Влез

View Full Version : Пълен некъсметлия :).

Bonjour
01-09-2012, 16:50
Живота ми е пълен крах и разпад последните 2/3 години.Най-добрият ми приятел замина със семейството си да живее в чужбина преди около 2 години.Компанията с която се събирах се изпокарахме заради интриги,лъжи,пари и всякви такива неща събирахме се заедно около 5/6 години и чак скоро разбрах че са двулични хора и всички се изпокарахме и всеки си пое по пътя това става преди около 1 година на всичкото отгоре аз направих грешката да не се събирам с никои от налното и средното училище и го правех с цел да не си заеба компанията и се правех на добър приятел :( а те накрая какви хора излязоха а аз чак сега го разбрах.И сега останах сам самотен нямам с кои да изляза дори на едно кафе или разходка :(.Има и още лятото разбрах че една моя стара приятелка ме харесвала от 3 ти човек и го разбрах с около 3 години закъснение потърсих я есента и като я видях колко красива е станала реших да се пробвам обаче тя ми излезе с думите "Когато аз те търсих ти недоиде сега когато ти ме търсиш мен не ме ебе" и каза да не я търся повече и аз я оставих :(.Има и още скоро правя 21 години а аз още никога през живота си съм нямал приятелка и се чувставм самотен.Преставете си колко супер тъпо ми е станало като разбрах това за момичето :(.Прествете си как се чувствам без приятели,без приятелки и че съм нямал гадже до сега а скоро правя 21 години :(. Единственото хубаво нещо което ми се случи скоро е че влязох в университет обаче скоро идват изпити а аз незнам дали ще ги взема понеже не съм много силен ученик а и след тези проблеми главата ми е пълна с глупости и не ми е много до учение.Кажете ми хора какво да правя и как да изляза от тези проблеми всеки съвет е полезен :(.

Tashamura
01-09-2012, 17:13
честно казано, колкото повече се съжаляваш-толкова по-зле ще става.Ще се оправи положението. Единствената причина поради, която можеш да си останеш без приятели и момиче до теб е да си абсолютен Темерут. Всичко е в главата ти

toad
01-09-2012, 17:49
Според теб самия си стигнал дъното , а от там нататък може да се върви само нагоре . Дали сега или след време никой не може да ти каже . А и щом си в университет не се ли запозна с колеги , колежки ?

LeprikonA
01-09-2012, 17:59
^много правилен въпрос. точно в университета можеш да се запознаеш с един куп нови хора, с които да осъществиш нужните ти контакти. явно преди тия три години или не си видял "знаци" от момичето или е тя е била тип "той сам ще разбере, че го харесвам,аз само на задника си трябва да седя". това не трябва да те спира по някакъв начин. най-добре си сядаш и си взимаш изпитите и след това си намираш хора в университета. не е като да е невъзможно, ако толкова не знаеш как, просто като вървиш кажи здрасти на някого и питай някакъв въпрос произволен. готово.
и не само на думи е просто, трябва ти малко желание и на практика става просто.

Bonjour
01-09-2012, 18:25
Ами запознах се с колеги и колeжки ама рядко излизаме откакто се запознахме в началото на септември да сме излизали 6/7 пъти :(.Може би изисква време може би да се запознаем и опознаем за да почнем да се събираме и да излизаме по често и да се сприятелим :(.За сега излизаме от време на време :(.