View Full Version : Презерватива остана в мен !! Помощ
shantavoto
01-07-2012, 19:43
Здравейте :) Имам един въпрос?? Докато правехме секс с моят приятел презерватива изчезна(в мен).Той не беше свършил,та въпроса ми е как мога да го изкарам без да се налага посещение при гинеколог и дали ще изчезне просто ей така след време ??
ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ СЛЕД ВРЕМЕ...
Не ти сериозно ли ?! Както е влязъл така и ще излезе.Мушкаш си пръста и го вадиш. Само не ми казвай ,че още не си го направила...честно!
shantavoto
01-07-2012, 19:49
Нямаа го.. направих го няколко пъти,но няма нищо и много се притеснявам...
Ще запазя грубия си коментар. И ще ти кажа просто иди на доктор... ГИНЕКОЛОГ
teddybearMV
01-07-2012, 20:05
Нямаа го.. направих го няколко пъти,но няма нищо и много се притеснявам...
Е, няма как да го няма, просто не можеш да го извадиш сама. Отивай още утре на гинеколог, има и дежурен гинеколог, който приема спешни случаи. И сериозно ли си мислиш, че може да изчезне сред време?! Вагината ти да не е био яма за биологични отпадъци?! Хахахах..станал е гафа, ама сега се стегни и отиди да го извадят, че големи бели стават.
fluffy_^
01-07-2012, 20:09
Можеби го е глътнало :D:D:D :D:D !
Много ти е лакома!!!
Абсолютен оф топик///
teddybearMV
01-07-2012, 20:16
Много ти е лакома!!!
Абсо;ютен оф топик///
И аз това си помислих да напиша, ама ми се видя много просташко..Хихих
teddybearMV
01-07-2012, 20:33
на всеки се случва
Мда бе, на всеки се случва да си изгуби презерватива из вагината си, да не може да го извади и да си мисли, че ще си изчезне сам след време.. Мдааа..
djipsito
01-07-2012, 20:39
на всеки се случва
Айде бе... :D
ясна е работата :> не само приятеля ти ще рови там ами и чичко ГИНЕКОЛОГ :))) и за него ще има работааа :D
Biskfitka
01-07-2012, 21:05
Накарай приятелят ти да бръкне..и да го потърси :D
fanimarkuchosezavrushta2
01-07-2012, 21:59
Здравейте :) Имам един въпрос?? Докато правехме секс с моят приятел презерватива изчезна(в мен).Той не беше свършил,та въпроса ми е как мога да го изкарам без да се налага посещение при гинеколог и дали ще изчезне просто ей така след време ??
Ам.. исири го ма..
И между другуту мн лесно засмукваш някой работи xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
thespark
01-08-2012, 00:59
До тук с бермутския триъгълник ... след време ще почнат да изчезват и самолети и кораби :D
fluffy_^
01-08-2012, 06:51
До тук с бермутския триъгълник ... след време ще почнат да изчезват и самолети и кораби :D
:D бермутския триъгълник ряпа да яде пред тая :D :D
Добре, всичко друго е ок.. Ма откъде ти дойда малоумната идея, че "след време ще изчезне"!?!?! Лелее, много неща съм чувала ама явно не всички... Отиваш на гинеколог, обясняваш ситуацията и ликаря ти го вади. Невъзможно е да изчезне просто ей така.. Само не разбрах защо не искаш да ходиш на гинеколог, какъв е проблема? Айде заминавай някой да ти го извади, че току-виж след 1-2 минути да е изчезнал в някоя паралелна вселена.. :?
NambyPamby
01-08-2012, 07:56
Най-добре ще е да се посъветваш с оная, дето преди време пускаше тема как се заигравала с дезодоранта.
Пробва ли да уринираш ? Ако и тогава не се показва, счупи един клон от някое дърво и бръкай на дълбоко :D
malkostar
01-08-2012, 11:45
Стига сте се гаврили с момичето бее... Сега сериозно, отиваш в кухнята, взимаш тирбушона и почваш да въртиш ;) Успех!
Малко гадно може да прозвучи, но накарай приятеля ти да бръкне... може твоите пръсти да са по-къси или да не ти е удобно да бръкнеш достатъчно на дълбоко. Ако все пак не стане отивай бързо на гинеколог, защото никак не ми звучи хубаво!
an0n1mk0
01-08-2012, 14:22
Остави го,не се къпи 1- 2 седмици и той ще се разгради .... :D:D:D
Не!! Щях да умра докато чета. Къде смяташ, че ще отиде презерватива? През корема и от устата ще си го извадиш :D Гадно е, че всички ти се подиграват, ама как може да питаш такива глупости.. Просто не е истина това :lol:
Заминавай веднага на гинеколог. Няма да падне сам. И да не вземеш наистина да се човъркаш с нещо, че тогава... :lol: :lol:
ADMIRALKA14
01-08-2012, 16:53
Ох, не мога повече.. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
DisappointedDreamer
01-08-2012, 16:55
Ох, не мога повече.. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
+1 :lol: Боже, ела ме вземи при себе си.
DragonLady
01-08-2012, 16:55
Ако имаш поне малко мозък в тая глава ще тичаш на пожар при гинеколога.
krstwkzz
01-08-2012, 17:36
Искарай го с пинсета или с машата където баба ти бърка в печката с нея ! !
То се е видяло, че сериозен отговор няма да получиш. Най - разумно е да отидеш на гинеколог.
Считам темата за изчерпана.