usmivchica
01-13-2012, 09:17
Здравейте аз съм момиче на 16 години и много харесвам едно момче, а не мога да разбера дали той изпитва нещо. Запознахме се в един бар той е брат на годеника на братовчедка ми и е на 22 години. Отначало се държеше супер странно държеше ми сметка къде отивам, а ако н ему кажех ме стискаше силно и ми казваше че ако не му кажа няма да ме пусне. Аз не му показах че го харесвам понеже на доста момичета им текат лигите по него. Обаче на един рожден ден той седна до мен и се държеше супер мило целуваше ме галеше ме и когато му казах да ме остави той ми каза „ ти ще бъдеш моя жена”. После започнахме да си пишем всеки ден и той искаше да ми докаже че не е такъв за какъвто го мисля(супер груб). един ден ме помоли да отида да го видя до работата му и аз отидох за малко. И от тогава не сме си писали и аз се отказах обаче се засякохме у братовчедка ми аз нарочно останах до по късно защото знаех че ще дойде исках да видя какво ще направи. Той влезе и ме целуна. Братовчедка ми ми каза че е питал за мен „какво прави жена ми” и ми е поискал номера. Не знам какво да правя не мога да го разбера. Харесва ли ме или го прави само за да докаже на себе си че ако поиска може да ме има?!? Помогнете ми