View Full Version : Нещата се промениха ...
Не знам как да започна ...
Какво му става .. в един момент се държи добре, в следващия отвратително ... караме се за по няколко дни и пак се сдобряваме за един ден и пак се скарваме .. дразни ми се на всичко, говори ми какви ли не неща .. адски много ми е кофти. Обичам го повече от всичко, не мога да си представя, че мога да обичам някой друг ..всеки друг ми е безразличен, недостатъчен ..никой не е той, с никой не мога да си представя нищо. Не искам да се разделям с него, обичам го много,много,много :(
..сега ще ми кажете да му кажа, да поговорим и тн. .. ами той не иска да ме слуша .. пиша му, че ми липсва, той ми се дърпа, да не му пиша такива неща, че имало хора около него, само гледали нз. си какво .. после не ми пише 30 мин. и аз го питам защо? ..казва, че няма какво да ми каже 1000 пъти ми казал, че няма и тн. ...
Не знам какво да правя .. просто не искам да се разделям с него .. нито едно друго момче не мога да погледна ..никой не е той .. Искам си го ужасно много, защо не ме разбира ;(
бтв заедно сме от много време..
TheBeliever
01-12-2012, 17:53
"имало хора покрай него"? Да позная: 15-17 годишен пикльо, който се интересува предимно от това какво ще кажат/помислят за него приятелчетата му, изживява се като "мъж", а е просто неуверено хлапе без собствено мнение.
Или е подметка като по-горе описаната или не те харесва толкова, колкото ти се иска.
Edit: Или ти си натрапчива и обсебваща филмарка и на момчето му писва от лигавщините ти.
paradosou
01-12-2012, 17:56
Колежката ме е е изпреварила
Малко по голям е, но за това го разбирам .. техните са били там, пък те не трябва да виждат по други причини и за това .. разбирам го, обаче трябва ли да ми го каже по този начин??
Тогава като не ме харесва и като няма чувства към мен .. защо се сдобряваме .. не разбирам ;?
Ice Princess JESSICA
01-12-2012, 18:52
Ако наистина искаш съвет от нас- най-добре го разкарай. Нямате бъдеще просто.
TheBeliever
01-12-2012, 19:02
Тогава като не ме харесва и като няма чувства към мен .. защо се сдобряваме .. не разбирам ;?
Не, че не те харесва въобще. Просто не те харесва толкова колкото ти се иска. Ти искаш от него да се държи с теб по определен начин, чрез който да засвидетелства определени чувства. Да, ама не.
Има и по-тривиален отговор на въпроса ти, но ще те оставя да се сетиш сама за него.
А ако е на повече от 18 години и крие от родителите си факта, че има приятелка, значи е още по-зле отколкото предположих в първия си пост по темата.
И все още е налице възможността проблемът да е в теб.
Преди нямаше нищо общо .. защо така му изчезнаха чувствата :( .. и не иска да направим нищо, за да оправим нещата ..много гадно.
Каквото и да направиш,а и като гледам той е притръпнал.Според мен ,очаквай евентуална раздяла-бъдеще няма.Няма как само ти да крепиш връзка,за това са нужни двама !
blondeVIP
01-17-2012, 17:09
Хмм вече няма същите чувства към теб вероятно.. От колко време сте заедно? В моята връзка също имаше такъв момент - и то дори беше месеци това... Много гадно простоо спри и ти да му обръщаш толкова внимание, ако се разделите приеми, че това е по-добре за теб.. ако пък има още надежда във връзката ви, ако спреш да го търсиш и т.н. той ще започне ! :)
no-explode
01-18-2012, 11:24
Според мен го остави, наистина няма смисъл само да му ходиш по гъза. По това което прочетох съдя, че той не иска да е с теб. Знам ли.. Не знам точно какви са ви отношенията, но пробвай да се отдръпнеш и ти или просто го зарежи. Колкото и да ти е трудно го направи, за твое добро е. Ако те обича и при 2та случая ще се върне, а ако не е така ще си продължи но с друга и пътищата ви ще се разделят. Колкото и да не го искаш.
BlueFace
01-18-2012, 11:49
Защо още си с него? Очевидно само се натоварваш емоционално, а щастливите мигове драстично намаляват, ако не са и изчезнали вече. Според мен вашата връзка няма бъдеще, той дори ти казва, че няма какво да ти каже, а дори и да закърпите нещата не разбирам защо би искала да продължаваш да се измъчваш?! Той проявява такова неуважение с държанието си, а ти продължаваш да се надяваш нещата да се оправят...
Приключи тази окаяна връзка и продължи напред. ;)
mississippi
01-18-2012, 12:09
винаги идва нещо по-добро