View Full Version : OБРЯЗАХ СЕ !
Здравейте, днес се обрязах частично за това имам няколко въпроса : От долната страна на главичката е лекия отток, когато пикам се въздържам да не е обилно тъй като един от конците е по пътя на урината ??? След всяко ходене до тоалетна си сменям превръзката , но забелязвам че има леко кръвчица, нормално ли е ?
Надявам се тези които са правили тази процедура да помогнат тъй като знаят какво е !!! Благодаря предварително !
Дискомфортът ще отшуми за 2-3 дена. При операция е нормално да има кръвчица. Не се тревожи, милото ти ще живее, та ще и е*е, че и деца ще прави! :D
DAhlback по добре да не беше коментирал .. Д1есел благодаря че се отзова та искам да те питам нали е нормалко да има конец по пътя на урината ,тоест от там където пикаш :Д
DAhlback по добре да не беше коментирал .. Д1есел благодаря че се отзова та искам да те питам нали е нормалко да има конец по пътя на урината ,тоест от там където пикаш :Д
Ами в интерес на истината не знам. :D Но би трябвало, след като доктора те е направил тази операция, да си е свършил работата като хората. :D В Турция как ги обрязват, без никаква медицина и инструменти... само с нож и в домашни условия и пак се плодят като братята роми и там :D Няма страшно! :)
Dahlback
01-09-2012, 15:15
Що да не коментирам, квото не ви изнася го триете, а?
HolyShit
01-09-2012, 16:13
Конец?Смисъл тва дето се свързва с главичката ли?
Май се наричаше късо гемче? Ако е тва........
моля някой който е правил тази процедура да пише !
HolyShit
01-09-2012, 16:25
Да..Сега ще ти споделя спомените ми от 2-3 годишен :D ... Всичко си спомням,знаеш ли .. :D
който ЗНАЕ нека да пише !
Темата е почистена от оффтопика. Следващия който пусне коментар, с каквато и да била етническа насоченост печели доста дълга почивка от форума.
Шадоу,не с лошо..../////
1 от моя клас се обряза...///
Не е имал никакви проблеми,абсолютни никакви....////
И wtf е тая мания по обрязването...../////
cashmoney
01-10-2012, 09:13
ЧЕСТИТО !
....
БожиятАгнец
01-10-2012, 10:30
-Ти семит ли си?
-Кой да съм? Кой беше тоя?
:lol::lol: :lol: :lol: :lol:
Чудя се понякога дали теми от този тип не са пропаганда... Най-малкото всичката информация я има в интернет и да питаш по форумите дали хирургът си е свършил правилно работата ми се вижда съмнително.