View Full Version : все същия проблем ..;Х
Здравейте искам да ви споделя за явно вече образуван проблем при мен .. запознах се с едно момиче в една дискотека днес и писах и се разбрахме да излезем а работата е ясна харесахме се и сега като излезнеме няма да си говориме за физика и география я.. и идва моя проблем не знам защо но много трудно се решавам да целуна момиче :х на 15 съм и правя едни и същи глупости и губя много мацки по тоя начин ...а с език никога не съм целувал и ме изяжда отвътре просто.. какво трябва да направя да си пъхна просто езичето ли да го въртя ли какво че вече се чувствам като някакъв ддз ако прецакам и с нея нещата вече ще се почуствам супер глупаво..
antineutral
01-08-2012, 05:47
Не превърщай целувката във фикс-идея. Никъде не е писано, че е задължителна. Днеска сте излезли да си приказвате, па ако доде сгоден момент- целуни я. Ако се притесняваш технически, можеш и по-лекичко :)
Това ти е проблема - твърде много мислиш. Просто излезте и виж как ще се развият нещата, ако се отдаде удачен момен и сте се харесали, тогава може да се стигне до целувка. Като отиваш първоначално с фикс идеята, че задължително трябва да я целунеш и постоянно мислиш дали е подходящо, много ясно, че няма да потръгнат нещата.
Просто се вижте, прекарайте си добре и накрая каквото стане - стане. И прочети тази тема, може да ти е от полза http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/502466
Bloody-girl
01-08-2012, 14:51
Не мисли, чувствай! х )
Място за притеснение няма.. Целувката е най - нежното и хубаво нещо, изразяващо любовта.
djipsito
01-08-2012, 15:27
Не е задължително целувката да е на първа среща.
Свикни първо с присъствието й, то само ще ти дойде да я целунеш, даже няма и да го мислиш като дойде момента.
Не е задължително целувката да е на първа среща.
Свикни първо с присъствието й, то само ще ти дойде да я целунеш, даже няма и да го мислиш като дойде момента.
Напълно съм съгласна. Даже мисля, че на първа среща да я целунеш, няма да е добре. Опознай я поне малко, изчакай, виж, може да не я харесаш. По-скоро на втората да я целунеш.