Влез

View Full Version : Безчувствена?

Zaharinka
01-11-2012, 08:50
От около месец имам нов приятел,той е всичко,което някога съм искала.Гледа ме като принцеса,държи се страшно добре,всичко е супер,но някак си се чувствам безчувствена...Твърди,че е адски влюбен в мен дори,че ме обича и му вярвам виждам го в погледа му,но аз не мога да му отговоря със същото поради и аз не зная каква причина.Когато сме заедно съм щастлива,винаги ми оправя настроението,кара ме да се смея,мисля за него постоянно,но не мога да кажа,че го обичам или нещо подобно...Чувствам се ужасно поради тази причина.Предишната ми връзка беше изпълнена с лъжи и интриги и ужасно отношение спрямо мен та поради тази причина и бързо приключи,но сега когато имам всичко защо се чувствам толкова празна,ограбена,сякаш не мога да обичам,сякаш не мога да му отдам сърцето си изцяло...Случвало ли ви се е,период ли беше или бяхте така постоянно?

SmilezZz
01-11-2012, 09:09
Всъщност е нормално да се чувстваш в момента по този начин, когато предишната ти връзка не е била връзка в истинския смисъл на думата. Един вид те е страх да не се случи същото. Пък и някои хора не могат да заобичат някого за 1 месец.

cali_high
01-11-2012, 11:25
Време ти трябва ;)

DeMoNSouL
01-11-2012, 11:48
Здравей. Тъй като аз самия имах няколко връзки които наистина ми съсипаха не само психиката, а и сърцето като цяло и знам как се чувстваш ще те посъветвам да помислиш много добре над думите които си казала за това момче. Лично мое мнение е че той е малко по различен от другия, тъй както ти си казала " се държи с тебе като принцеса". Това не означава да го обикваш веднага. За момента бъдете заедно и т.н. пък времето ще покаже. И аз бях в твоето състояние и все още съм. Имах 3 ужасни връзки. Едната от която приключи с аборт на момичето въпреки, че говорихме да го оставим и т.н. В момента съм с едно от най-прекрасните (поне за мене) създания на този свят. В началото не можех да я обичам но сега 2 секунди да я няма до мене и откачам :) Късмет.

Ice Princess JESSICA
01-11-2012, 12:05
Да не си посмяла да го залъгваш. Или искаш да си с него, или не. Няма по-гадно от това "само" да се се правиш, че го харесваш.

DeMoNSouL
01-11-2012, 12:12
Да така е от друга страна. Но Джесика помисли върху думите и, че : "Когато сме заедно съм щастлива,винаги ми оправя настроението,кара ме да се смея,мисля за него постоянно" Тя трябва да е близо до него за да преодолее предишната си връзка. Ако е сама ще е по зле. Повярвай ми имам опит в този тип връзки.

SisiStrange
01-11-2012, 13:49
Повярвай ми, един месец е нищо работа. Има време да се влюбиш истински. Една от грешките, които забелязвам у хората е, че едва ли не считат себе си за длъжни да са влюбени до уши още на първата седмица на някоя връзка. Не става така. Щом се чувстваш добре с него, разсмива те и си щастлива в компанията, отпусни се и се остави по течението.

DeMoNSouL
01-11-2012, 15:14
Ето виждаш ли не само аз съм на това мнение. Желая ти късмет и дано той да е любовта на живота ти ;)

jghgh
01-11-2012, 16:23
В началото не можех да я обичам но сега 2 секунди да я няма до мене и откачам :) Късмет.

И как стана това, ще обясниш ли?
Сериозно те питам, пък ти отговори искрено (;

Zaharinka
01-11-2012, 17:25
Да не си посмяла да го залъгваш. Или искаш да си с него, или не. Няма по-гадно от това "само" да се се правиш, че го харесваш.
Къде съм казала,че не ми харесва...Напротив харесва ми адски много,но щом стане въпрос за по-сериозни чувства аз не мога да му отговоря с такива...Говорила съм и открито с него и той ми каза,че се надява някой ден да го заобичам така както той мен,за да разбера как дава всичко за мен и как съм единствената за него...Но как да разбера колко време е нужно,това не би ли го наранило,това чакане и т.н.

Hilary_
01-12-2012, 07:02
Трябва ти време, за да се довериш на някой отново и да го заобичаш .. :)
Да, случва ми се и в момента и за това вместо да изпитвам угризения към някой си стоя сама .. !!

magita
01-15-2012, 09:05
Защо пък за 1 месец трябва да можеш да му отвърнеш на тва, че те обича. Не е казано, че веднага се влюбваш и започваш да го обичаш! С времето любовта може би ще дойде. + тва аз мисля, че да ти казва, че те обича на 1-я месец е някак пресилено...

balu4ka
01-15-2012, 10:57
Времето му е майката.Всичко може би се дължи на предишната ти връзка.А, и е малко странно да заобичаш някой още на 1-вия месец.След време,щом се почувстваш сигурна ще си щастлива,също така ще можеш да споделяш чувствата му.Не се чувствай виновна ,заради това.

пAteNцЕ
01-15-2012, 10:59
търсиш под вола теле

TheBeliever
01-15-2012, 11:07
За мен би било странно ако само след месец тръгнеш да се обясняваш във вечна любов.

Нормално е да не изпитваш онази силната любов още на първия месец. Щом има привличане и ви е добре заедно не виждам защо се товариш излишно с чуденки "Ама защо не го обичам". Наслаждавай се на това, което имате в момента и след време може и да го заобичаш.

Пък и тя любовта не идва от днес за утре. Истинската обич се гради с времето. И аз не обичах през първите месеци от сегашната си връзка. Но един хубав ден след около година заедно го погледнах и си помислих "Абе, обичам го това човече".
Не насилвай нещата. Каквото има да става ще стане.

darinnkaa
02-13-2012, 17:14
Когато те глезят,обгрижват те прекалено много и ти угаждат на всяко желание я няма тръпката,става безинтересно ,така че е съвсем нормално

Glamour92
02-13-2012, 17:21
Случвало ми се е-като бях лапертия в 9ти клас и се чудих каква глупост да свърша xDD Хванах си приятел-и той като твоя беше луд по мен,а пък от моя страна-нищо.Не го лъгах-казах му,че не мога да му отвърна и той в продължение на цяла година се опитваше да ме накара да го заобичам-естествено нищо не стана,историята завърши зле и аз реших да си тръгна...Момчето след това дали заради стреса,дали от нещо друго изпадна в някакво умопомрачение и му откриха биафективно разстройство-сега е добре,обаче и до днес близките му обвиняват мен за това. Е,после ми се върна тъпкано.Съветът ми е-ако чувствата ви не са взаимни,най-добре прекрати всичко

FairyTales
02-13-2012, 17:35
Съгласна съм с Glamour92. Понякога хората не се замислят колко важни са думите и действията им,и че те винаги имат своето отражение върху нещо или някого.Помисли добре и не си играй.

mMemories
02-13-2012, 18:08
Ако мислиш че няма да успееш да го обикнеш не губи и своето и времето на момчето ..

w0sh
02-13-2012, 18:19
Я кажете какъв е срока за обичане, че да знам.

ColdColdNight
02-15-2012, 15:38
Случвало ми се е-като бях лапертия в 9ти клас и се чудих каква глупост да свърша xDD Хванах си приятел-и той като твоя беше луд по мен,а пък от моя страна-нищо.Не го лъгах-казах му,че не мога да му отвърна и той в продължение на цяла година се опитваше да ме накара да го заобичам-естествено нищо не стана,историята завърши зле и аз реших да си тръгна...Момчето след това дали заради стреса,дали от нещо друго изпадна в някакво умопомрачение и му откриха биафективно разстройство-сега е добре,обаче и до днес близките му обвиняват мен за това. Е,после ми се върна тъпкано.Съветът ми е-ако чувствата ви не са взаимни,най-добре прекрати всичко

ехеее к'ъв е тоя убийствен чар ; )) авторката да не се насилва излишно, то в бъдеще не се знае какво ще стане (:

Glamour92
02-15-2012, 17:39
ехеее к'ъв е тоя убийствен чар ; )) авторката да не се насилва излишно, то в бъдеще не се знае какво ще стане (:

особено ми е мощен чарът,да...стигна се обаче до тая странна развръзка по-скоро заради отказът на момчето да приеме действителността ( и онзи неписан закон,който гласи "това,че си хлътнал по някого не значи,че и той ще хлътне по теб")
Има хора,които тежко приемат това-и колкото повече време се самозаблуждават,толкова повече затъват.Затова и посъветвах авторката ако смята,че приятелят и не е нейният човек,по-добре да си тръгне,преди той да е приел нещата твърде насериозно

PainMonopoly
02-15-2012, 21:01
1 месец не е толкова много и има време и ти да започнеш да се държиш като влюбена.

Illuminatus_ii
02-17-2012, 17:38
Разбирам те. Това е нормално според мен, защитна реакция, чувство за самосъхранение! Така мисля. (:

Muaythaifighter
02-17-2012, 18:34
Кирилицата е задължителна

$h@d0w

FreakBitch
02-17-2012, 22:30
Какво разбрах аз:
-Заедно са от 1 месец.
-Той я обича. /хах/
-Задоволява егото и като и лиже задника /с извинение/.
-Предишния и приятел я е правил на парцал.
-Сега тя играе ролята на емоционално осакатената жертва, която не би могла отново да изпита любов към себеподобен.

''Сякаш не мога да обичам..'' - Дефинирай, какво е да обичаш, после казвай, че не можеш!

Zaharinka
07-04-2012, 15:32
Така да си извадя темата от дълбините на форума и да се похваля,че с въпросното човече сме заедно вече половин година и с времето нещата се случиха,както и някои от вас ми дадоха съвета,че е добре да изчакам,за което благодаря сърдечно.Той ми върна вярата,че наистина в един момент просто срещаш своята половина,човекът,който те допълва,с когото не е нужно да се променяш или насилваш за нещо,просто защото си пасвате.Минахме през няколко конфликта,които ни сплотиха доста и смея да твърдя,че съм открила истинския човек за себе си :]]] Пожелавам на всички,които все още са в търсене на това силно чувство да не се отказват и да вярват,че ще го открият :]]

bilqnavod
07-04-2012, 21:34
Много се радвам за теб! Разбирам за какво говориш. Защото и аз го преживях! Сега съм щастлива, обичана и най-важното обичам и аз :)

ShtrudeL
07-04-2012, 22:03
Глупости. Почти съм сигурна, че ако усетиш, че можеш да го изгубиш, че е охладнял и т.н. веднага ще го заобичаш.
Това не харесвам у хората.

Нищо лично. <3

Едит: сега видях последния ти пост по темата.
Обичайте се.