View Full Version : Слънчев бряг!!
Такааам..понеже с няколко приятелки имаме намерения за слънчев лятото някой ходил ли е ( в сезона имам предвид от около 25.07 до 4,5.08) да каже колко горе-долу излиза един престой за 10-тина дена пимерно..? С всичките излизания,храна,плаж,хотел� �,и т.н ?
То си зависи от много неща . Колко ще останеш , къде ще отседнеш , къде ще ядеш , колко ще излизаш , дали ще си купиш нещо...:)
преди 2 години ми излезе 2000 лева ама беше СУПЕР ЯКООООООООООООООООООООООО ООООО
путкипуткипуткипуткипутки путкипуткипуткипуткипутки путкипуткипуткипуткипутки путки ALL NIGHT !
Аз имам близки,който имат ''къща за гости'' в Несебър,ако искаш ще питам за цената.Къщата е на наколко метра от плажа,и е в самия център на града(и близо до стария град :) )
antineutral
01-11-2012, 12:03
Колкото до храната, и в Слънчев Бряг, и в Несебър има супери с готова храна- кебапчета, мръвки, картофки, салати и тем подобни, на прилична цена. По-добър вариант от това не знам. Иначе ако ще запивате по заведения, някъде може и да е доста скъпичко.
teddybearMV
01-11-2012, 17:07
Такааам..понеже с няколко приятелки имаме намерения за слънчев лятото някой ходил ли е ( в сезона имам предвид от около 25.07 до 4,5.08) да каже колко горе-долу излиза един престой за 10-тина дена пимерно..? С всичките излизания,храна,плаж,хотел� �,и т.н ?
Зависи от категорията на хотела, квартирата, храната, плажа, пиенето, развлеченията..цени всякакви.
Съвет- по-евтино излиза в Гърция..поне това лято. Заради кризата са намалили малко цените, а и там като цяло е по-евтино от Слънчев бряг.
Несебър
Цена за нощувка 25-30 лева.Цената е за двойна стая.Телевизор,интернет,хл� �дилник,на 200м от плажната ивица.
1 апартамент лукс 80 лв,подходящ за семейство с 2 деца или трима възрастни.
Както казах близко е и до стария град.
Ако сте заинтересовани кажете да ви дам телефон :)
FantaMen
01-12-2012, 22:45
Колкото и да вземеш все ще ги изхарчиш.За това е създаден Sunny beach!Работя 3 лета имал съм и 300 кинта в джоба за вечер и са хвърчали незнайно къде имал съм и 20 и съм се разбивал от пиене!Зависи каде ходиш и какво правиш и най-важното да имаш човек в компанията който познава добре курорта за да ви каже каде да си харчите парите.На човек г/д по 40-50 лв нощувка за 10 дена 500 кинта само там още по 25-30 на ден ето ти ги още 300 абе горе долу 1000 ще те оправят перфектно :) Но и 5000 да вземеш пак ще ги изхарчиш...То не са 1-2 дискотеки и 10 бара...От всякъде оферта след оферта,огромен избор от дрехи и т.н.Много са за да ги обясна в 1 пост.Трябва да го видиш за да разбереш за какво ти говоря!А и 1 мой съвет намерете си място за спане в самият Слънчев бряг а не в Несебър,Равда,Свети Влас и т.н! Защото няма да ти е приятно да вървите пияни заляни 3-4 километра докато се приберете а такситата взимат от майка ти и баща ти нагоре!
Добре, а дайте някви идей как да убедя нашите, че.. не са много навити като ги знам. Смисъл кво да им кажа, или да им обещая..или някви хитри неща кажете моля виии!
Преди 2 години масово всички имахме 300 лева, за хотел, храна и всичко останало и си изкарахме много добре.
kuklichka_bg
01-20-2012, 09:00
Мит година ходих за 8 дена,излизи ми около 500лв,като всяка вечер сме излизали.Само гледай да имаш храна от хотела,че инъче доста ще заминат...
кви 1000,5000 лева бе? вие сте луди..
maaarietta
02-13-2012, 21:48
щом ще сте много хора смисъл приятеи, компания.. намерете някой свестни бунгала и там отидете! в смисъл няма да излезне скъпо и ще си изкарате супер и без луксозни хотели и т.н. : ))
dimitar_ak
02-14-2012, 06:28
Защо се забивате в този бетонен комплекс? Същото усещане може да получите и седейки си в къщи и ходейки на басейн.
Добре, а дайте някви идей как да убедя нашите, че.. не са много навити като ги знам. Смисъл кво да им кажа, или да им обещая..или някви хитри неща кажете моля виии!
На колко си?
MrUnnamed
02-14-2012, 20:09
Само за една вечер в 4as pik ми отидоха 200 лв.
Колкото и да вземеш все ще ги изхарчиш.За това е създаден Sunny beach!Работя 3 лета имал съм и 300 кинта в джоба за вечер и са хвърчали незнайно къде имал съм и 20 и съм се разбивал от пиене!Зависи каде ходиш и какво правиш и най-важното да имаш човек в компанията който познава добре курорта за да ви каже каде да си харчите парите.На човек г/д по 40-50 лв нощувка за 10 дена 500 кинта само там още по 25-30 на ден ето ти ги още 300 абе горе долу 1000 ще те оправят перфектно :) Но и 5000 да вземеш пак ще ги изхарчиш...То не са 1-2 дискотеки и 10 бара...От всякъде оферта след оферта,огромен избор от дрехи и т.н.Много са за да ги обясна в 1 пост.Трябва да го видиш за да разбереш за какво ти говоря!А и 1 мой съвет намерете си място за спане в самият Слънчев бряг а не в Несебър,Равда,Свети Влас и т.н! Защото няма да ти е приятно да вървите пияни заляни 3-4 километра докато се приберете а такситата взимат от майка ти и баща ти нагоре!
Съгласна. Аз съм работила две лета в Слънчев, излизала съм и с 10 лв. в джоба, и с цялата заплата. И наистина някой от компанията трябва да познава курорта - иначе пак ще изкарате яко, но ще се набутате повече. А за спането - доколкото си спомням има много хотелчета около Мания, а най-евтино е на Грамада. Евтин супермаркет има до Джани, такситата ги отпишете, много дерат. За дискотеки и барове няма да пиша - има на всяка крачка. Bedroom, Lazura, Mania, Kondor, Orange, Cacao Beach, няма да останете разочаровани.
Относно това как да убедиш ваште - трудна работа. Аз ако бях родител, не бих пуснала детето си само на Слънчев бряг преди да е навършило поне 16. Пък и да има 16 доста ще се поколебая. Просто такива неща стават в този курорт, че не е за разправяне. Успех все пак.
На колко си?
На 16 съм......
Ходих лятото на 2011 с класа, 8 дни 7 нощувки в изключително приятен ,но не луксозен хотел на 50 метра от плажа и 3 мин. от центъра, със супер басейн и бар, абе наистина задоволителна обстановка за почивка. Само храната беше кофти, но наблюденията ми са, че в повечето хотели е така. Платихме малко под 300 за транспорт, хотел, закуски и вечери. Без да се лишавам от дискотеки, ресторанти, алкохол, палачинки, списания, коктейли на басейна, пазар в супермаркета и всякакви други подобни глезотии се справих със 120 лева. Прекарах си невероятно, Слънчев бряг е 1път място...
п.с. Аз изкарах със сравнително малко джобни, имаше хора, които решиха да се отдадат на шопинг терапия и избухаха 400-500, но на мен не ми се вписва да харча толкова.
п.с.2 Не е от най-безопасните места. Аз се движех в компания от трима-четирима души и хвърлях по някое око от време на време за нещата ,които нося със себе си, и не загубих нищо, както и те. За там ще имаш нужда от малко повишено внимание, особено вечер.
По-добре идете на лагер. 250лв. не повече - ядене, пиене, всичко е платено! ;)