maconchi
01-07-2012, 15:00
zdraveite.mnogo 4esto vlizam v forumi i 4eta razli4ni temi,no nikoga do sega ne sum puskala i az ne6to..prosto iskam nqkoi strani4en 4ovek da pogledne cqlata situaciq i da mi kaje mnenieto si,za da re6a kakvo da pravq..Momi4e sum na 18godini..2010g. se zapoznah s edno mom4e..o6te 1 ve4er ot nasheto zapoznanstvo toi mi napravi vpe4etlenie,haresah go,no znaeh 4e si ima seriozna priqtelka i ne sum se nadqvala na ni6to ot nego..sled mesec toi se razdeli s priqtelkata si s koqto e bil okolo 5godini i si nameri nova..s neq se zadurja po malko ot godina..no prez cqloto vreme dokato sa imali vruzka,kogato se sre6tnehme ne me e podminaval,zaka4al me,celuval me e..mnogo 4esto bqh tema za skandali mejdu tqh,no kakto i da e vsi4ko UJ priklu4i mejdu tqh,razdeliha se..ot okolo 5meseca ve4e izlizame po4ti postoqnno,v edna kompaniq sme,vednuj se durji s men taka vse edno imame vruzka..na drugiq den vse edno ne se poznavame..spah s nego i otno6eniqta ni si ostanaha vse su6tite..po4ti postoqnno si pi6em,pi6e mi sms-i,pravi ne6ta s koito me kara da mislq 4e toi naistina ima ne6to kum seriozno kum men,no i ne6to go spira..az sum vlubena v nego..ne znam kakvi sa negovite 4uvstva i tova me tormozi mnogo..predi 2 dena bqhme na diskoteka i toi hodi da zakara bivshata si priqtelka ne se zabaviha mnogo i sled kato se vurna beshe krai men,pribrahme se zaedno..no ne znam ve4e kakvo da mislq i da pravq..HELP