PDA

View Full Version : Какво да правя?

ves_
01-13-2012, 21:04
здравейте..сигурно от един месец си пиша с едно момче. Запознахме се на бъдни вечер и от тога започнахме да си пишем. Само веднъж му предложих да излезем, но всичко се обърка..за жалост..:(
Разказах на приятелката ми и тя каза да го викна да излезем, но не искам аз да го каня първа.. не знам и всъщност не само тя ми го е казвала и други, но аз искам той..:Д..като нормалния начин..а може би искам много..казват ми: не ти ли е достатъчно, че ти пише, няма нищо лошо в това ти да направиш първата крачка, да излезете и да видиш да ли ще си паснете..:Д..може би до някъде са прави, но не знам какво да направя...моля ви помогнете ми благодаря! :)

djipsito
01-13-2012, 21:34
И защо искаш той да те покани ? Просто така искаш или има няква причина ?

ledenakrasota
01-13-2012, 21:55
Толкова ли не можеш да завъртиш разговора към срещата?! :D "Пф...няма с кого да изляза еди къде си, а така ми се хооодии....".

Не мисля, че е толкова малоумен, че да не зацепи. :D

ves_
01-16-2012, 08:19
обаче май е..не веднъж съм завъртала темата към излизане..не става...може би нищо няма да се получи :Д

Presley
01-17-2012, 05:08
Не "завъртай" темата, а директно му подхвърли идеята. Реши къде ти се ходи и го офертирай. И ако те отреже евентуално ,не се фрапирай толкова. Важно е поне да опиташ. И няма нищо лошо и "ненормално" ти да го поканиш. Все едно е,според мен. Действай ,поне да си знаеш ,че си опитала.

anonymous708973
01-17-2012, 05:56
Толкова ли не можеш да завъртиш разговора към срещата?! :D "Пф...няма с кого да изляза еди къде си, а така ми се хооодии....".

Не мисля, че е толкова малоумен, че да не зацепи. :D

Точно.
Проблемът ти е, че приемаш нещата прекалено насериозно - канене на първа среща. Звучи страшно, а няма защо да е така. Първата среща не е по-различна от другите срещи, просто най-накрая ще пренесете виртуалния контакт в реалния живот. Подхвърли го супер небрежно, не го мисли.
И не си води компания!

ivcheto0o
01-17-2012, 12:07
Няма нищо лошо в това ти да го поканиш,примерно докато си пишете вметни "абе с теб трябва да излезем някой път." или както вече предложиха с това че няма с кого да отидеш някъде а ти се ходи.И наистина не води и други хора.

ves_
01-28-2012, 12:32
да..направих го и..беше суперр :Д
и мерси за съветитее