View Full Version : Не знам какво ми става,но след всичко което ми каза не знам какво да мисля ;х
LolaBunnyyy
01-07-2012, 21:03
Здравейте ... няма на кого да споделя затова, ще го направя тук. Вече направо се побърквам,с приятеля ми много лошо се скарахме тази вечер. И знаете ли за какво..? Заради бившата му приятелка.
Направи ми проблем за това че съм и пратила приятелство в фейсбук (знам, знамм омръзна ви с него ;д) Не мога да разбера защо толкова се ядосва. Пипринцип може без да искам да съм и пратила, защото гледах да не го правя знаех че ще се ядоса не знам как е станало, може да съм и пратила и да сам забравила да го откажа. И той ми има паролата ( и това ми е ясно,че беше най-голямата глупост) и проверил и профила да види дали съм я имала в приятели.
[20:58:53] Той : ami az se qdosah
[20:58:53] Той : kato vidqh
[20:58:57] Той : 4e si q dobavila
[20:59:20] Той : napravo mi pre4ernq
[20:59:22] Той : kato go vidqh
[20:59:32] Той : ne znam kak e stanalo
[20:59:34] Той : no se qdosah
Бляя,бляя и само разни такива...
[21:00:33] Той `: i si vikam koi znae kak se kefi onaq
[21:00:36] Той : i oshte poveche
[21:00:38] Той `: se qdosah
21:00:42] Аз: dobre
[21:01:11] Аз: ne kazwam 4e e taka az sam sig 4e n6 ne sam pra6tala nito me int nito ni6to no za6to se qdoswash?
[21:01:19] Аз: zakakwo da se kefi?
[21:01:27] Аз: nqma pri4ina da go prawi
[21:01:33] Аз: to smsl daje nqma
[21:02:12] Той `: zashtoto e takava
[21:02:25] Той : nadmenna
Той: s1jalqvam (hug)
[21:10:49] Той `: znaesh 4e ponqkoga s1m tak1v
[21:10:52] Той : ..
[21:11:25] Аз: i znaesh li koe e nai gadnoto .. 4e winagi kogato stane vypros za neq si takuw
[21:11:46]Той : zashtoto
[21:11:49]Той : se vbesqvam
[21:11:52]Той : ne moga
[21:11:53]Той : da
[21:11:55]Той : prejiveq
[21:11:57 Той : neshto
[21:12:00]Той : lesno kogato
[21:12:00]Той : nqkoi
[21:12:02]Той : me e
[21:12:03]Той : precakal
[21:12:05]Той : razbirash li
[21:12:18] Аз: aa znachi vse o6te ne si go prejivql?
[21:12:27] Аз: jalko
[21:12:37] Той : nqma da razberesh
[21:12:37] Той : kakvo
[21:12:40] Той : imam predvid
[21:12:40] Той : ..
[21:14:05] Той : az s1m naqsno
[21:14:12] Той : prosto
[21:14:13] Той : kakto ti kazah
[21:14:14] Той : jiveq za da
[21:14:17] Той : pobejdavam
[21:14:20] Той : i da b1da
[21:14:22] Той : nepobedim
[21:14:50] Аз: da i se qdoswash za6toto te e
"precakala" ? a mislish li 4e produljavaiki
taka 6te bydesh "nepobedim" ?
Изобщо не мога да го разбера, кое не може да преживее нея или както после ми обясни това да го "прецакат" Изобщо не съм наясно какви са били отношенията им,никога не ми е говорел за това, като стане въпрос за нея и се ядосва, не искам да се окаже че още има чувства към нея а мен ме изпозлва колкото да я забрави,знам само че са били 7 месеца заедно и изобщо въпроса ми е трябва ли да се интересувам,смисъл такъв имам ли това право? Или не мислите че ме интересува и да не го питам за нищо свързано с нея. Нищо не мога да разбера толкова много се скарахме тези вечер,такива неща му наговорих че самият той нищо не можа да каже после. Заедно сме 3 месеца, доказал ми е че мога да му вярвам но има нещо което ме мъчи и е ужасно,разберете ме .. но как след като самата аз не знам какво ми е. Обичам го страшно много... нямаме никакви проблеми но стане ли въпрос за нея става съвсем различен. ;[
antineutral
01-08-2012, 05:43
Боли го. И когато го докоснат по раната, боли, и вика, и се превръща в озверяло и наплашено кученце. Едва ли става дума за чувства към нея, поне не и в смисъла да на това да са заедно или да я обича- по-скоро на гняв и огорчение от разбитата обич. Надявай се да ти сподели повече завбъдеще, да си поплаче на рамото ти дори. Засега не е готов дори да се спомене за бившата му. Докато нещата отшумят. :)
SisiStrange
01-08-2012, 06:28
Сори, това ми стана ужасно смешно. :D:D
Според мен го е скъсала по някакъв унизителен за него начин (я с изневяра, я с някоя обида) и по-скоро не може да преглътне обидата, отколкото да не може да преживее нея самата. Горе главата. ;) Твоя явно вади егото на пич в трико, зяпащ града от някой покрив, тъй че съм почти сигурна, че проблемът му не е свързан с някакви любовни чувства, а с някогашно наранено его.
DisappointedDreamer
01-08-2012, 06:31
Според мен го е скъсала по някакъв унизителен за него начин (я с изневяра, я с някоя обида) и по-скоро не може да преглътне обидата, отколкото да не може да преживее нея самата. Горе главата. ;) Твоя явно вади егото на пич в трико, зяпащ града от някой покрив, тъй че съм почти сигурна, че проблемът му не е свързан с някакви любовни чувства, а с някогашно наранено его.
+1 Егото е разбира се. Какво е това "живея за да бъда непобедим"? Какви са тия глупости? Още оттук си пролича.
За да победиш трябва някога и да загубиш.
fluffy_^
01-08-2012, 06:45
Може пак бившата му да знае нещо някаква тайна за него и да не иска да разбереш о.о :D
ledenakrasota
01-08-2012, 08:10
И на мен ми стана смешен този цитат. Също така, когато казва, че още не го е превъзмогнал. Това е голям проблем и спънка за настоящето и бъдещето ви. ;)
Щях да му напиша, че когато го превъзмогне, може да ме потърси. До тогава да си го превъзмогва. :D Това не му е извинение да се държи така с теб, нито да бъде такъв задник.
LeprikonA
01-08-2012, 08:51
точно 'щото тя го е скъсала и толкова "прецакан" и не му го търпи егото, както каза SiSiStrange. по принцип аз съм от хората, които не си падат по разпитване за бивши, не си падам и по такива, които не могат да се откъснат от бившите си. за това не мога да ти дам подходящ съвет, освен просто да не го дразниш излишно и да си правиш животеца черен. в прав текст ти е казал, че не я е превъзмогнал, значи не пипаш по "болното" място и толкова. не знам до колко е правилно това.
Ами всеки си има минало и според мен той не е преживял своето. Това не означава, че иска да е с нея или че не те обича просто понякога боли като знаеш колко много са те наранили. В случая тази мацка не знам какво е направила, но явно е било много лошо, а ти искаш приятелство от нея? Защо ти е? Все едно нещо да те е наранило в миналото, а той да го връща обратно в живота ти. Реално погледнато той няма за какво да се ядосва, но хората сме си такива затова приеми, че на него идеята да си приятел с бившата му не му допада и толкова :)
Biskfitka
01-08-2012, 12:41
Според мен ако има нещо към нея,нямаше да ти каже това.Просто явно наистина е обиден от нещо и му става тъпо като се сети,всеки има такива спомени :)
Хора които пишат с 1ница - ДА ФЪК?! Тоя ми напомня за тъпо футболистче с огромно его...мдаммм
ADMIRALKA14
01-08-2012, 13:02
Накърненото му мъжко его се обажда..нда :cool:
ами явно мисли че бифшата му ще те настрои срещу него или нещо такова че ще станете първи приятелки и некви такива :D
Т.е. сети се къф боклук е - ляляляля
SisiStrange
01-08-2012, 14:48
Абе има и по-лоши случаи. Поне в тази връзка явно си говорят един с друг и правят опит да се разберат.
Щльокавицата и смешките тип: "Аз съм непобедим, роден съм да бъда най-добрия." и тн. фрази от сериали не мисля да ги коментирам.
Моят единствен съвет е: Остави темата и му позволи да се откъсне напълно от нея. Явно това иска.
shmatarok
01-08-2012, 14:53
Е, ти като не помниш да си я добавяла към приятели, а той ти има паролата, да не би той да се е изцепил :Д
Т'ва нещо с даването на пароли винаги ми се е струвало мега тъпо. Да, окей, имаш си гадже, вярвате си, ама имайте си и личното пространство.
Недейте да се занимавате повече с бившата му. Ако му е толко проблем, махни я от приятели, пф.
djipsito
01-08-2012, 15:25
Т'ва нещо с даването на пароли винаги ми се е струвало мега тъпо. Да, окей, имаш си гадже, вярвате си, ама имайте си и личното пространство.
Недейте да се занимавате повече с бившата му.
Аз ти се чудя на акъла, авторке.. Вместо да се радваш, че не иска да чува за нея и че иска теб, вместо да си правите кефа и да сте щастливи, ти ровиш в някво минало без и ти да знаеш защо го правиш.. За какво ти е бившата му ? Как очакваш да реагира той, след като явно не иска да се сеща за нея и да има нещо общо с нея, а ти му я навираш в лицето, чак и приятелство си й пратила.. Боже ;х
Прави го щастлив, кво му пилиш нервите и му бъркаш в раните ?
BlueFace
01-08-2012, 21:21
Приятелят ти е мега прост (без извинение)! Иначе 100% още не я е преживял...
П.П. Аз съм потресен за какви малоумни работи се карат двойките... :Х Но като наблюдавам колко са деградирали връстниците ми , какво ли се изненадвам...
modjodjodjo
01-08-2012, 23:27
Приятелят ти разсъждава супер глупаво с извинение. Ако винаги прави от мухата слон, не знам как го траеш въобще. Аз лично не бих издържал много
супер лапешката история, ще ме извиняваш..
Явно той не иска да го закачаш по тази тема. И ти не го прави. Не е необходимо всичко винаги да знаеш. Понякога дори е по-добре. Остави го да си изживее болката, да си погали егото или там какъвто му е проблема, без да му ставаш досадна с непрекъснати въпроси и интереси за бившата му. А каквото има да става м/у вас - ще стане. Така или иначе...едва ли ще се ожените..
IseeDEADbodies
01-09-2012, 10:46
ХАХХАХАХХАХАХа, къде в Counter strike ли ? Божеееее, божее....
Illusion772
01-12-2012, 19:33
Струвами се че човека е бил много много наранен, и просто се опитва да го прикрие чрез тези изказания "непобедим" и тн.
Казвам го от личен опит защото често се случва когато някои ни нарани да се опитаме да забравим, но ако след месец,година някои ни го припомни става страшно
mMemories
01-12-2012, 21:16
Виж, не е нужно да го превръщате в проблем. Тук ти си тази с мощта .. Онова момиче може само да ти завижда. Кажи му, че ако тя реши да играе мръсно и ти можеш. Накарай го да разбере, че за теб той е по-ценен от една вероятно недорасла пикла,която се прави на интересна.
Ебати т1пият пич. Личи си, че е бавноразвиващ се само с тва кво ти пише. Само не можах да разбера как СЛУЧАЙНО се праща покана за приятелство във фейсбук на момиче, което случайно му е бившата... аре молим ти се, не на нас тия цигании. Пред него може, пред форомо не!
Godzilla
01-14-2012, 12:59
В случая чувствата към бившата са факт. И ти ще си на кантар докато тези чувства ги има.
Обратното на Любов не е Омраза..
LolaBunnyyy
01-15-2012, 15:22
Дали наистина има още чувства към нея. Той само ми обеснява колко я мрази и ненавижда. Това за "непобедимия" ;д да знам и на мен ми стана смешно първия път но не мога да го разбера. Като се засекат нищо не си казвали и т.н + това нз кой точно му е званял да го заплашва.. бил от друга страна. Относно бившата му... не знам наистина какво са говорили и с какво са го заплашвали но после ми каза нещо от рода на " аз съм много отмастителен, и това няма да го забравя, той няма право да ме заплашва" " знам как да го направя " и сякакви такива. И наскоро разбрах че са били от един квартал с бившата му и то не от него а от една приятелка която я познава. И днеска той ми вика да отида в тях това онова и ме чакаше на спирката и беше той и едно момиче. И само слизам и това момиче се качваше и много приличаше на бившата му. Даже съм почти сигурна че беше тя, но те даже не се поглеждаха. А относно приятелството.. да пратих и но след това се усетих че той може да се ядоса или да му стане тъпо и викам да го откажа и съм убедена, че го направих.
Godzilla
01-15-2012, 16:47
Границата между омраза и любов е много тънка. Единственото, което можеш да направиш е просто да си там за него и да не споменаваш бившата му. Или ще я изместиш, или връзката ви ще пропадне, но каквото и да направиш, за да се опиташ да го накараш на сила да я забрави - ще се провалиш. Най-голямата грешка ще е ако започнеш да водиш спорове за нея.
Така като гледам, момчето щом още я оплаква може би не е готово за връзка на този етап. :)
Според мен ,няма какво да направиш.Егото му е твърде наранено,бившата му добре го е подредила xD. Но,чата наистина си беше забавен.Този човек,няма правото да ти време миналото си в лицето,както и ти нямаш правото да го правиш.А,да се ядосва за тези неща е съмнително.Поговори с него,но сериозно и гледай да не ти увърта нещата. >.<".
darinnkaa
02-13-2012, 17:47
Боли го. И когато го докоснат по раната, боли, и вика, и се превръща в озверяло и наплашено кученце. Едва ли става дума за чувства към нея, поне не и в смисъла да на това да са заедно или да я обича- по-скоро на гняв и огорчение от разбитата обич. Надявай се да ти сподели повече завбъдеще, да си поплаче на рамото ти дори. Засега не е готов дори да се спомене за бившата му. Докато нещата отшумят. :)
+1 :) аз мисля по същия начин ^^