Влез

View Full Version : В памет на Мирослава от Перник!

oTPoBHa
01-12-2012, 19:53
Пускам темата в този форум, защото видях, че вече има подобна, която дори е обозначена като важна!

http://www.teenproblem.net/a/6-lubopitno/34594-17-godishnata-miroslava-ot-pernik-e-namerena-martva/

Скъпа Мирослава, почивай в мир! Ти не заслужаваше такава съдба!

Полицията прикрива голяма част от информацията около смъртта и!
Сестрата на Мирослава казва, че в същата вечер на отвличането Мирослава и се е обадила със зов за помощ!
Казала е, че е отвлечена и че в отвличането и са замесени полицаи!
Имала е предвид Красимир Петров, който е съучастник в отвличането и който е бивш полицай!
В същото време МВР Перник ЕДНА СЕДМИЦА ПРИКРИВА отвличането и отрича да е имало такова!
Стойко Петров - Чочо и Красимир Петров - полицая не за първи път отвличат хора в Перник!
Колко време трябваше на недъгавата ни и корумпирана полиция да хванат тези бандити?
Още колко като Мирослава ще трябва да си идат, за да се спре полицейщината в България? ...

"Борисов няма какво да чака извинение от родителите на момичето - МВР НЕ СА си свършили работата, ЗАЩОТО не са я свършили навреме. НАВРЕМЕ щеше да е свършена, ако от МВР бяха заловили престъпниците ВЕДНАГА и бяха спасили момичето, а не 2 МЕСЕЦА да се МОТАТ КАТО П.ТКИ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО. Така че НЯМА ЗА КАКВО ДА ХВАЛИ ПЪК МВР!!!"
(коментарът казва достатъчно)

Всеки сам да прави изводите за себе си!!! Дано не ни се налага да ни пази родната полиция.

R.I.P.

http://lipsva.com/img/pic_f9ed80e1a1c4eca_o.jpg
Честно, боли ме отвътре като я гледам. Боже, милата.......

FreshJuice
01-12-2012, 20:03
Днес гледах репортажа за момичето. Много съжалявам за нея :( Не е истина какви хора има. как е възможно наистина 2 месеца да няма нищо сторено от полицията. Все по- страшно и страшно по улице става. Да те е страх да излезеш... Горката :(

Поклон :(

divacheee
01-12-2012, 20:11
Много е тъжно когато млади хора си отиват ..

П.С: За Миленка има тема, тъй като тя редовно пишеше тук и беше наша приятелка .. макар и само във виртуалното пространство ..

TheBeliever
01-12-2012, 20:31
Според показанията на един от извършителите момичето е било убито минути след въпросното обаждане за откуп. Не мисля, че можем да виним премиера или полицията в случая. Голяма е вероятността тя да е била мъртва много преди полицията да е била уведомена за изчезването й.

Винаги се търси виновен. Само не разбирам защо търсите вината в политиката.

oTPoBHa
01-12-2012, 20:39
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1183458 - :(

granger
01-12-2012, 20:41
Дано почива в мир и дано се въздаде правосъдия. Аз искрено съм потресена от отношението на това същество ББ , който се бъзикаше на фона на създалата се кошмарна случка. Пържоли за кучето открило момичето. Няма такава гавра. Пък и посъветва семейството да се извини на полицията! Че за какво?! За това,че те настояваха да се разглежда случая като отвличане , а не избягване от вкъщи! За това ,че "2 месеца работят усърдно". За това,че децата на България ,всеки ден пияни , убийци и изнасилвачи ,им очернят или отнемат живота. Самоубийството на единия катил само по себе си говори ,че гузната съвест е проговорила. Сега дано сао не стане да пуснат другия заподозрян , поради "липса на доказателства" ,защото тогава вече не знам...

oTPoBHa
01-12-2012, 20:59
Според показанията на един от извършителите момичето е било убито минути след въпросното обаждане за откуп. Не мисля, че можем да виним премиера или полицията в случая. Голяма е вероятността тя да е била мъртва много преди полицията да е била уведомена за изчезването й.

Винаги се търси виновен. Само не разбирам защо търсите вината в политиката.

Ми как защо бе? Защото полицията е корумпирана! Да не би да има един виновен? От управлението на една държава пряко зависи разрешението на подобни случаи! Че как няма да се търси вина в политиката! Ще се търси, много ясно! Ти явно не си наясно колко циничен и прост може да ни бъде министър-председателя и колко е в състояние да дреме една полиция, а не да си върши качествено работата! Ама така е, то и нацията ни дреме като цяло! Изобщо, качествените кадри в управлението от кого зависи дали ще бъдат допуснати? Да не би от мене и от тебе? Ето тук играе роля политиката, да не питаш защо. Защото не може в една държава със стабилно управление и кадри да се случват подобни безумия! Но пък същевременно е доста интересен фактът в една сбъркана държава като нашата с управление, пълно с ИДИОТИ, да се случват едва ли не през ден такива случаи и това да се приема като даденост. Не била вината в политиците... Малко си още, ама ще пораснеш. Не искам да спамиме темата с подобни спорове! В политиката ли да търсим вината или другаде! Който не е наясно - да чете, да поумнява, тук няма никого да просветляваме - да си се просветлява сам! Вината е НАВСЯКЪДЕ, и да те осведомя, политиката е една от сферите, където трябва да се търси вина!

oTPoBHa
01-12-2012, 21:36
Много ми е тъжно. Какъв трябва да е бил този изверг, че да направи подобно нещо. Даже я е познавал...................... бахти чудовището. Правилно е направил, че се е застрелял. А другия, който е оцелял............ дано му видят сметката с една присъда от 10-20 години... да моли смъртта да настъпи по-скоро...
Такова красиво момиче, как така ще посегнеш на момиче....? Изверги!... Дано сега, някъде там, ад ли е, рай ли е, каквото и да е, да има правосъдие................ да си получи заслуженото този долен удушвач. Боже господи, моля се за това момиче.

TheBeliever
01-12-2012, 21:39
Коментарът ми беше насочен към конкретния случай. Пределно ясно ми е, че цялата ни система куца и вината не може да се търси само в единични хора или инстанции. Но в случая с тази трагедия момичето е било обречено независимо от действията на полицията. Нека не опорочаваме паметта на Мирослава с безсмислено политизиране на историята.

Biskfitka
01-12-2012, 22:16
Толкова нелепо е починала,как може да я убият за пари бе. :Х:Х:Х И какъв е бил смисъла да я убиват,че даже е било и цел...ужас,то и на най-близките не можеш да се довериш вече ;х

Дано почива в мир :(

DarkTemplar
01-12-2012, 23:01
Нека почива в мир.

ronyrony
01-12-2012, 23:12
Почивай в мир ...Имам любим афоризъм ’Да виждаме несправедливостта и да мълчим, означава да участваме в нея’ защо да носим вина за нещо ,което дори съзнанието ни не способно да си представи, дотолкова ли сме свикнали с начина си на живот, че дори на моменти ни харесва ,съжаляваме и тъгуваме за нещата около нас ,които със всеки изминал ден запълват ясната картина на България, нека не позволяваме на онези горе да се хранят с нашите пари и тези на родителите ни ,да строят нови магистрали за скъпите си коли... с бетон болните ли да лекуваме или да храним с тях бедните ,да ги свалим онези и сами да създадем онази държавица в която на власт няма да бъде мафията.

mims2o
01-13-2012, 07:44
ПОЧИВАЙ В МИР, МИМЕ... НИЕ ЩЕ ТЕ ПОМНИМ ТАКАВА, КАКВАТО БЕШЕ - ВИНАГИ УСМИХНАТА И ДОБРОСЪРДЕЧНА. ДАНО ВИНОВНИЦИТЕ СИ ПОНЕСАТ ПОСЛЕДСТВИЯТА.. КАКТО И "ПОЛИЦИЯТА" :Х:Х:Х ;(((

DisappointedDreamer
01-13-2012, 08:44
Нека почива в мир.

Напълно подкрепям granger i oTPoBHa. Полицията, вместо да си върши работата, убеждаваше семейството, че дъщеря им е избягала в Германия, и цитирам "пие коктейли". ББ се подсмива, докато говори за убийството, искайки да наградят кучето, което я е намерило, подканвайки същевременно семейството да се извини, тъй като е реагирало както всяко друго би направило - непрестанно е искало помощта на полицията, търсеики дъщеря си, а са получили нищо - само бездействие и подигравки.

Потресена съм.

MojoJojo88
01-13-2012, 08:48
Коментарът ми беше насочен към конкретния случай. Пределно ясно ми е, че цялата ни система куца и вината не може да се търси само в единични хора или инстанции. Но в случая с тази трагедия момичето е било обречено независимо от действията на полицията. Нека не опорочаваме паметта на Мирослава с безсмислено политизиране на историята.

Хипотетично си представи, че си бил отвлечен, и е имало шанс да бъдеш спасен, обаче някой е предпочел да обвинява родителите ти, че са алкохолици и се държат зле с теб, и си избягал зад граница, за да се спасиш от тях, вместо да започне разследване за отвличане. След като родителите обвиняват полицията, че не е взела мерки на време за спасяването ти, излиза г-н ББ и казва "искам тези да се извинят на полицията, за всичките хули, изсипани по техен адрес и да се дадат 3 телешки пържоли на кучето, дето е намерило трупа"...това дали не е политизиране на трагедията от нашия г-н примиер?
Замисли се малко, преди да редиш бисер след бисер, защото темата не е смешна.

Дано почива в мир, девойката. Никой не заслужава да бъде жертва на алчността, корупцията, простотата и яростта!

princesk1
01-13-2012, 08:58
Дано не ни се налага да ни пази родната полиция.

С това пък не съм съгласна ; ) Не всички полицай са такива.. когато пожарникар не успее да спаси някого ,той не излиза виновен! Обаче ако полицай сгреши ( не говоря относно този случай, а попринцип) .. вече целия свят трябва да напусува полицията ... Не е лесно да си полицай,и да се грижиш за цял град и за себе сии..айде малко помислете...

отколкото момичето, нека почива в мир,наистина е много хубава !

granger
01-13-2012, 09:05
И кво , и да не беше хубава ,какво?! Убили са невинно момиче за пари. Психопати. А полицията няма как да я спаси , след като е била убита 30 минути след като е казала на сестра си ,че е отвлечена. Но що за нехайство , да оставиш заподозрян сам в собствения му дом...и се е самоубил копелдакът.

FuCKkK13
01-13-2012, 10:18
тъжно е колко млади хора си отиват и то по все по нелепи начини :(

почивай в мир !

princesk1
01-13-2012, 13:14
И кво , и да не беше хубава ,какво?! Убили са невинно момиче за пари.
Сега пък и ти кво ми избухваш,егати българския народ сме голяма работа ;х казах,че е хубава,НЯКЪДЕ ДА СЪМ НАПИСАЛА,ЧЕ АКО НЕ БЕШЕ ХУБАВА..............както ти се изразяваш!??!?!?! Нямаа да спамя и ти не го прави! ;х

callia
01-13-2012, 17:52
Много ми е жал за момичето, наистина моите съболезнования, но ако още веднъж чуя нещо по случая в близко време, ще се издрайфам! просто цял ден едно и също като ти набиват в главата по новините, накрая няма да издържиш... иначе хора секви, а го виж ти, "приятел" на семейството...

oTPoBHa
01-13-2012, 18:32
Много ми е жал за момичето, наистина моите съболезнования, но ако още веднъж чуя нещо по случая в близко време, ще се издрайфам! просто цял ден едно и също като ти набиват в главата по новините, накрая няма да издържиш... иначе хора секви, а го виж ти, "приятел" на семейството...

Нямам телевизор и никой отникъде не ми го набива. Не гледайте телевизия, ако не искате да ви го набиват. ;)
Просто съм потресена от случая, enough.

thebigsmile
01-13-2012, 20:11
Нека почива в мир!

tomboy
01-13-2012, 20:21
Нека почива в мир и да има справедливост за похитителите , макар че дори и това да стане тя няма да се върне сред нас ..Дано намери покой..:)

bloodyF
01-14-2012, 11:47
дано му видят сметката с една присъда от 10-20 години

кви 10-20?!??! ДОЖИВОТЕН!

еби му майката, в днешно време и на най-близките си да нямаш доверие...

нека почива в мир момичето! определено не е заслужавала такава съдба! :/

dunce
01-14-2012, 13:07
Справедливост в този случай няма как да има, тъй като животът на момичето не може да се върне.. Да почива в мир.. :(

mimsSss96
01-14-2012, 17:48
Дано почива в мир! :(

toxiic
01-14-2012, 18:25
Жалко е .. жалко е как ДЕЦА умират .. това е отвратително .. та те не са изживели нищо .. с какво е заслужила тази смърт ? какво е виновна тя ( толкова лъчезарно момиче ),че има ненормални ?! горката .. поклон :( ;( , а това изречение :" НАВРЕМЕ щеше да е свършена, ако от МВР бяха заловили престъпниците ВЕДНАГА и бяха спасили момичето, а не 2 МЕСЕЦА да се МОТАТ КАТО П.ТКИ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО" ... е много вярно .. полицаите в Б-я не стават .. ! ПОЧИВАЙ В МИР ! ;(

Sarafina
01-15-2012, 21:42
Да почива в мир!

Lalalalaa
01-29-2012, 10:38
Потресена съм ;х Това не е живот. Как може да убиеш едно момиче за пари?! Направо нямам думи, вече да ме е страх да излезна на улицата.

Дано почива в мир !

immortaL..
02-05-2012, 15:19
Потресена съм ;х Това не е живот. Как може да убиеш едно момиче за пари?! Направо нямам думи, вече да ме е страх да излезна на улицата.
Дано почива в мир !
вече е така .. времената са други.Когато бяхме малки беше по различно вечер до късно оставахме да играем на жоменка и на други и други игри,а сега да те е страх да излезеш ;х . Почивай в мир ;ss ..

IWannaBeSedated
02-06-2012, 11:11
R.I.P...
На никого не пожелавам да го сполети подобно нещо.