PDA

View Full Version : Телевизор (моля ви помогнете)



bebzgirl
01-09-2012, 20:59
Здравейте.Пиша ви,защото търсих на много места,но никъде не намерих отговор на въпроса ми.Та имам проблем.Притежавам едно телевизорче санг-така изглежда:
http://www.shopping.bg/img/products/tem/i_09005425.jpg
Дистанционното му се развали и в момента съм с универсално :
http://fanzo.org/remote/wp-content/gallery/beko/Beko%2014.1%20FRC2086.jpg
Проблемът с него е,че не мога да вляза в менюто на телевизора,а бутон с такава функция самият телевизор няма.
Моля ви за помощ,защото наистина спешно ми трябва.

Wax
01-10-2012, 13:16
Стандартните UTR Дистанционни. Пробвай с някое универсално дистанционно с такава функция и прегледаи в упътването или в уебсайт им дали поддържа Търсената функция. Доколкото помня имаше едни "Power" дето бяха доста добри.