View Full Version : Съвет.
Leon S. Kennedy
01-14-2012, 02:45
Добро Утро. 1-во понеже е 6 сутринта :D
та направо на въпроса. има момиче което ми е влязло супер много под кожата ходихме в началото само за да дразним определени хора и бившия и станаха панаири.щеше да има боища както и да е не се стигна до боя след това стана истина малко се поиздъних. сега се опитвам да я върна целува ме прегръща ме но като стигна до темата връзка и да се споменава "Ние" в цялата система всичко рухва.никога не съм хлътнвал толкова по-момиче винаги съм се държал до 1 месец и ако сме заедно след това вече става нещо сериозно но това момиче ми влезе под кожата за определени дни.харесва и да е покрай мен иначе нямаше всеки ден да излизаме заедно. поне така предполагам
anonymous708973
01-14-2012, 06:10
Ходили сте, за да дразните хората? Вие на колко сте?!
Leon S. Kennedy
01-14-2012, 06:38
аз съм на 20 .. и беше глупаво.. ама и удисах на акъла че исках да се занимавам с нещо
Еми,щом си се съгласил сам да и се връзваш...
Според мен,явно не иска да е сериозно с теб,отбива време,или просто не е готова за нова връзка.А,може би има чувства към бившият си и е с теб само за да го дразни.Поговори с нея,сериозно.
Leon S. Kennedy
01-14-2012, 08:33
ами........ говорихме и говорихме незнам или тя незнае какво иска или аз съм толкова прост ... питах я преди 10 пъти дали иска да е с мен и дали е сигурна нейния отговор беше Да. вярно старата любов не се забравя ей така ходили са над година но пък защо ще ме целува прегръща лежи в мен. каза ще си помисля и толкоз.
DeMoNSouL
01-14-2012, 08:46
Дай и един месец ако след това не иска да е с тебе значи не знае какво иска и извинявам се за израза след 1 месец просто и кажи "Край писна ми от този панаир". Наистина не мога да разбера какви са тези момичета ....
Leon S. Kennedy
01-14-2012, 10:44
Demon това също го знам не си 1-вия който ми го казва .. това и май така ще направя благодаря за мненията ако някой друг има нещо да каже да го каже приемам всякакви съвети
Питали са я искаш ли да бъдеш с него(мен) тя е отговорила да Може ли някой да ми го разтълкува въобще не мога да и хвана мисълта откъде идва и на къде отива
djipsito
01-14-2012, 12:52
Ако иска наистина, няма да ги прави тия панаири.
Мен ако питаш... ако искаш да разбереш кво й се върти в главата, питай я квото те интересува реално, не "Искаш ли да си с мен ?", а "Защо (еди кво си)". Притисни я малко с въпроси, кажи й, че не си длъжен да й играеш по свирката. Бъди малко остър, да се жегне тя.
Не разбирам защо като ви мъчи нещо се примирявате и траете и чакате, вместо да се вземете в ръце и да си отворите устите малко. Кво като ти харесва ? Тва значи ли, че трябва да те разиграва ? Сипваш й едно хубаво, питаш квото имаш и ДЪРЖИШ да ти отговори и после си преценяваш..
Leon S. Kennedy
01-14-2012, 13:00
Ако иска наистина, няма да ги прави тия панаири.
Мен ако питаш... ако искаш да разбереш кво й се върти в главата, питай я квото те интересува реално, не "Искаш ли да си с мен ?", а "Защо (еди кво си)". Притисни я малко с въпроси, кажи й, че не си длъжен да й играеш по свирката. Бъди малко остър, да се жегне тя.
Не разбирам защо като ви мъчи нещо се примирявате и траете и чакате, вместо да се вземете в ръце и да си отворите устите малко. Кво като ти харесва ? Тва значи ли, че трябва да те разиграва ? Сипваш й едно хубаво, питаш квото имаш и ДЪРЖИШ да ти отговори и после си преценяваш..
Поклон пред djipsito ще те послушам и ще го направя и*и м*мам* няма ме прави на луд.не съм за един ден.на 20 съм все ще намеря някоя дето ме заслужава както ми казаха всичките ми приятели..проста тиква съм ей ..
благодаря и на другите които си казаха мненията