-20,че и нагоре,така че ако си малка,не се притеснявай-има още накъде да се издължаваш xDD
ммне мисля че е така бескетблоа увеличава руста поради постоянното растягане на муслулите и изпъване на връзките и скачането също
Glamour92
01-07-2012, 20:28
блажени са верующите...кей,няма лошо да играете баскет с тайничката надежда да пораснете изневиделица - ако не друго,поне спорта не вреди
Rebirthing
01-07-2012, 21:35
Стимулатор на растежния хормон е L-Ornithine, аминокиселина, може да я намериш като хранителна добавка. Също така и GABA.
hotxxmess
01-07-2012, 21:53
Тренирай нещо.. волейбол,баскетбол.Недей да взимаш хапчета...никаква полза няма от тях.
аз от баскета израстнах :D ама колко колко поне минах майка си :D обаче то си е ганатично ако нямате високи ти кво очакваш да си 170 ли :/ а и винаги вариант са токчетата ама като пораснеш ;)
спрях да раста, когато бях на 12...
164 и толкова
доста съм ниска, което уби една от мечтите ми за работа, но няма значение
и от хапчета или спортове разни няма да пораснеш
колкото-толкова
не си рискувай здравето, за 2 сантиметра
^ абе 164 не са малко ;) и да хапчетата ги махни изобщо като вариант то си е И до ген
164 СА малко
не знам колко си висока, обаче на мен ми е проблем постоянно
в къщи свалям чинии със стълба!? а шкафовете не са много високи, постоянно имам нужда от помощ, ако искам да сваля нещо от малко по високо, чувствам се кофти и предпочитам да съм по-висока
ама няма..
яж нескуик ~ шегичка ;д .. еми не знам може би с йога ?
ADMIRALKA14
01-08-2012, 14:52
Искам ...да съм по-висока ,но как?
На колко години си и колко си висока в момента?
164 СА малко
не знам колко си висока, обаче на мен ми е проблем постоянно
в къщи свалям чинии със стълба!? а шкафовете не са много високи, постоянно имам нужда от помощ, ако искам да сваля нещо от малко по високо, чувствам се кофти и предпочитам да съм по-висока
ама няма..
ами 165 разликата не е голяма :D
kaRamella
01-08-2012, 19:37
Аз съм на 16 и съм 1.55 .... За какво говорим ;д ?
Аз пък четох, че е от значение колко калций е приемала майката докато е била бременна или нещо от сорта.Можело родителите ти да са по-нисички, но ти да станеш висок.Не знам колко е вярно, но съм виждала такива семейства и затова си мисля, че не е толкова до ген... Остава да се надяваш :D знам ли, и аз искам да съм по-висока, но не зависи от мен.
FuCKkK13
01-09-2012, 16:52
апф и аз съм ниска ама к'во ? отдавна не ми пука.. спорт и здравословно хранене.. и не си мисли,че от 1 година спорт ще видиш голяма разлика.. трябва постоянство във всяко едно начинание.. а колкото до хапчета -ако си малка недей,защото може още да пораснеш,а и не е хубаво за организма..
а колкото до баскета и волейбола - не съм съгласна.. и при двата спорта се издължаваш .. малко или много .. просто това е постоянно разтягане на мускулите и от там идва и растежа,но естествено не говорим за 1-2 години,а повечко и определено се вижда разлика
Ооо, я стига, моля те... защо ти е?? Аз пък мн искам да си остана нисичка... сладурско е някак си, а и си ниска и сладка за гаджетата...
По темата: баскетбол. Не е мит. Всички баскетболистки, които познавам, са 1.70 и нагоре. Гледах по NG, че няква карала лекарите да ѝ чупят краката нарочно, за да стане по-висока с към 5 см.... ти решаваш..
OverCrusher
01-09-2012, 21:13
еми начи ходи да тренираш на лостове и ще станеш висока , така двама фр-та тренираха на лостове и наистина пораснаха с няколко санта
ZaicheNaXeroin
01-10-2012, 15:39
има само един начин - научи се да се харесваш!
Ооо, я стига, моля те... защо ти е?? Аз пък мн искам да си остана нисичка... сладурско е някак си, а и си ниска и сладка за гаджетата...
По темата: баскетбол. Не е мит. Всички баскетболистки, които познавам, са 1.70 и нагоре. Гледах по NG, че няква карала лекарите да ѝ чупят краката нарочно, за да стане по-висока с към 5 см.... ти решаваш..
ааа и аз го гледах тва мноу шантаво o.O
lisi4ety
01-15-2012, 18:03
Баскетбола е мит!
Всички баскетболистки са +170, защото са били високи и са ги записали да тренират, а не защото са пораснали след много игра на баскетбол :D :D :D
По темата - няма как да го промениш, гена си е ген. Трябва да се научиш да се чувстваш окей в собствената си кожа и да не ти пука.
От личен опит казвам - и аз искам да съм по-ниска, ама шанс..
Glam0rous
01-15-2012, 20:32
А колко си висока? По принцип нищо не можеш да направиш ако си здрава и хормоните ти са наред. Ако си ниска заради някакво заболяване и проблем с тях се отива на ендокринолог, дава се солидна сума и започваш да пиеш и да се надяваш да подействат без купища странични ефекти. Имах съученичка с такъв проблем и не и беше никък добре.
Ако е просто от суета и нямаш проблем, забрави.
И какво лошо има момичетата да са по-ниски? Мен пк супер много ми харесват някакви дребни мадами, много по-готино е от (да не казвам кобила) ама изглежда по-нежно и женствено. Даже ме е яд колко съм станала висока понякога, а то е 167-8.
не винаги е до ген
примерно познавам едно момче, което е високо 2.06, ама техните са 1.70-1.75..така че не винаги е фактор.
DisappointedDreamer
01-16-2012, 13:25
не винаги е до ген
примерно познавам едно момче, което е високо 2.06, ама техните са 1.70-1.75..така че не винаги е фактор.
Така е - смисъл, пак си е ген, но не е задължително да се е метнал на родителите си - брат ми е 180 а родителите ми са 168-175. Може човека да се е метнал на дядо си примерно, както брат ми. Зависи от много неща.