PDA

View Full Version : Към момичетата

drogba333
01-10-2012, 10:20
Момичета защо не казвате че ви е приятно
http://www.vbox7.com/play:d352f7e85a
?

DragonLady
01-10-2012, 10:25
Защото на никоя жена не и е приятно да я обарва непознат за нея мъж, а въпросният най-много да изяде шамара. Е вече ако е приятелят на това момиче, разбира се, че ще му позволи, стига да не е на обществено място ( е има изключения, зависи от хората ).

drogba333
01-10-2012, 10:38
Защото на никоя жена не и е приятно да я обарва непознат за нея мъж, а въпросният най-много да изяде шамара. Е вече ако е приятелят на това момиче, разбира се, че ще му позволи, стига да не е на обществено място ( е има изключения, зависи от хората ).
Според тебе тоя приятел на сичките ли е ?
Както виждам на много жени им е приятно да ги обарват че чак му се хварлят и на врата :Д :Д

DragonLady
01-10-2012, 10:41
Според тебе тоя приятел на сичките ли е ?
Както виждам на много жени им е приятно да ги обарват че чак му се хварлят и на врата :Д :Д

Тая извадка ( клипът ) е доста изкривен образ на действителността ;) Пробвай като него да обарваш всяка срещната и да видиш, че повечето няма да го приемат с възхита и да ти се мятат на врата.

drogba333
01-10-2012, 10:45
Тая извадка ( клипът ) е доста изкривен образ на действителността ;) Пробвай като него да обарваш всяка срещната и да видиш, че повечето няма да го приемат с възхита и да ти се мятат на врата.
Тогава защо на гадцето си ще дава? а на приятелите си не ?

DragonLady
01-10-2012, 10:55
По тъп въпрос не можа ли да измислиш ... Явно не ...
Щото ми е гадже, затва. А приятелите, са си приятели ;)

drogba333
01-10-2012, 11:14
По тъп въпрос не можа ли да измислиш ... Явно не ...
Щото ми е гадже, затва. А приятелите, са си приятели ;)
Щом давате да ви опипват гаджетата не мислите ли че е тъпо? защо ? Защото и те са мъже. И също така немога да разбера защо за вас момичетата е толкова важно общественото мнение ? Да ви кажа сте мн тъпи, да ви пука за тоя/ония че ще каже че сте курви, то по този начин си обивате собсвеното удоволсвие от натискането/опипването.

DragonLady
01-10-2012, 11:20
Да ти кажа, аз на тебе драги, че тъпият в цялата история си ти, и само се излагаш. Не всички са оперирани от чувство за морал като тебе ;)

DarkTemplar
01-10-2012, 11:23
Напоследък ми е трудно да оборвам илюзиите на загорели пубери.

niki1996
01-10-2012, 11:33
нема по тъп от тоо дето е пуснал тая тем :ДД мн ясно че гаджето ми ще ми дажа ма нема да дава на дугите момчета тва е много тъпа тема !!!!!!!!!!!!

drogba333
01-10-2012, 11:42
нема по тъп от тоо дето е пуснал тая тем :ДД мн ясно че гаджето ми ще ми дажа ма нема да дава на дугите момчета тва е много тъпа тема !!!!!!!!!!!!
XAXA малумнико познавам много хора дето са е*али гаджетата на такива с детско мислене като твоито...Последния път натиснах гаджето на 1познат пред него и според тебе дали се едрапнала :Д :Д Гаджетоти ще даде на които иска можеш да си сигурен че не само на тебе

FuCKkK13
01-10-2012, 12:07
^ пффф,а аз ако съм на мястото на твоя приятел ти ще си пребит,а тая курвентия няма да я погледна повече (щото момиче не се удря)

мн тъп въпрос.. това не е за мнението на който и да било.. ти да не си някакъв предмет бе ? нали някой неща са лични както и обарването за повечето хора (като махнем курвите,които всяка вечер са с различен и като 2ма 3ма в един ден минат и ги обарват им дига акциите) .. пф.. не,не мога да повярвам колко прост народ има :? оф няма да обяснявам по темата,че чак се ядосах.. как може да има такива като тебе :?

siss_kiss
01-10-2012, 12:11
Има всякакви