PDA

View Full Version : Проблем с момиче, странна работа...

Tashamura
01-08-2012, 23:41
Започвам направо. НЕ съм тийн(разбирай над 20). Преди време се запознах чрез някакви общи чатове и шитз(скиптичен съм принципно към познанствата от тоя тип)с едно момиче, което много ми допадна. След няколко разговора разбрах, че реално съм я срещал преди време на живо, но това не е от значение. Та госпожица "Х" ми се стори много приятна и реших, че е време да се срещнем на живо. Да обаче изведнъж от никъдето, без да сме си казали каквото и да е, просто заличи всякаква връзка с мен оО. Странното идва от там, че в последния ни разговор ми каза, че има хубаво мнение спрямо мен... Пиша в тийн форум, защото момичето е на 17 и се надявам да знаете как мисли едно 17 год. момиче...
Та според вас има ли някакъв начин да се опитам да оправя нещата, без да изглеждам нагъл или маниак?
Благодаря ви :)

anonymous708973
01-09-2012, 07:21
Не се занимавай. Нямам идея какво й е в главата, но е постъпила супер глупаво.

swing_cat
01-09-2012, 07:28
Aз пък ще кажа точно обратното - пробвай още веднъж да говориш с нея :) Извънредни ситуации колкото си искаш и може да не го е направила умишлено. А може и да е. Но това тя сама трябва да ти го каже ;)

Mi6inka
01-09-2012, 07:34
Щом ти е привлякла интереса, пробвай да разбереш какво става с нея и защо така се е дръпнала рязко. Може да се е уплашила от самата идея "среща с човек от чата", знам ли.. хора всякакви. Но нищо не ти пречи да пробваш още веднъж да разбереш какво се случва и ако пак стане някаква греда да не се занимаваш вече :)

NambyPamby
01-09-2012, 07:56
Може да те е харесала като събеседник, но да не си й допаднал на външен вид => няма желание да се среща с теб.

Tashamura
01-09-2012, 09:32
То аз не съм точно "човека от чата", защото все пак имаме общи познати и знае, че не съм сериен убиец и тем подобни прототии. Просто ми беше интересно каква може да е причината, ей така изведнъж да изчезне. Има ли някаква вероятност някаква приятелка да й е намилала и затова да се е отказала?

LeprikonA
01-09-2012, 11:23
Може да те е харесала като събеседник, но да не си й допаднал на външен вид => няма желание да се среща с теб.

подкрепям. друго не ми звучи логично.

IseeDEADbodies
01-09-2012, 11:28
Aз пък ще кажа точно обратното - пробвай още веднъж да говориш с нея :) Извънредни ситуации колкото си искаш и може да не го е направила умишлено. А може и да е. Но това тя сама трябва да ти го каже ;)

Я ми кажи как точно неумишлено прекъсваш всякакви отношения с някого ? Аз не се сещам дори за хипотетичен вариант, камоли реален такъв.

Иначе да - пробвай още един път, нищо не губиш. Въобще, не съм на мнение, че това би те поставило като маниак или нагло същество. Колкото до това, че е на 17 едва ли играе нек'ва роля, и на 25 да е пак може да има 456735896397348057345340985 причини да прекъсне отношенията, но в крайна сметка тя и никой друг не знае ясната причина. Опитай, нищо не губиш. Поне едно обяснение да получиш, ако не друго.

Tashamura
01-09-2012, 12:50
Абе това с външния вид мисля, че не е фактор, защото не съм някъв прошляк... аве прилично добре си изгелждам.
А мен реално най-много ме дразни факта, че всичко става без обяснения. Ако беше казала "неме кефиш" изобщо нямаше и да се занимавам. Ама "кефиш ме и затова не смятам да се срещам с теб" ми е мега нелогично. Пък и не страдам от липса на женско внимание, ама тоя случай направо ме втрещи....