PDA

View Full Version : Модераторска помощ

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]

Blubalu
04-13-2020, 14:58
Темата не е подходяща за тийнейджърски форум.

TrollFactory
04-13-2020, 16:26
Уважаеми администратори, ще го кажа тогава директно: не подценявате ли по този начин интелекта на днешните тийнеджъри и по-конкретно онази част на аудиторията, която не се интересува само от разрел “секс”, а има малко по-разлимни интереси и се чуди къде да намери място, където да разгледа и да сподели какво смятат по теми като мистика, оклутизъм, езотерика и други неща, които вие през цялото време може съвсем прозрачно да набюдавате и да спрете, ако видите нещо толкова притеснително и нередно? В темата, която аз лично следя от-до, не видях никъде нищо “по-така”, заради което да пресечете разговора и скастрите хората. За Вас, може би през призмата на родители (знам ли, възможно е да сте) това сигурно са “измишльотини”, (ако така мога да ги нарека), с които Вие не бихте предпочели децата Ви да не се занимават, защото Ви е достатъчен самия факт, че темата е с нестандарнтни име. Не може ли просто да отключите темата и да видите как ще се развие от колкото “просто да си решите” какво е най-добре, защото темата не е за православната вяра например?Виждам, че за нея нямате проблем, въпреки че в нея често стават конфликти между вярващи или не, далеч по-вадещи очите от каквото и да било с първата. Има си хора от тук, които си разглеждаме раздел “философия и религия” и вие буквално ни пъдите така. В кои други раздели да се пренасочим като темите постоянно се трият или заключват? Наскоро писах в една тема в “политика”, в която спорихме за режимите на управление. И тя изчезна, въпреки услилията и пропиляното време за набиране на смислен текст... Смислени дискусии се прекъсват, а напълно безмислени минават някак си между капките... Просто изказвам мнение, нищо лично нямам против работа Ви. В крайна сметка вие сте “правителството” и вие решавате “как да бъде тук”, но все пак се поставете понякога и на мястото на авторите и четете темите от-до по същия начин и като тях, за да прецените по-добре дали нещо трябва да се заключи или изтрие. “Правосъдието” не бива да е на сляпо и набързо взето решение...

anonymous1043668
04-13-2020, 16:28

Моля? Не мисля, че така е редно да се отнасяте към една от най-активните теми тук.

Пък и нека да си го признаем - тук тийнейджъри не влизат.

Също така теми като "Проблем със свършването" и "имам нещо неизвестно по половия си орган" са подходящи така ли? А други религиозни теми като "Православие" стоят с години. Ще ви помоля да спрете да съсипвате повече форума и да върнете темата, защото тя не нарушава правилата и е една от движещите сили на форума.

anonymous1043668
04-13-2020, 16:43
Това което ме обижда и ядосва е как теми, които са наистина проблемни спокойно ги оставяте "да отшумят" и без да вземете мерки (или твърде късно го правите), форума се превръща в един спам сайт, а темата ми, която събра по дяволите 20 000 посещения 400 отговора (едва ли някоя друга нова тема ще нарасне така) вие правите опити да я свалите. Ако изобщо изкарвате пари от тук, та тази тема в един смисъл ви храни бе!
Ще ви помоля да погледнете нещата от наша гледна точка и да отключите темата, това е буквално единствената активна дискусия тук.

changemymind_1
04-13-2020, 18:23
Ако ще заключвате теми, обосновавайте се. Във всеки форум има практика поне някакво скромно мнение да оставя екипът, ако реши да тегли чертата. Иначе потребители се стараят да поддържат теми, намират инфо и т.н. и всичко това, за какво? Да им се тегли чертата по невидимо анонимно усмотрение и да им се развали кефа, че изобщо са си губили времето да набират текст тук (а с това и да поддържат настоящата медия все още жива).

Това което ме обижда и ядосва е как теми, които са наистина проблемни спокойно ги оставяте "да отшумят" и без да вземете мерки (или твърде късно го правите), форума се превръща в един спам сайт, а темата ми, която събра по дяволите 20 000 посещения 400 отговора (едва ли някоя друга нова тема ще нарасне така) вие правите опити да я свалите. Ако изобщо изкарвате пари от тук, та тази тема в един смисъл ви храни бе!
Ще ви помоля да погледнете нещата от наша гледна точка и да отключите темата, това е буквално единствената активна дискусия тук.
Добре дошли в клуба на цензурата без обяснения :D
Тук се трият/заключват теми без да се дава какъвто и да било отчет. Мненията и темите може да не нарушават правилата, но е достатъчно да не се харесват на някой от администраторите, за да бъдат изтрити. А въпросните администратори не се чувстват длъжни да отчетат, че са изтрили мненията, нито пък да дадат причина. Те се чувстват безнаказани, подобно на управляващите в нашата държава. Може да се каже, че това място е огледало на нашата мила държава. :)
Очаквам това мнение също да бъде изтрито, между другото :D Кой съм аз, че да критикувам авторитарните администратори? Под ножа!

TrollFactory
04-14-2020, 08:31
Въпрос: Ще предупредите ли и потребителя https://www.teenproblem.net/users/view/1166237.html да не използва снимка на човек в аватара си както предупредихте и мен, защото снимките били "лични данни" ?

defender
04-14-2020, 15:46
Въпрос: Ще предупредите ли и потребителя https://www.teenproblem.net/users/view/1166237.html да не използва снимка на човек в аватара си както предупредихте и мен, защото снимките били "лични данни" ?

Благодарим за сигнала. Поздрави!

Грозния
04-27-2020, 20:42
Уважаеми модераторКИ!
Защо продължавате да си мислите, че този форум все още може да бъде спасен от забвението, като триете постове на двама от малкото останали истински и оригинални потребители?!
Форумът отдавна вегетира, а с правене на нови и вдигане на стари фейк-профили няма да го спасите! С това наливате още вода в потъващия кораб!

Дали ще го разберете или не, мен не ме интересува особено - така само ускорявате оставането си без заплата!

KASAPA
04-28-2020, 19:09
Уважаеми модераторКИ!
Защо продължавате да си мислите, че този форум все още може да бъде спасен от забвението, като триете постове на двама от малкото останали истински и оригинални потребители?!
Форумът отдавна вегетира, а с правене на нови и вдигане на стари фейк-профили няма да го спасите! С това наливате още вода в потъващия кораб!

Дали ще го разберете или не, мен не ме интересува особено - така само ускорявате оставането си без заплата!

Много ли страдаш, ....! Хахахах сложиха те най-накрая на мястото. С това кой е фейк и кой не е от едно време гоните хората от тука! Заради такива като теб и дружката ти форума вегитира. На всяка нова тема вие сте капак и само я спамите и напдате, клевитите и интриганствате. Чудя се още как не са те разкарали от тука жалък, чичак! Асоциален тип без живот навън от нета! Евала на модове и админи. Банвайте го тоя и да свърши филма. А тва кой ще остане без заплата кво ти влиза в работата ! Баси смешния! Муахахаха!!!

TrollFactory
04-28-2020, 21:59
Уважаеми модератори, погледнете последното мнение на потребителя KASAPA над мен и преценете дали трябва да вземете мерки.
Здравейте, бре! Fucksmile, браво ма мацо, колко сме ебавали с тебе из фОРОНА. Да ти е жива и здрава щерката и мноо да та радва. Аз съм се отдал на разврат. Чук и бег и платени. Бах тия платени като наркотик са - ако не отида веднъж в месеца не съм аз. Лудница. В БГ съм и карам самосвал. Хахаха.

https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/591103-%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0?p=11620763#po st11620763
Мисля, че нито езикът му, нито тонът както и “веселите” му истории са подходящи за някого от предполагаемата основна таргет група тук (подрастващи). Още повече да клевети други потребители и то с такъв цинизъм. Колкото до фейк акаунтите, отново заставам зад думите си, че за мен потребителите https://www.teenproblem.net/forum/search.php?searchid=2347743 и https://www.teenproblem.net/forum/search.php?searchid=2347744 са фалшиви профили на един и същи човек представящ се различни момичета и непрекъснато даващ съвети за разкрепостен секс, нещо потресаващо скандално за всеки представящ се за 16 годишна. Тези потребители предполагам, че изпитват някакво удоволствие да се представят за жени и да говорят неща несъвместими с поведение за такава възраст. Личи си по стил на писане и време на включване в дискусиите както и по това, че са си сложили снимки на момичета, за да изглеждат “по-legit”, което всъщност според мен най-много ги издава. Освен това, нали снимки за профилни аватари са забранени? Точно с вас си го говорихме, че са “лична информация”.
Казвам ви всичко по-горе просто, защото виждам нужда може да се задействате и ви сигнализирирах. Грозният също на място потвърди, че не само аз си го мисля, че са фейк. До тук двама потребители, стари и някаква тежест на думата потвръждават, че те са фейк. Не виждам причина с това да изтриете мнението ми от темата, в която го направих, а и да толерирате KASAPA, който говори цинично и просташки. Ето, сега го правя тук, надявам се единствена ви презумпция да го изтриете. Ние с Грозния четем форума внимателно и правим разлика между поведението на редовните и тези, чието е фейк и сигнализираме, когато такова ни се стори “опасно” в теми от особен интерес за подрастващи като тази за тройките в “Секс-а”. Нищо лошо в този смисъл нямаше да сигнализираме, че този фейк, който стои зад двата акаунта сигурно е някой особняк, който не е за тук... Благодаря за вниманието!

TrollFactory
04-29-2020, 17:18
Добре де, няма ли все пак да проверите “сигнала” ми за тези “потребителки”, които са си сложили аватари със “свои” снимки в провокативни пози като от сайт за интимни запознанства? Както и случайното съвпадение, че пишат в едни и същи теми за секс, тройки и други провокации докато се представят уж на крехка възраст, но с опит като на 40 годишни нощни феи?

https://www.teenproblem.net/forum/search.php?searchid=2348424

https://www.teenproblem.net/forum/search.php?searchid=2348426

Грозния
04-29-2020, 22:28
... тези “потребителки”, които са си сложили аватари със “свои” снимки Използването на снимки на други хора и представянето им за свои (особено кагото се вижда и лицето) е дори още по-незаконно - това си е на практика кражба на самоличност, с цел да се прикрие своята и да се дискредитира чуждата! Това си е на практика кражба и злоупотреба с лични данни.

Ако това не се вземе предвид от модераторКИте, казусът спокойно може да бъде отнесен към централата на Инвестор или още по-добре направо към отдела за киберпрестъпления на полицията (особено ако става въпрос за снимки на малолетни или непълнолетни)!

Явно модераторКИте са сериозно скарани не само с правилата на поверения им форум, но и със здравия разум, логиката и законите на Република България! Още по-лошото е, че твърдоглавието им е също толкова силно като невежеството и не се вслушват в по-запознатите и по-опитните от тях (с което за пореден път доказаха тоталната си непригодност към изпълняване на функциите им като модераторКИ в интернет форум)! :?

dreamwalker
05-02-2020, 02:07
Докога ще толерирате московските тролове в този форум:

Т"земевладелците" са тези, които са имали 50 пъти повече земя от обикновените хора и то защото са се подмазвали на царските чиновници (баба ми и дядо ми са от село и знаят), аристокрацията... се предава по наследственост.

changemymind_1
05-02-2020, 10:47

Че е болен комунист, е вярно. Не съм съгласен с него. Но това не означава, че трябва да бъде цензуриран.

TrollFactory
05-04-2020, 06:57
Най-яко е в устата и по лицето, а най-гадно е ако ми омаже косата! Тогава полудявам!
Още ли се съмнявате в това, което ви казах по-горе? Ако това мнение заедно с всичките останали публикувани от този профил са на “автентична” тийнейджърка, тогава аз съм трамвай. Мнението е тук https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/591111-%D0%92%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0%D 1%82%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0?p =11620958#post11620958
И отново давам мнението към темата за тройките, където искам да ви обърна внимание, ако все още не сте чели как въпросната потребителка дава съветин на подрастващите как изпуслали “нещо неверятно”

Защото не знаете какво изпускате! ;)
А после отправя покана за участие в оргия на друга потребителка на лични съобщения. Първо й предлага закачливо това:

Някой иска сандвич !!! :D
После се стига до предложение на лични съобщения:

:D

Хвърли си едно око на личните ;)

Може да предположим за какъв “сандвич” говори по-горе и какво потребителят Mary_D е предложил на лични на другата потребителка. Но за такъв “сандвич” според контекста на раздела и самия “термин” са необходими двама мъже. Какво тогава може да предложи една жена на друга жена в този смисъл? Двама мъже? Едно е да се изказваш по интимните въпроси в раздела, но съвсем друго е да уреждаш интимни взаимоотншения като посредник, отгоре на всичко и докато се представяш през това време за жена. Защо Mary_D толкова се е загрижила за сексуалния живот на другата потребителка, че й предлага двама познати мъже? Каква е ролята й на “посредник”?

https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/590986-%D0%A2%D1%80%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%B0?p=11619863#po st11619863

Според мен тези въпроси са достатъчни, за да проверите случая вече, а не просто да ни прескачате без мнение. Поне кажете “не мислим така” и приключвам със сигналите за този потребител по този повод.

Грозния
05-05-2020, 16:32
Линкове към сектантски сайтове:

Този форум е малко луд, прочетох го и не разбрах много, те говорят за много разпръснати теми. Коментирайки горното съобщение, мисля, че всеки има право да бъде това, което иска да бъде, независимо дали има семейство или не, или просто иска да има безразсъдни отношения със света. Трябва да изповядате волята си в хилядите Божии имена, ако извършите грях и трябва да знаете последствията от него.

Преди малко оценявах думата на господаря в няколко свети книги (блиблия, коран и танай) и всички те говорят за един и същ бог, но това се вижда от различни гледни точки, има филм, наречен същия бог, който можете да видите от [url=https://www [ / url ]

TrollFactory
05-07-2020, 19:01
Неподходяща тема!

https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/591115-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8

Грозния
05-20-2020, 19:22
https://www.teenproblem.net/users/view/1233323.html

Фейк-профил, вероятно на някой от другите потребители тук, който използва неправомерно за аватар снимка, която най-вероятно не е негова и нарушава закона за защита на личните данни (кражба на самоличност)!

Papugai
05-22-2020, 16:00

сериозно ми лазиш по нервите
вземи чети история
че половината ти коментари по темата
приличат на писани от 5 годишна с лоботомия

dreamwalker
05-22-2020, 16:47
сериозно ми лазиш по нервите
вземи чети история
че половината ти коментари по темата
приличат на писани от 5 годишна с лоботомия

Добре.

Ще чета. Какво да прочета. Препоръчай ми нещо, което ти си прочел. Само да не е от блиц, ако може, мерси.

Papugai
05-22-2020, 17:22
Само да не е от блиц, ако може, мерси.

https://www.marica.bg/

от твоя край

dreamwalker
05-22-2020, 18:23
https://www.marica.bg/

от твоя край

Мерси, но питах за нещо историческо.

RedArmy
05-22-2020, 18:42
Използването на снимки на други хора и представянето им за свои (особено кагото се вижда и лицето) е дори още по-незаконно - това си е на практика кражба на самоличност, с цел да се прикрие своята и да се дискредитира чуждата! Това си е на практика кражба и злоупотреба с лични данни.

Добре, Еминем.

https://www.teenproblem.net/users/view/1233323.html

Фейк-профил, вероятно на някой от другите потребители тук, който използва неправомерно за аватар снимка, която най-вероятно не е негова и нарушава закона за защита на личните данни (кражба на самоличност)!

Защо си толкова спрял? Ако пуснеш едно търсене в Гугъл на снимката или пък слушаш руска музика, щеше да разбереш, че това е известна личност, а не фейк аватар. Не видя ли в темата, че и аз съм я питал дали това е Юлия Савичева. Как може да си 30+ годишен бе, как...

TrollFactory
05-22-2020, 19:13
...

На мен също ми забраниха аватар с известна личност. Настоявам да няма двойни стандарти и “потребителката” да бъде предупредена по същия начин!

Грозния
05-22-2020, 19:45
Добре, Еминем.

Защо си толкова спрял? Ако пуснеш едно търсене в Гугъл на снимката или пък слушаш руска музика, щеше да разбереш, че това е известна личност, а не фейк аватар. Не видя ли в темата, че и аз съм я питал дали това е Юлия Савичева. Как може да си 30+ годишен бе, как...Разликата е, че аз не се представям за Маршъл Мадърс Трети, а това на аватара ми е художествен образ (измислен герой) от художествен клип към песен и няма политически заряд. Още повече героят от аватара ми носи маска!

Поради същата причина вас не съм ви докладвал другарю Исаев, защото много добре знам, че сте измислен герой! :D

Грозния
05-27-2020, 00:42
Уважаеми модераторКИ!
Искам да ви обърна внимание, че този потребител, употребява нецензурни изрази и обидни квалификации...

Егати и дебила... Книги четат малоумниците като тебСИСТЕМНО!

Не му се случва за пръв път през последната седмица, имаме опасен рецидив и мисля че според правилата на поверения ви форум, следва да вземете ефикасни мерки за въспиране на това невъзпитано поведение и нарушаване на добрия тон!

И още нещо:
https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/591150-%D0%A5%D0%90%D0%9A%D0%92%D0%90%D0%9D%D0%95-%D0%9D%D0%90-%D0%A4%D0%95%D0%99%D0%A1%D0%91%D0%A3%D0%9A
Съгласно правилата на форума, подобни теми са абсолютно недопустими!

Благодаря ви!

TrollFactory
06-04-2020, 22:17
https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/587407-%D0%94%D0%9D%D0%95%D0%92%D0%9D%D0%98%D0%9A-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D1%87%D1%83%D0%B2%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%82%D 0%B5-vol-37?p=11621839&viewfull=1#post11621839

Нецензурен език и гнусни обиди!

Предупредете потребителя!

Грозния
06-08-2020, 19:06
Уважаеми модераторКИ!
Другарят Исаев продължава с невъзпитаното си държание:

Ебати циркаджията
Подтикване към самоубийство:

Много ще ми е кеф да разбера, че най-после си добил смелост да си теглиш куршума или поне да умреш по женски - с 50 таблетки парацетамол наведнъж,...Това е грубо нарушение на правилата на форума и е наказуемо по законите на Република България!

RedArmy
06-09-2020, 05:32
Уважаеми модераторКИ!
Искам да ви обърна внимание, че този потребител, употребява нецензурни изрази и обидни квалификации...
СИСТЕМНО!

Не му се случва за пръв път през последната седмица, имаме опасен рецидив и мисля че според правилата на поверения ви форум, следва да вземете ефикасни мерки за въспиране на това невъзпитано поведение и нарушаване на добрия тон!

И още нещо:
https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/591150-%D0%A5%D0%90%D0%9A%D0%92%D0%90%D0%9D%D0%95-%D0%9D%D0%90-%D0%A4%D0%95%D0%99%D0%A1%D0%91%D0%A3%D0%9A
Съгласно правилата на форума, подобни теми са абсолютно недопустими!

Благодаря ви!

Уважаеми модераторКИ!
Другарят Исаев...

Подтикване към самоубийство:...

Аз се чудя възможно ли е въобще да не разбираш от сарказъм или само се правиш, защото си мислиш, че така дразниш някого? Не вярвам въобще да си на 30+... Като малките деца си, които ходят да се оплачат на някого, че "този чичко е много лош", "лелката от детската градина ми се кара", а пък "баба ме кара да ям попара". Просто не е за вярване. Не знам какъв случай си, честно.

Чудя се защо още не си се самоубил отдавна...

Знаеш ли, понякога и аз се чудя на себе си за това?!

Кой го каза сам?

RedArmy
06-09-2020, 05:36
И понеже това е "модераторската" тема, ще използвам случая да помоля модераторКИте да проверят колко фейкове имаш, с Трола един и същ човек ли сте (а имам подозрения и за още един потребител, но мога да почакам да се провери), както и дали аз имам такива. Мерси.

TrollFactory
06-09-2020, 20:25
И понеже това е "модераторската" тема, ще използвам случая да помоля модераторКИте да проверят колко фейкове имаш, с Трола един и същ човек ли сте (а имам подозрения и за още един потребител, но мога да почакам да се провери), както и дали аз имам такива. Мерси.

Както виждаш, никой не ти е длъжен да ти отговаря, когато държиш такъв тон. Надявам се да получиш и предупреждение.

anonymous1043668
06-09-2020, 21:28
И понеже това е "модераторската" тема, ще използвам случая да помоля модераторКИте да проверят колко фейкове имаш, с Трола един и същ човек ли сте (а имам подозрения и за още един потребител, но мога да почакам да се провери)

Не си единствения

Ще спамя тази снимка, докато не се спрете:

https://i.imgur.com/FfMwbFc.jpg

(...) Ние сме неразделни. Връзката между мен, Грозния и TrollFactory, е толкова силна, че ни мислят за един човек. Като едно цяло сме, разбираш ли?

EDIT: Предполагам, че този "още един потребител" съм аз понеже се разбирам с Грозния и Tрола.

EDIT 2:

Може ли някой с по-горен стаж да вземе перки относно потребителя-свиня KASAPA, който ползва изключително гнусен ренчник, но не получава никава/достатъчно цензура?

RedArmy
06-10-2020, 06:44
бла-бла-бла

За теб специално е очевАдно, че си фейк на Грозния и трябва да си малоумен, за да не го видиш. Виж си профила, виж и неговия - по 10 тъпи цитата в подписа, тъпи картинки, еднакъв инфантилен изказ... Не знам колко психически откачен трябва да си, за да направиш 100 фейка във форум... Нещата вървят към каишки и усмирителни ризи.

TrollFactory
06-10-2020, 07:10
За теб специално е очевАдно, че си фейк на Грозния и трябва да си малоумен, за да не го видиш. Виж си профила, виж и неговия - по 10 тъпи цитата в подписа, тъпи картинки, еднакъв инфантилен изказ... Не знам колко психически откачен трябва да си, за да направиш 100 фейка във форум... Нещата вървят към каишки и усмирителни ризи.

Нещата май вървят натам, но само за теб. Все съзираш някакви конспирации като другарите си. Вечно ви е виновен някой (като джендъри, ЕС, НАТО, САЩ илюминати, а сега и фейкове във форума), че комунизмът падна и сега едвам свързвате двата края.

п.с. Комунизмът си отиде и никога повече няма да се върне! Казвам ти го само за всеки случай! Да не си го забравил случайно! Това тук не е кабинета на партийния секретар, така че доносите си ги дръж за себе си! Видя колко ти обръщат внимание!

anonymous1043668
06-10-2020, 09:03
дрън - дрън

Виж цитатите и виж темата от която са извадени. Грозния ме е признал, защото направих нещо полезно за форума, вместо да цивря, като дирекнто говоя с администатор и целия разговор го има в "НЕ-дневникът на форума!".

Аватарът ми е лично моя рисунка.

Цитатите от песни са на System of a down, те бяха моето детство, нямат песни повече от 13 години, българите вече не слушат такава музика, другарю Исаев

RedArmy
06-10-2020, 11:44
Според мен, форума трябва да се закрие, падна много ниско, да нв кажа, че направо затъна в блатото. Жалко, беше интересно преди години.

RedArmy
06-10-2020, 11:57
Виж цитатите и виж темата от която са извадени... Цитатите от песни са на System of a down, те бяха моето детство, нямат песни повече от 13 години, българите вече не слушат такава музика, другарю Исаев

Тези цитати ли?

Първоначално написано от Грозния:

"Евалата Фузи, каза им всичко както си трябва!"

Първоначално написано от ghostuser001:

"Браво, Фузинатор, евала - признах те. По-голям трол си от мен!"

Първоначално написано от FuzzyDesertPaw:

"Ако си прост, намираш себеподобни, такива има хиляди."

Първоначално написано от FuzzyDesertPaw:

"Вие всички шибано психясахте"

Замолчи немедленно, придурок :D У меня больше нет желания общаться с тобой. Ты мне уже давно надоел, если понимаешь, о чем я :D

anonymous1043668
06-10-2020, 12:29
...

Искрено се надявам да се базикаш или да не си забелязал..

Иначе ми показваш плашещо ниво простотия..

https://i.imgur.com/h6zQilB.jpg

Противный ублюдок, ты думаешь, что ты очень умный, не так ли? :?

EDIT:

След като толкова обичаш чужди езици:

もう話したくない。
あなたは絶望的です。

Necrologist
06-10-2020, 18:09
и в тая тема ли се изсрахте

anonymous1043668
06-10-2020, 19:39
и в тая тема ли се изсрахте

Тъкмо си помислихме, че те загубихме.

Но ти си винаги на всяка манджа мерудия. :)

Грозния
06-10-2020, 20:03
Грозен, Грозен, няма друго обяснение за психическите ти отклонения и разтрояване на личността, освен че си резултат от инцест. Докладвам това!

TrollFactory
06-10-2020, 21:53
Мисля, че е време да вземете мерки като например бан. Този потребител RedArmy не се спира да обижда всички! За какво сте тук? Спрете го най-накрая!

На мен ми е по-интересно как се развива клиническата психология в България (и не само) :D

Между другото, като гледам доста го защитаваш, тоест защитаваш самия себе си, де... Изчукахте ли се поне? И кой беше активния? Притеснено ми е после да не се изпускаш яко, като ходиш до тоалетната. Хахаххаа.

RedArmy
06-11-2020, 04:34
Не мисля, че има реален смисъл от бан, а още по-малко пък ми дреме за някакъв форум, който отдавна не е това, което беше. Аз вече влизам само да видя как никой не ти обръща внимание, след като и аз спирам да се занимавам с теб :D Адио, Рио!

changemymind_1
06-18-2020, 22:30
Позовавам се на правото си да поискам да изтриете този, мой, коментар

https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/591177-%D0%9D%D0%B0-33%D0%B3-%D1%81%D1%8A%D0%BC-%D0%B8-%D0%BE%D1%89%D0%B5-%D1%81%D1%8A%D0%BC-%D0%B4%D0%B5%D0%B2%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD?p =11622207&viewfull=1#post11622207

, тъй като аз не разполагам с възможността сам да го премахна - не съобразих, че се минаха 24 часа. След като го изтриете - моля, премахнете и настоящия.

Нали осъзнаваш, че в гугъл всичко се кешира и винаги могат да се видят и старите ти мнения, стига човек да знае как да търси?

changemymind_1
06-19-2020, 17:57
А ти нали знаеш, че не се кешира абсолютно всичко, а отделни статии/теми? И "снимките", които гуугъл прави по дадена тема не са всекидневни? Да, всеки ден гуугъл прави "снимки" на теми тук, но не на абсолютно всички.

Пък и защо трябва да улеснявам някого, като мога да го затруднявам?

@останалите - не, не съм горецитирания потребител.. Форумът просто е свърталище на аутисти. Всеки, който е тук е аутист, в т.ч. и аз.

Кой и защо мислиш, че би се занимавал да търси информация за теб? Искрено любопитство.

BlacklaslalNigga
06-28-2020, 09:07
Защо ми изтрихте темата за Пандемията?
(Въпросите ми са различни и обхващаха въпроса, на вече създадената тема, и включително отиват отвъд него.)

А, искането ми да се изтрие тема беше само за темата - Проба.

Necrologist
06-28-2020, 09:45
Mзвездички си мисли, че зелените човечета го наблюдават, колко сладко

BlacklaslalNigga
06-29-2020, 15:56
Сподели. Накрая освен всичко ще се окажеш дори крехко женско създание, тежащо с мокри дрехи под 50 кг., с невинна физиономия, но с огромното желание да се представя в замрял форум за по-силно човешко същество отколкото е в действителност. Нямаш ли си приятел, който да те гушка, та си седнала да се занимаваш с мен?
Ее, не така агресивно де, защо се долавя тази енергия на засегнат в теб? Може да е дама, може да не е. И да компенсира с профила си тук, какво от това, по важни са постъпките така или иначе. Какво пише, дали умишлено накърнява някого или помога и т. н.

Защо непременно да желая да се родя от другия пол? Ами ако искам умишлено да деактивирам, на не издържалите, мъжкия механизъм: "А, виж! Жена на хоризонта!! Изплезва език напред, изправя рамената и с бодра, леко прибързана, крачка към нея." Уеко примерче, така за размисъл.

an7raks
07-07-2020, 05:05
Защо си толкова спрял? Ако пуснеш едно търсене в Гугъл на снимката или пък слушаш руска музика, щеше да разбереш, че това е известна личност, а не фейк аватар. Не видя ли в темата, че и аз съм я питал дали това е Юлия Савичева. Как може да си 30+ годишен бе, как...

Сериозно ли още не си разбрал, че лайнарчето е трол? Колкото повече му отговаряш, толкова повече дриска по темите. Нямам идея дали го прави от липса на живот, от чиста простотия или с цел затриване на форума заради някаква финансова изгода. Факт, че и слабоумната "управа" го търпи, така че не можеш да направиш нищо, освен да спреш да му отговаряш.

an7raks
07-07-2020, 05:07
Поздрав за щерката на първи братовчеди, която ще ме банне
https://www.youtube.com/watch?v=gIltN239X5w

RedArmy
07-07-2020, 08:07
Сериозно ли още не си разбрал, че лайнарчето е трол? Колкото повече му отговаряш, толкова повече дриска по темите. Нямам идея дали го прави от липса на живот, от чиста простотия или с цел затриване на форума заради някаква финансова изгода. Факт, че и слабоумната "управа" го търпи, така че не можеш да направиш нищо, освен да спреш да му отговаряш.

Той, че е трол - трол е. Но е и тъп и неадекватен във всякакво отношение. Сякаш не е имал никакъв допир до реалния живот. Сигурно никога не е излизал от тях, подиграван в училище отличник, който никой не го е бръснел за слива. И от простотия, и от липса на живот е. И сега се наслаждава на "величието" си тук, докато, междувременно, копае биткойни. То какво друго може да работи. Тоя, ако го сложат да работи на машина, или на нещо подобно, ще загине. Абе жалка история. Повтаря едно и също като латерна. И има поне още 2-3 фейк профила. УмрЕла работа... Аз затова спрях да му отговарям на тоя, има нещо повредено у него. А модератори отдавна няма и тоя форум потъна жестоко. Той затова не вярва за Елизавета и казва, че била фейк, но някой ден ще го питам за адрес и ще му тресна снимка с нея в лицето да се насере.

TrollFactory
07-07-2020, 11:41
Той, че е трол - трол е. Но е и тъп и неадекватен във всякакво отношение. Сякаш не е имал никакъв допир до реалния живот. Сигурно никога не е излизал от тях, подиграван в училище отличник, който никой не го е бръснел за слива. И от простотия, и от липса на живот е. И сега се наслаждава на "величието" си тук, докато, междувременно, копае биткойни. То какво друго може да работи. Тоя, ако го сложат да работи на машина, или на нещо подобно, ще загине. Абе жалка история.

Аз действително бях отличник в училище, но именно заради това сега имам известни успехи и в живота си и не страдам от никакви липси. Както финансови, така и образователни. А това са две неща, в които виждам, че ти изпитваш сериозни затруднения в житейския си път. Честно казано не знам дали да те мразя или да те съжалявам.

Колкото до труда "на машина". Предполагам, че под това имаш предвид някакъв тежък ниско квалифициран труд. Не знам защо си представяш отличниците като женчовци, но аз съм доста оправен, така че мога да се науча да работя и с кран, ако се наложи. Въпросът е, че аз предпочитам друг вид труд, защото съм развил определени по-ценни таланти от това да въртя геврека или да редя нещо на склад като теб (не че те знам с какво точно се занимаваш сега, но съдейки по коментарите ти таванът на квалификацията ти е точно като за такива места). Затова и отношението ти към всякакъв вид творчески или според теб "по-лек" труд е такъв завистливо и подценяващо. Цитирам:

А ако изобщо изкарваш някакви пари, то е от "фабриката за илюзии", както аз наричам тези "професии" - копане на биткойни или нещо друго, при което по цял ден седиш пред компютъра.

Само дето чековете, които получавам въобще не са илюзорни. 8)

Повтаря едно и също като латерна. И има поне още 2-3 фейк профила. УмрЕла работа... Аз затова спрях да му отговарям на тоя, има нещо повредено у него. А модератори отдавна няма и тоя форум потъна жестоко.

Докажи, че имам фейкове! Не, нямам нито един фейк профил! Латерната си ти, защото си се навил да повтаряш как всички, които ти казват, че имаш сериозни дефицити са фейкове. Ето и друг разумен потребител ти казва същото те поставя на място:

Твоите коментари от друга страна са толкова малоумни, че съвсем различни хора ти казват едно и също нещо - че си абсолютен идиот. И въпреки това продължаваш да спориш и коментираш, без да дадеш нито един смислен аргумент, като че все едно нищо не е станало и всичко това е един голям заговор на група хора или на един човек с много феикове :D Наистина няма такава комедия :D

Той затова не вярва за Елизавета и казва, че била фейк, но някой ден ще го питам за адрес и ще му тресна снимка с нея в лицето да се насере.

Между впрочем, не само аз, а и никой друг от разумните потребители не ти вярваме, че Елизавета е истинска! Отдавна можеше да покажеш снимка или да я поканиш да те защити. От далече си личеше как "тя дойде", за да симулираш подкрепа точно в момент, когато беше на земята от аргументите ни и единствената ти отчаяна стъпка беше да вкараш този фейк в играта. Типично за хора с твоята политическа ориентация! Когато нещата станат зле, почвате да лъжете до дупка и с тролски профили да отричате пораженията си в морален, политически, интелектуален и във всякакъв друг смисъл.

RedArmy
07-07-2020, 12:28
Абе, бегай оттука, бе. И без това с тия чекове можеш само да си обършеш... и да си купиш готова храна от магазина. Това ти е "пълноценния" живот на теб. Нито излизаш от вас, нито имаш приятелка (айде това го остави), нито дете, къде ги харчиш тия пари? Мен пък ме удовлетворява труда на машина много повече, отколкото да копая някакви онлайн простотии. Това не можеш да разбереш, защото си прекалено тъп - има си хора, на които им допада различен вид работа. Не страдам от никакви липси в живота си. На мен работата не ми тежи, харесва си ми, това с усилвателите ми е като хоби. Аз мога да те закрия тотално на всеки изпит по всеки предмет, освен по математика и химия, но пак ми харесва да работя физически труд. Искам да виждам резултатите от труда си. Това ми прави удоволствие, а теб като те питат "какво работиш?" - "копая биткойни". Смешник. Оплакваш се като бебе за всеки пост, ако беше на 7 да ти е простено, но...

TrollFactory
07-07-2020, 13:00
Абе, бегай оттука, бе. И без това с тия чекове можеш само да си обършеш... и да си купиш готова храна от магазина. Това ти е "пълноценния" живот на теб. Нито излизаш от вас, нито имаш приятелка (айде това го остави), нито дете, къде ги харчиш тия пари? Мен пък ме удовлетворява труда на машина много повече, отколкото да копая някакви онлайн простотии. Това не можеш да разбереш, защото си прекалено тъп - има си хора, на които им допада различен вид работа. Не страдам от никакви липси в живота си. На мен работата не ми тежи, харесва си ми, това с усилвателите ми е като хоби. Аз мога да те закрия тотално на всеки изпит по всеки предмет, освен по математика и химия, но пак ми харесва да работя физически труд. Искам да виждам резултатите от труда си. Това ми прави удоволствие, а теб като те питат "какво работиш?" - "копая биткойни". Смешник. Оплакваш се като бебе за всеки пост, ако беше на 7 да ти е простено, но...

:D :D :D

Ами харча си капиталистическите чекове с най-голямо удоволствие, другарю и то уверявам те, по най-различни и пълноценни капиталистически забавления и начини като една голяма част от тях ми остават и си ги спестявам. 8) А ти "пълноценно" си работи така до 65 за около жизнения минимум и се пенсионирай после с 200 лв пенсия. Сигурен съм и че като праведен комунист ще имаш и връзки да се уредиш и с някой ТЕЛК за още ~ 100 лв отгоре и с 300 лв ще можеш да обикаляш целия свят като един щастлив японски или шведски пенсионер... А, пардон, това ще го правя аз! Но да не подценяваме твоите планове за целомъдрен и смислен живот. Ти също ще изпитваш радости. Например ще обикаляш из цяла София с пенсионерската си карта на намаление за целия градски транспорт. 8) Ще си гледаш през прозореца докато акомпанимент ти прави скърцащия звук на вечният съветски тролей докато ти, изгубен в сладка деменция някъде по пътя за Дружба, ще си зяпаш безмълвно и ще си спомняш с едно сладко умиление за своите младини, когато си громил капиталистите като мен в тийнпроблем и си въртял социалистическа любов с другарката Елисавета, която до тогава толкова пъти ще си повторил, че не е била твой фейк, че вече ще си се самоубедил, че е имало в действителност такава жена и любов... Но все пак на тази възраст "спомените" са важни за "здраве и утеха", даже и фалшиви да са. :D

Успех, другарю Исаев и до нови срещи по темите!

RedArmy
07-07-2020, 14:08
А котка купил ли си си вече? Така, за всеки случай :lol:
Нови срещи няма да има, умри си с чековете и котето :D

defender
07-07-2020, 14:36
и с някой ТЕЛК за още ~ 100 лв отгоре и с 300 лв ще можеш да обикаляш целия свят като един щастлив японски или шведски пенсионер... А, пардон, това ще го правя аз!

Много хора (особено мъже) дори не доживяват 60-така ве, а и дори да са доживели, то не се знае дали ще са в цветущо здравословно състояние. Тия истории, дето ги говориш са една изключително позитивна развръзка на нещата, явно изградена от филмите, които гледаш, като нещо, което едва ли не, ти се полага по дефолт. Малко романтичен мечтател си падаш, а?

ПП: Ако цял живот си водил един начин на живот, то като пенсионер да се промениш и да се юрнеш да пътуваш по света е доста трудно, имайки предвид, че тогава нещата се влошават по принцип с възрастта.

А и ти сега ако си на около 30, то кога ще кси намираш жена, после деца, че тези деца да пораснат, сами да почнат да се оправят в живота си, че да имаш време да обикаляш света - закъснял си малко, ве. :D

TrollFactory
07-07-2020, 15:45
Обиди:

... на аватара ми ли говориш или на мен бе, инцест?

Поредните намеци за убийство/самоубийство.

Другарят Макаров понякога помага...

TrollFactory
07-07-2020, 16:05
Като ти проработи за известно време по нормален начин мозъка и осъзнаеш колко си жалък, няма как да не натиснеш... знаеш кое.
Модераторите да вземат мерки! Това е поредното подбудителство към самоубийство от страна на този потребител! И то минути след като такова негово мнение беше докладвано.

defender
07-07-2020, 20:39
Троле, с горнитe си два поста звучиш досущ като Грозния, ве. Шо така? :D

defender
07-07-2020, 20:49

Ами харча си капиталистическите чекове с най-голямо удоволствие, другарю и то уверявам те, по най-различни и пълноценни капиталистически забавления и начини като една голяма част от тях ми остават и си ги спестявам. 8) А ти "пълноценно" си работи така до 65 за около жизнения минимум и се пенсионирай после с 200 лв пенсия. Сигурен съм и че като праведен комунист ще имаш и връзки да се уредиш и с някой ТЕЛК за още ~ 100 лв отгоре и с 300 лв ще можеш да обикаляш целия свят като един щастлив японски или шведски пенсионер... А, пардон, това ще го правя аз! Но да не подценяваме твоите планове за целомъдрен и смислен живот. Ти също ще изпитваш радости. Например ще обикаляш из цяла София с пенсионерската си карта на намаление за целия градски транспорт. 8) Ще си гледаш през прозореца докато акомпанимент ти прави скърцащия звук на вечният съветски тролей докато ти, изгубен в сладка деменция някъде по пътя за Дружба, ще си зяпаш безмълвно и ще си спомняш с едно сладко умиление за своите младини, когато си громил капиталистите като мен в тийнпроблем и си въртял социалистическа любов с другарката Елисавета, която до тогава толкова пъти ще си повторил, че не е била твой фейк, че вече ще си се самоубедил, че е имало в действителност такава жена и любов... Но все пак на тази възраст "спомените" са важни за "здраве и утеха", даже и фалшиви да са. :D

Успех, другарю Исаев и до нови срещи по темите!

Троле, само да кажа, че при по-обстоен анализ, горното ти изказване, също може да се разбере, като опит за подигравка и обезсърчаване на опонента, и подтикването му към депресия и самоубийство ве? И то е поднесено коравосърдечно, с използване на емотикони, които му се присмиват, без грам съпричастие и емпатия, ве. А липсата на всякаква емпатия не е характерна за човеци в нормално психично състояние, ве :D

RedArmy
07-09-2020, 01:05
Доста са го били тоя по главата в училище, не трябва така. Води до генерални психически отклонения :D Обидите, от страна на съучениците му, ги остави, той е бил прилежен ученик и си е записвал в тетрадката всичко, даже като пръдне "даскалицата", но да си чак толкова "консервиран", "вакуумиран", комплексиран, еуфорично настроен (сигурно под влиянието на някаква синтетична субстанция) вече е прекалено. Да се закрива тоя трол и to je sve sto se moze uciniti :D

Грозния
07-10-2020, 20:30
Реклами на сайтове за к0пуване:

Здравей, ето един сайт от който аз си копувам често https://....com/

RedArmy
07-17-2020, 22:59
Чак сега го видях това... Може ли да се оплакваш като ученичка във 2-ри клас за всичко, бе? Сега пък за реклама... Ти СЕМ ли си? Сериозно ли си толкова зле? Има по принцип едно нещо, наречено МБАЛНП, проучи.

Грозния
07-24-2020, 21:01
Открито, нагло и безсрамно рекламиране на проституция и сексуслуги във форума от фалшив профил:
[QUOTE=_ivi_;11623086]Привет и от мен! Аз съм в Нидерландия/вече/, работя и живея в Амстердам! Изолацията беше зле, че нямаше клиенти, но и това мина! Поздрави!

Грозния
07-25-2020, 23:48
Уважаеми модераторКИ!
Виждам че сте санкционирали конкретен пост на ето този потребител:
https://www.teenproblem.net/users/view/1032969.html
...който преди няколко дни постваше реклами на проституция и сексуслуги във форума.

Питането ми е - защо този потребител все още не е баннат след подобни груби нарушения на правилата в поверения ВИ форум?!

TrollFactory
08-13-2020, 07:24
https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/591248-Краят-на-форума-краят-на-една-епоха?p=11623515&viewfull=1#post11623515
https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/591248-Краят-на-форума-краят-на-една-епоха?p=11623505&viewfull=1#post11623505

Системни обиди и цинизъм!

stariqtNov
08-28-2020, 17:39
Сериозно ли ми пратихте паролата в plain text по имейл през 2020г.?

Грозния
09-12-2020, 21:34
Уважаеми модераторКИ!

Отправям към вас официално запитване да направите официално изявление за състоянието на форума!

Благодаря!

Грозния
09-16-2020, 16:53
Пак питам:

Уважаеми модераторКИ!

Отправям към вас официално запитване да направите официално изявление за състоянието на форума!

Благодаря!

Rengur
09-16-2020, 20:55
Пак питам:

Моля, спрете да се заяждате с модераторите.

TrollFactory
09-17-2020, 07:24

Никой не се заяжда! Форумът се е напълнил с ботове, които пускат мнения със скрити рекламни линкове като например:

https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/591249-На-20-съм-а-още-нямам-гадже?p=11623877#post11623877

А вие сте екип от поне 6 души, което е дори повече от активните потребители в момента, влизате всеки ден и въпреки това бот акаунтите не се чистят! Не знам дали е поради липса на наблюдателност или нещо друго, но при това положение много стари и утвръдени, както и потенциални форумци се отказват да пишат, защото вместо да видят жив форум, виждат такъв залят от ботове и си казват "Оо, ясно, тук е гробница" и бият хикса на прозорчето. Та целта, уважаеми, не е никой да се заяжда с вас, а просто да ви се напомни, че и тук "все още влизат хора" (Форумът е основният ресурс на сайта, а не статиите с 0 мнения под тях!). Може би и вие самите може да помогнете с нещо като например, ако пускате от време на време по някоя тема или мнение (но не фейкове) и така да провокирате някакъв зрителски интерес и да спасите форума от "паяжините" (най-меко казано). Уважаваме и харесваме форума и нищо лошо не му мислим и ни е тъжно как никой не взима мерки и решения по отношение на всички тези полезни съвети за съживяването му (мога да напомня и с мнения), които явно сме се хабили напразно да пишем с надеждите, че може би са от някакво значение (за вас, за форума, за тази "медия" изобщо). Тъжно, но очевидно изглежда, че не са.

DieselBlood
09-17-2020, 15:46

Никой не се заяжда с екипа ви. Просто престанете да пускате разни ботове, за да "покачите" активността. Или, както каза Грозния, излезте с ясно становище относно форума. Конструктивната критика и заяждането са две коренно различни неща.

TrollFactory
09-18-2020, 08:58
Или, както каза Грозния, излезте с ясно становище относно форума.

Становището, според мен, е вече ясно както винаги:

https://i.ibb.co/FV8bbLp/6.jpg

defender
09-19-2020, 09:46
Модераторите трябва да изпратят един от техните хора командировка в Плевен да говори с докторчето да се върне във форума и да изпратят един човек командировка в САЩ да провери Фъзито с колко "негри" е била. Иначе ник'ви модератори не сте ве! :D

А дримока как ще я откриете, тук не знам.

ПП: Докторчето ще се ориентирате къде живее по паркирания пред тях 20 годишен фият, спортен модел с 2 врати, дето ауспуха му е вързан с тел - то друг такъв у Плевен нЕма. :D

Грозния
09-20-2020, 22:36
Моля, спрете да се заяждате с модераторите.Моля влезте си в ролята, оправдайте заплатата която получавате и отговорете на въпросите, които потребителите ви задават! Това влиза в длъжностната ви характеристика като модераторКИ!

TrollFactory
09-21-2020, 10:27
Абе госпожа... вие сериозно ли?!
Вие сериозно ли мислите че всички тука сме толкова тъпи и малоумни, че да не разбираме глупостите които творите?!
Натоварващото е че за заеманата от вас длъжност е необходимо постоянно внимание, креативност и правилна преценка - все качества, които вие очевидно нямате, защото не сте ги проявили за повече от 2 години откакто сте тук! По КТ изпитателният срок за повечето длъжности е 6 месеца! Вие не сте показали че сте подходящи за длъжността за 4 пъти повече време!

Ако нещо все още не ви е ясно (или си въобразявате че на нас не ни е ясно), моля прочетете внимателно моите мнения и тези на TrollFactory - ние многократно и подробно сме обяснявали защо мислим така както мислим!
А вие за ДВЕ години колко пъти се появихте да ни опровергаете или да ни докажете с действията си, че не сме прави?!

Всичко това ви го казвам директно в лицето, защото нямам какво да губя, форумът отдавна е на командно дишане и колкото по-рано го признаете, толкова по-добре за вас! Дори да ме баннете, вие ще загубите много повече, отколкото аз 8) ! Без мен и TrollFactory форумът умира!

"Великите PR-ки", които се страхуват да общуват с потребителите (оксиморон) - изкарахме ги най-накрая от бърлогите им, да си влязат в ролята! :D
Май не е чак толкова лесно да си PR, а?! Да се налага да общувате с хора, често пъти по-интелигентни от вас, вместо да нищоправите по цял ден и да чакате заплатката на края на месеца, а?! :razz:

Първо, поздравления за смелостта на Грозният да напише всичко това!

Второ, вероятно поставените по-назад въпроси биха могли да се отгворят адекватно хора, които са някъде между 20 - 30 годишни и "със сърце" биха участвали тук, приемайки форума като някакво що-годе свое хоби, а не гледайки на него с досада (каквато се демонстрира с мълчанието на отговорните тук) и с дистанция средно от около има-няма някъде 20 - 30 години между тях и пишещите тук. Имам чувството, че въпросните не комуникират с потребителите именно заради възрастови причини (предразсъдъци или лична неудовлетвореност от себе си като уж "сериозен журналист", който е опрял до това да чете мненията на 3ма души вместо да прави репортажи от местопрестъпления). Т.е. може би те не се чувстват съвсем на мястото си и това рефлектира на мотивацията им да се агнажират да му се обясняват на някого тук, особено пък, ако според тях "Спрямо нас вие сте "с жълто около устата", а пък ни даватe акъли (Как ли смеете?!)".

Трето, разбираемо, младите хора са тези, които са по-"на ти" с интернет комуникацията и с трендовете в нея и биха имали адекватната обща култура, за да разработят това място. А почвата, която дава форумът е действително уникална предвид това, което беше някога тук, но вместо да се "наторява" с хубави теми или мнения, от които да покълнат и избуят атрактивни дискусии, с които да се спечелят много нови млади скучаещи през свободното си време хора (а такива с лопати да ги ринеш), които се чудят къде да си хабят своя дар слово и са наистина необходими за това място, те биват прогонвани от НЕпрофесионализмът (било то умишлен поради по-горе посочената причина или не), който се демонстира тук. Не знам до колко той е заради възрастовата пропаст (имам съмнения, че нещата какво става тук не се диктуват от млади, а от такива почнали стажа си на пишеща машина), но е показателно, че дори не се осъзнава какво е "бот". Колкото и да обяснявам как някой е такъв и как в мненията му има скрити линкове, те толкова разбират какво е "това животно", че само му редактират мнението премахвайки рекламния линк, все едно, че на него ще му пука и ще се върне тук и оплаче, че мнението му (обикновено на неправилен български преведен с google translate) е било изтрито неправомерно. Ето едно мнение, в което ботът беше пуснал рекламен линк и вместо цялото мнение "да си замине", то просто беше прилежно редактирано все едно, че въпросният бот ще се разсърди...

https://i.ibb.co/PGgp7vB/example.jpg

Вероятно традиционните както винаги стратегии "Ще се снишим докато премине бурятя!" и "Ще си мълчим!" ще бъдат приложени наново. Прогнозата ми е, че до края на годината ще има само едно безконтролно натрупване на ботски мнения и теми и постепенно се върви към "финал". Но просто няма да го усетят. Ще си повтарят до последно "Ето, бе, пишат хора! Един тийнейджър миналата седмица писа тук. Питаше дали можел да се справи с меката си ерекция с едни хапченца, към които беше дал линк, който изтрихме усшено тъй като беше рекламен! Дано момчето си е взело поука и ще го чакаме пак да се върне и да пише! Great Success!"

https://iili.io/2ugTAB.jpg

Грозния
09-21-2020, 21:27
Първо, поздравления за смелостта на Грозният да напише всичко това!Благодаря! :)

Второ, вероятно поставените по-назад въпроси биха могли да се отгворят адекватно хора, които са някъде между 20 - 30 годишни и "със сърце" биха участвали тук, приемайки форума като някакво що-годе свое хоби, а не гледайки на него с досада (каквато се демонстрира с мълчанието на отговорните тук) и с дистанция средно от около има-няма някъде 20 - 30 години между тях и пишещите тук. Имам чувството, че въпросните не комуникират с потребителите именно заради възрастови причини (предразсъдъци или лична неудовлетвореност от себе си като уж "сериозен журналист", който е опрял до това да чете мненията на 3ма души вместо да прави репортажи от местопрестъпления). Т.е. може би те не се чувстват съвсем на мястото си и това рефлектира на мотивацията им да се агнажират да му се обясняват на някого тук, особено пък, ако според тях "Спрямо нас вие сте "с жълто около устата", а пък ни даватe акъли (Как ли смеете?!)".Тезата ти заслужава внимание, но аз лично имам известни съмнения в нея, по следните причини:
Ако правилно съм разбрал, съгласно твоята теза, г-жи модераторКИте са някакви лелки на по 40-60 г, които навремето са работили някаква що-годе прилична журналистическа дейност, но някак си са останали без работа, събитията някак си са ги довели до ТОЗИ форум, може би по обява за работа:

"търсиМЕ модераторКИ за младежки форум
пълно работно време, стаж по специалността мин. 20 години
възнаграждение - мин. раб. запл.
може работа от вкъщи, може и пенЦионерКИ
задължения: писане на статии и редакция на мнения... от време на време"

Дали?!
Едва ли :? !!!

Ако тези "лелки" са писали някога, някъде нещо, особено по времето на социализЪМа, те със сигурност щяха да се изкушат да напишат нещо в стила на "Как да се държим в обществото" или "Идеали за нравственост на социалистическата младеж" с поучителен патос. Ако наистина са били журналистКИ от соца, поне веднъж щяха да се изкушат да влязат в дискусиите и да "поучават" по-младите.

Да, ама не!!!

Вместо това, те пишат статийки, често нескопосано преведени от някое простовато женско списание в стил на "Гери Никол си показа най-милото" или "Всичко... според зодията", като в самия форум ги няма никакви! Неспособни са да напишат дори 3 свързани изречения!

Според мен въпросните модераторКИ са млади, некадърни и необразовани кифли, с никаква обща култура или дар-слово, но доста близки приятелКИ на собствениЧкаТА на форума и тя ги е "приютила" на заплати тук, защото те явно са завършили нещо (PR, журналистика, психология, социални дейности и т.н.), някъде (ако въобще са завършили), което не се търси и личните им качества не са им помогнали да си намерят свястна работа! Така си играят на "форум" и "модериране", като се скатават по цял ден и не правят НИЩО, ама абсолютно НИЩО в очакване на деня на заплати и така ден след ден! Мързел и посредственост до дупка!
Ако това бяха "случайни лелки наети с обява за работа", всеки нормален шеф отдавна да ги е "освободил от работа" след подобни резултати в продължение на повече от ДВЕ години!

DieselBlood
09-21-2020, 22:56
Мигът, в който алекс продаде форума, всичко отиде по дяволите.

TrollFactory
09-25-2020, 09:32
Ето още примери за ботове, които не се чистят:

Мнението е пуснато преди повече от 24 часа, в които поне 3 модераторки бяха активни долу в лентата? Защо е оставено?

https://i.ibb.co/6bYmpgJ/Screenshot-of-bot-2.jpg

Пуснато днес в 10:58. В това време имаше две модераторки (ПОВТАРЯМ ЦЕЛИ ДВЕ!!!) онлайн и все пак не се изтри!?

https://i.ibb.co/3dXtWJ4/Screenshot-of-bot-4.jpg

Да не би това да е станал не само бот форум, ами и англисйки бот форум?

https://i.ibb.co/HD5JH2M/Screenshot-of-bot-7.jpg

Брей, ботовете стават и изобретателни! Сами си редактират линковете! Явно зад някои ботове стоят истински хора (предполагам мургави работници работещи за 1 цент на пост от колибите си), защото ми се струва твърде съмнително бот да се върне и да си редактира мнението...

https://i.ibb.co/gPfykPj/Screenshot-of-bot-8.jpg

А темата на този симпатичен потребител стои вече цял месец и ясно се набива на очи на основната форумна страница като последна тема от цял раздел.

https://i.ibb.co/Pc2p7xP/Screenshot-of-bot-10.jpg

https://i.ibb.co/LScT7r3/Screenshot-of-bot-9.jpg

Вероятно мнението е било последвано и от второ такова съдржащо същинската реклама (линк), но е било изтрито само то уж под предтекст, че тогава вече е реклама, но за встъпителното мнение на английски е нямало проблем! То е оставено да си стои. Току-виж е на истински потребител Зимбабвиец/Нигериец или лице от някоя подобна националност, което би се обидило, ако му се изтрие мнението и би спряло да посещава тийнпроблем, а току-виж и би решило да пусне жалба до Българския хелзинкски комитет. А пък не дай си Боже и за този случай да се стигне до съда в Страсбург и после на тийнпроблем да му се наложи да плаща милиони компенсации за дискриминация. На фона на 5 левовия си месечен приход изчислен на база реални посетители. това ще е катастрофа достойна за топ пример в учебниците за това "как не се прави бизнес"! :D

Или пък може би форумът е вече "смесен". За англоруско говорящи ботове:

https://i.ibb.co/T0SyhZk/Screenshot-of-bot-6.jpg

Е, преобладават все пак и тук-таме мнения на български ботове. Основно се рекламират добавки, защото е тренди днешно време всеки да опитва диети и химия.

https://i.ibb.co/HHCS5bR/Screenshot-of-bot-5.jpg

Възможно е току-виж да кажат "Ами тези мнения са от скоро, няма как да ги забележем толкова бързо". Обаче при колко работодатели такъв номер би минал? "Спокойно, нали ми плащаш, ще си свърша работата все някога. Например другия месец/година/милениум..." Явно при такива, които са назначили приятелките си, за да пишат заедно "някакво женско (и по междудругото "тийн") модно списание" и в крайна сметка не им пука, защото финансовата загуба не ги вълнува. Парите ги губи мъжът, който стои зад "гения". Въпросното "списание" вероятно е типичната иниациатива прищявка на някоя финансово презадоволена кифла, чийто мъж все й угажда на каприза, включително и на този тя да се изживява като "бизнес дама" и да започне някакъв какъв да е, но "свой" бизнес дори и да е на загуба. И вместо например просто да отвори някакъв скъп бутик на приземните етажи в някой мол, който да си стои вечно празен и с това да не пречи на никого, тя решава бизнес планът й да бъде "списанието" с приятелките й като за колежки и то такова списание, което е било напълно разработено преди и да го съсипе за сумати народ... Но както и да е, отплесвам се.

Смисълът е, че някак си съм убеден (и чудно защо ли?), че дори след това мое детайлно експозе ботският спам ще си стои още дълго време. Сигурно месеци и дори години! (Мога да извадя ботски мнения и от много по-назад във времето!)

Срамота е в "новини и съобщения" от два дни последното мнение да е това:

https://i.ibb.co/xDLMTsX/Screenshot-of-bot-1.jpg

При условие, че влизате по две - три колежки на ден (а в лентата с посетители по-долу дори изгледа сякаш стоите понякога дори до късно), как ви ибягват тези неща от погледа? Заети сте да пишете само статии ли (и то какви, както отбеляза Грозният по-горе!)?

Моля, свършете си работата, за да почистите форума! Никой не иска да пише (и да иска ще му се отще), когато вижда всичко в паяжини!

С бездействието си, умишлено или не, вие ще убиете този форум!

Благодаря и лек ден!

Грозния
09-25-2020, 22:00
Възможно е току-виж да кажат "Ами тези мнения са от скоро, няма как да ги забележем толкова бързо". Обаче при колко работодатели такъв номер би минал? "Спокойно, нали ми плащаш, ще си свърша работата все някога. Например другия месец/година/милениум..." Явно при такива, които са назначили приятелките си, за да пишат заедно "някакво женско (и по междудругото "тийн") модно списание" и в крайна сметка не им пука, защото финансовата загуба не ги вълнува. Парите ги губи мъжът, който стои зад "гения". Въпросното "списание" вероятно е типичната иниациатива прищявка на някоя финансово презадоволена кифла, чийто мъж все й угажда на каприза, включително и на този тя да се изживява като "бизнес дама" и да започне някакъв какъв да е, но "свой" бизнес дори и да е на загуба. И вместо например просто да отвори някакъв скъп бутик на приземните етажи в някой мол, който да си стои вечно празен и с това да не пречи на никого, тя решава бизнес планът й да бъде "списанието" с приятелките й като за колежки и то такова списание, което е било напълно разработено преди и да го съсипе за сумати народ... Падението на Teenproblem ще влезе в историята като пример "как се съсипва успешен бизнес с некадърност и мързел"!
Държавата бива съсипвана по същия начин!

alcoholic
11-10-2020, 18:26
Падението на Teenproblem ще влезе в историята като пример "как се съсипва успешен бизнес с некадърност и мързел"!
Държавата бива съсипвана по същия начин!

Ами какво можеш да направиш? Или да се ядосваш или да се примириш със ситуацията и да разбереш че нищо не можеш да промениш освен себе си и отношението си към нещата. Сипваш си едно и бичиш айляка :)

ОР
12-18-2020, 16:30
Царя умря! Да живее Царя!

changemymind_1
02-15-2021, 11:24
Това да се трият теми без да се дава конкрента причина е ***

changemymind_1
02-15-2021, 11:27
Също защо цензурирате всичко, свързано с Луковмарш? Колко ви плащат да налагате цензура?

DieselBlood
03-15-2021, 01:40
Защо ми изтрихте коментара, в които ви казах малко да поработите, а? Нещо не търпите критика ми се струва.

black_knight
07-10-2023, 10:47
Мога ли да попитам защо модераторите/администраторите на форума са ми изтрили мненията, с какво те нарушават правилата на форума? :?

black_knight
07-10-2023, 11:09
https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/379015-%D0%9E%D0%B1%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D 0%B5-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D1%82-%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B8-gt-%D0%A2%D1%83%D0%BA/page13

Китайски език извън кофата!!? :?

black_knight
07-10-2023, 11:13
https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/592234-quality-management-training

Английски език извън кофата!!? :?

black_knight
07-16-2023, 11:21
Гледам, че скъпите ми модератори и администратори отново са ми трили мненията. :?
Мога ли да попитам този път защо? 8)

SamoLevski
08-16-2023, 13:28
Мога ли да попитам този път защо? 8)

Не може. :D