View Full Version : Фон дьо тен ;д
Djudjinku
01-14-2012, 14:28
Здравейте имах фон дьо тен, но някъде изчезна ;д и днес търсих да си купя, но не намерих такъв какъвто аз исках ( на Rimmel stay mate) :д много е готин и никъде не го продават ;х НЯМАМ ДУМИ :Д ... Да ми кажете къде мога да го намеря, влязох в 3 магазина и никъде не го намерих . Къде мога да си взема такъв фон дьо тен? МЕРСИИИИИИИИ
shadow4e
01-14-2012, 15:29
В ДМ го гледах преди два дена, в подлеза на СУ, ако си от София. Иначе аз за матиращите фон дьо тени предпочитам тези, които в опаковки като кремче и не са течни. Според мен заличават по-добре пъпчици и други недостатъци, а отделно ползвам и нормален течен.
ValLoveYa
01-15-2012, 09:47
В ДМ го гледах преди два дена, в подлеза на СУ, ако си от София. Иначе аз за матиращите фон дьо тени предпочитам тези, които в опаковки като кремче и не са течни. Според мен заличават по-добре пъпчици и други недостатъци, а отделно ползвам и нормален течен.
А ще можеш ли да споделиш марки и цени на тези в бурканчетата? ;D
А ще можеш ли да споделиш марки и цени на тези в бурканчетата? ;D
................
shadow4e
01-15-2012, 11:31
Миналият ми беше на мейбълин струваше 18 лв, но направих алергия от него, а и вече го няма. Сега имаше единствено на Есенс и си взех техен. Никога не съм ползвала техни продукти, за съжаление и не знам за какво точно да гледам в съдържанието. Цената беше 7,50, което ми се струва прекалено малко, дано няма проблеми, успокоявам се, че ще го нанасям върху основата и този на буржоа, който ми е био. Матиращият го използвам като коректор, но върху една идея по-големи площи/. На всеки обаче различни продукти му седят добре.
Djudjinku
01-16-2012, 17:38
блягодаря за помощта днес си взех фондьотена ;д мнг му се кефя!