Влез

View Full Version : Гримирате ли се ?

Bad_like_them
01-07-2012, 09:43
Как се харесвате повече - гримирана или естествена ? И можете ли да обясните защо ? Аз лично предпочитам да съм естествена. Когато излизам не слагам абсолютно никакъв грим, спирали, фон дьо тени, очни линии, пудри и т. н. Пък колкото до косата - правя я само с вафли или изобщо не я правя.

tItEufFf
01-07-2012, 10:08
Аз се гримирам. Кожата на лицето си не мога да я понасям, така че не мога да не слагам фон-дьо-тен. Подчератавам си очите със спирала, понякога слагам сенки (дискретни за училище или за навънка, и по-"флаш" за купони). И на веждите си слагам молив, защото са много светли.
Рядки са случаите в които да се харесам напълно естествена.

Всеки трябва да изглежда така че да се чувства добре в кожата си ..

Bad_like_them
01-07-2012, 10:29
Да, права си. Всеки трябва да се чувства красив :) А ако може да ти дам съвет за веждите - ако очите ти са светли (сини или зелени) по - добре не ги подчертавай с молив, мисля че ще си по - добре със светли вежди :P :)

taamara
01-07-2012, 10:36
С грим се харесвам повече, за жалост.
Фон дьо тен - задължително и пудра отгоре, за да не лъщи. Обичам черния молив, слагам си много, искам очите ми да изглеждат като на жените от арабския свят : )). Спирала - също, особено като отделиш малко повечко минутки, миглите стават супер : ))

ledenakrasota
01-07-2012, 10:54
Ако зависи от мен, бих ходила без грам грим. Правя го само лятото. Но си имам проблемна кожа и се изискват много грижи. Не използвам много и не ми личи, дори. :)

toxiic
01-07-2012, 10:55
аз предпочитам да съм естествена :) .. ззащото няма смисал още от малка да са прая на няква .. ;х пак и защо да си мацам лицето с химии ? - няма смисъл много рядко си слагам фон дю тен и отгоре малко пудра после молив , но това се случва за завършване или ако излизането е нещо по специално инъче не :)

billytalent
01-07-2012, 11:00
Честно казано, без грим не мога да се гледам.
Много обичам да си подчертавам очите. Слагам си очна линия и спирала, от време на време малко син молив отдолу и това е.

Enchanting
01-07-2012, 11:25
Аз използвам гланц/ балсам и малко спирала за оформяне на миглите. :)

wiiwa
01-07-2012, 13:32
ами понякога се харесвам повече гримирана , понякога естествена.. по принцип скулите ми не са много добре очертани може и се харесвам повече с малко руж и спирала , но не се гримирам

wiiwa
01-07-2012, 13:33
.. слагам само гланц защото устните ми са големи и много се напукват - стои грозно / съжалявам за двойния пост /

Laana
01-07-2012, 14:15
Ами да,използвам черен молив и спирала.Нямам навик да използвам гланц или нещо подобно (:

Biskfitka
01-07-2012, 15:11
Понякога се харесвам и без грим.Но това е,когато съм си направила перфектно веждите,изтрила съм си много добре грима и особено черния молив и съм си направила всички маски на лицето :D
Грим си слагам-фдт/пудра/руж за изравняване на тена и прикриване,ако имам някаква пъпка (е ружа е за цвят де ;д ) и сенки,очна линия и т.н. ,защото си харесвам повече очите с грим..и така ;д

titinkaa
01-07-2012, 15:20
Ходя постоянно естествена,рядко слагам грим.С грим се харесвам повече.

Goddess
01-07-2012, 15:21
Не знам...харесвам се и без грим понякога, нищо ми няма на кожата, нямам сенки под очите и т.н., но гримирането ми се е превърнало в рутина. Дори и да се харесвам без грим, ако трябва да излизам някъде се гримирам. А за по-късни излизания, вечери, дискотеки - задължително и то по-силничък грим.

smilelady
01-07-2012, 15:51
Не. Само за по-специални случаи :)

musshy
01-07-2012, 20:54
Слагам очна линия и спирала.. харесвам се повече с грим, но при мен май няма голяма разлика..

cigarettekisses
01-07-2012, 21:48
Гримирам се. Изправям си косата или я къдря. Харесвам се повече гримирана.

veni_ap
01-08-2012, 14:43
toxiic , много хубав отговор !

FuCKkK13
01-08-2012, 16:31
не се гримирам.. има дни в които наистина се харесвам без грим и такива в които не се,но в тези които не се просто си казвам,че е по-добре за кожата ми ако не сложа грим и не си слагам.. с грим като почти всяка жена/момиче се харесвам повече,защото грима освен за прикриване на недостатъци е и за подчертаване на хубавите черти.. понякога дори една спирала може да те направи по-хубава.. харесвам се с изключително лек грим (фдт. и спирала) това ми е грима.. и се гримирам само за специални случаи (3-5 пъти в годината) като след грим започват едни процедури с почистване,маска и т.н. - защото ако не ги направя си чувствам лицето мръсно понеже не съм свикнала да ходя с грим и това е.. :)

paradosou
01-08-2012, 18:30
Повече се харесвам с грим. Очна линия и спирала слагам. И фон дьо тен от време на време. : ))

princesk1
01-12-2012, 15:08
ами понякога се харесвам повече гримирана , понякога естествена..

Аз също! :D :D

sapphire5
01-12-2012, 15:50
Зависи . И аз понякога се харесвам повече без грим , друг път пък с грим повече си се кефя . Различно , зависи какъв ще бъде грима и повода за него. Аз от време на време се гримирам, ако може да се каже въобще " гримиране " - това, че слагам малко пудра , сенки от време на време и някакъв балсам или гланц за устни . :)

tomboy
01-12-2012, 16:50
Aми не . Само ако ми се наложи и нямам избор .. Просто не се харесвам с грим . Единственото , което слагам е балсам за устни , които веднага попива , защото ако не ги мажа се напукват и ме болят . И другото , което използвам всеки ден (то въобще не е грим де , ама айде .. хд) е на Гарниер един рол-он за под очи. :)

summerxtime
01-12-2012, 16:56
Точно гримиране не бих го нарекла.По-скоро потчертаване на красотата.Например имам големи кафеви очи,който страшно харесвам и задължително си слагам малко молив и спирала.Слагам си малко коректор под очите защото имам ужасни торбички под очите.Не харесвам устните си и им слагам гланц/червило. Лятото ходя напълно естествена с изключението на червилото/гланца ;д

monini4ka
01-12-2012, 17:10
Аз понякога си слагам спирала и черен молив ии гланц. Коректор - ако имам пъпчици. Това не го правя всеки ден - когато ми остане време сутрин примерно или на по-специални случаи. Сенки, фдт, пудра и руж не ползвам - за изравяване на тена си слагам BB крем на Garnier.

ScarlettS
01-12-2012, 20:07
Ами най-често ползвам фон дьо тен, спирала, молив, сенки и някакъв гланц. Понякога просто не ми се занимава... зависи.

marin4itu
01-12-2012, 21:49
Слагам си спирала, за да си подчертая очите, някой път и сенки, или черен молив, но зависи дали ми се занимава. Иначе за дискотека или рожден ден се гримирам доста.

babity
01-13-2012, 08:57
В ежедневието си ходя без грим, но и когато излизам вечер пак слагам малко грим. Малко фон дьо тен, очна линия и спирала. Рядко слагам руж и пудра.

missa
01-13-2012, 12:52
Всеки ден - задължително фон дьо тен :D Ако питате мен предпочитам без, но просто не си харесва лицето. За очите слагам си само спирала а понякога нищо, а устните, най-често ползвам гланц или балсам. Косата си я правя къдрава с маша :)

fairyy1
01-13-2012, 13:11
Ами определено се харесвам повече естествена. Гримирам се мноого рядко за специални случаи.И даже и тогава много малко. Естествените момичета са красиви , но това си е мое мнение :D

Twilight_23
01-14-2012, 13:15
Дамм и тъй повече ви харесва!!!!!!!!

bijou
01-14-2012, 17:24
Фон дьо тен,пудри или руж въобще не позлвам.Кожата ми е нежна и бледа и точно това харесвам. (:
Колкото до очите, почти всеки ден си слагам очна линия и спирала, или понякога опушен грим.

Poivre
01-14-2012, 19:06
Да, гримирам се.
Всеки изглежда по-добре с добър грим.

gersinkaa
01-14-2012, 20:15
Ами аз също се гримирам, но с лек грим (спирала, гланц). Мразя да си слагам сенки на очите, но когато има поводи слагам. Не мисля, че през другото време ходя кой знае къде, че да се контя. Хората, с които излизам ме познават от много време и са ме виждали и без грим. Също не мисля, че училището е моден подиум и за това не се гримирам много-много. Много си харесвам косата, всеки ден е различна, за това и нея не правя. :)