View Full Version : шибан комплекс.. поредния притеснен..
Здравейте.. чета го този форум от много време и наистина разбирам колко е дразнещо постоянно да изникват тези теми за размера на пениса (както и тези като 'бременна ли съм', например), но просто супер много се комплексирам от размера на члена си(тъпо ми е с тая цензура, ама както и да е). Предимно в тези теми все някой смята 15-6-7-8см за малко.. обаче никъде не видях някой да е написал, че е на моите години с моите размери.. на 17 съм, девствен, а пенисът ми е едва 12см. Тренирам редовно, често се случва в съблекалните/баните да се засичаме с мои набори голи.. еми супер неудобно ми е, от тоя свой смотан комплекс, който съм развил, даже ги поглеждам и ми е много кофти когато видя, че другите имат по няколко санта повече от мен.. освен това, когато със съученици сме си говорили, постоянно говорят за някакви размери от порядъка на 15+ см.. е, сигурно някои си добавят от себе си, но има и доста по-надарени от мен. Чувал съм, че имало някакво, макар и малко, значение, че съм по-пълен (е, вече що-годе си пооправих тялото и възможностите).
Из разни сайтове съм чел за 'средните' размети, колкото и смешно да звучи, защото всички сме различни, които някъде започват от 13см, другаде от 16 и в крайна сметка не ми помагат да спра да се тревожа.
уф гледай пак колко реда оплаквания изписах.. Та с тая тема искам да попитам, според вас и вашите наблюдения, тея 12см за 17 годишно момче наистина ли са толкова малко, колкото си мисля (забравих да спомена, че с окосмяването например даже поизпреварвам връстниците си, имам косми по гърдите и корема, лицето ми също е силно окосмено, започват и по гърба да ми излизат, тук таме, косми, тяхната мамица..). И според вас биха ли били недостатъчни за един хубав секс..
Ясно, че и 5000 отговора няма да ми направят хуя 20 см, просто искам да ми бъде вдъхната малко увереност в няколко отговора, все пак за това е този форум - да се помага на хората..
Благодаря на тези които са прочели цялата ми изповед и евентуално са ми отговорили, идиотски отговори ясно, че ще има :)
supersonic0
01-09-2012, 22:38
Недей да се комплексираш, до 21-2 години има доста време, до тогава тялото ти се развива. Може да спре малко по-рано или по-късно, но със сигурност няма да е сега, когато си още на 17. Виж к'во пише в една от темите тука.
По медицински данни, дължината на половия член в ерекция е както следва:
1/ микропенис - до 5 сантиметра
2/ малък пенис - между 5 и 10 сантиметра
3/ cредно-статистически пенис - между 10 и 18 сантиметра
4/ над 18 сантиметра - голям пенис.
anonymous708973
01-10-2012, 06:25
Абе... и да се комплексираш, и да не се, все тая. Няма да ти порасне с 5 санта за 5 дена, така че си стой на дупето и чакай, друг вариант нямаш. Ако нещата стигнат до там, че имаш момиче в леглото, по никакъв начин не й казваш, дори не намекваш за тоя комплекс.
И, впрочем, имах един вибратор, който беше 13 см (според опаковката) и беше ебати страшилището. Не знам дали заради дебелината, синия цвят или батериите, ама направо настръхвах като го видя :д
Преди нялъв имаше комплекс щото му бил САМОО 16 санта :Х :Х :Х абе едно щи кажа
1милион =10 сантиметра от горе :D тоест ако станеш милионер ще станеш с 22 сантиметрово чудовище :D
swing_cat
01-10-2012, 08:10
Ама сте гениални всичките!
Жената е дълбока около 8 до 10см. Като имаш 22 см хуй голяма работа - тя пак ще е толкова дълбока! Спрете да се депресирате за ши*аните си размери и започнете да се учите как да си ползвате инструментите !
Ако нещата стигнат до там, че имаш момиче в леглото
те нещата не стигат до там, май точно по тая причина..
всъщност исках да разбера дали 12см биха били достатъчни на 1 момиче.. ай стига с това 7-8см, работата не е само да 'бръкнеш' с него и да стигнеш до някъде..
http://www.paradizo-sex.com/malepages/penisdebate/main/page39.html За горния коментар! ^
Няма какво да се притесняваш!! Обескосми се, направи си прическа, купи си дрешки на Адидас и момичетата са ти в кърпа вързани!
Пък и доста момичета не ги интересува колко им е на момчетата, а ги интересува как изглеждат (като цяло) на външен вид и дали са забавни! :) Успех!
P.S. Под обезкосми имам педвид лицето ( без веждите :D), гърба, гърдите и комплекса! : ))
БожиятАгнец
01-10-2012, 09:57
Е, ти тези 12 сантиметра можеш да ги компенсираш с дебелина, например. Не ти знаем членът, че да ти кажем какво конкретно смятаме за него.
Ако единствената причина да не правиш секс са тези 12 сантиметра, постъпваш глупаво.
За да задоволиш една жена по време на секс сантиметрите нямат такова значение, удоволствието от сексът не е само в големината на членът. Ако искаш да правиш секс и има момиче до теб с което искаш да го направиш - не се колебай, когато започнеш да правиш секс просто се научи как да ги използваш тези 12 сантиметра и всички други техники и начини да задоволиш жена.
В общи линии....Глупаво е да не правиш секс, заради размерите на пенисът си. Не разбирам какво конкретно те комплексира? Смяташ, че ти е малък ли? Дори и да ти е малък какво? Страх те е че няма да можеш да задоволиш жена? Е, мога да разбия митът, че е задължително да имаш голям член, за да задоволиш жена.
А когато си в съблекалнята...Просто не гледай чужди пишки, най-малкото не е възпитано и ще ти излезе лошо име.
DragonLady
01-10-2012, 10:17
Ама сте гениални всичките!
Жената е дълбока около 8 до 10см. Като имаш 22 см хуй голяма работа - тя пак ще е толкова дълбока! Спрете да се депресирате за ши*аните си размери и започнете да се учите как да си ползвате инструментите !
Тука си леко в грешка.
Във възбудено състояние вагината се разширява и на дълбочина и на диаметър. Нали се сещаш, че има и момчето с по 17 - 18 ( примерно ), които ги вкарват целите на приятелките си, е как мислиш става тоя номер ;)
swing_cat
01-10-2012, 11:39
Тука си леко в грешка.
Във възбудено състояние вагината се разширява и на дълбочина и на диаметър. Нали се сещаш, че има и момчето с по 17 - 18 ( примерно ), които ги вкарват целите на приятелките си, е как мислиш става тоя номер ;)
Той е на 17г и е девствен. Мислиш ли, че ще успее да възбуди някое момиче достатъчно :?
DragonLady
01-10-2012, 12:40
Той е на 17г и е девствен. Мислиш ли, че ще успее да възбуди някое момиче достатъчно :?
Ако се стигне до секс, що пък да не успее ;) За всичко си има първи път.
SisiStrange
01-10-2012, 12:43
Нищо не му пречи, а и няма цял живот да е на 17 и девствен. ;)
По темата: наистина, ако на дебелина ти е добре, няма да имаш проблеми. Освен това, има пози за дълбоко проникване, които ще ти свършат работа.
asp1r1n94
01-10-2012, 17:42
Много го мислиш,намери си хоби ,излез с момиче и разговаряй нормално-без да мислиш за другата глава...,бъди самоуверен!
е, може да съм девствен, но поне нямам комплекс с пениса(21см) Но не се притеснявай, малките пениси са по-работоспособни и по-спортни :D
Dahlback
01-12-2012, 13:52
е, може да съм девствен, но поне нямам комплекс с пениса(21см) Но не се притеснявай, малките пениси са по-работоспособни и по-спортни :D
21см.... йееееее - уеко да не си го настъпиш и да паднеш
21см.... йееееее - уеко да не си го настъпиш и да паднеш
а ти леко да не го захапеш
Pripyat и на колко години си? :D
Pripyat и на колко години си? :D
16, що? ..............??
16, що? ..............??
'Щото се държиш като недорасъл комплексар ?
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20070526081822/uncyclopedia/images/1/15/CaptainobviousChooseOption.jpg
Щото очевидно е недорасъл и явно е комплексар ;)
Какво те интересува колко ти е голям или колко малък ... Като си намериш приятелка, която да те обича и да държи на теб мислиш ли, че ще и пука колко ти е голям, пак ще си я задоволяваш по същия начин ... (какво само се притеснявате)
Не се притеснявай! Виж се в огледалото и ще разбереш, че и твоя не е малък. Спри да мислиш за това да не си докараш някоя психоза, имаш много време ще се научиш да го използваш по най добрия начин и да й доставиш удоволствие.