View Full Version : Малко помощ :(
Здравейте. Миналият месец се влюбих в едно момиче. Нещата вървят добре(не сме гаджета още), скоро мислех да и предложа преди да стане нещо много тъпо. Бях разказал на един мой "приятел" какво сме си писали и понеже приятелят ми и момичето от класа ми не се разбират много добре, той и разказал всичко, т.е за това, което сме си писали аз и момичето от класа ми. И такаа....сега тя ми е ядосана и както върви може би и приятели няма да можем да си останем, заради това, че съм му се доверил. В случаят по-голяма част от вината пада върху мен, защото аз съм му разказал всичко. Взех си поуката, извиних и се, но тя ми е още ядосана. Та моля ви да ми помогнете да изгладя отношенията си с нея. Поне да сме приятели или пък нещо друго :) Кажете как да постъпя...
Благодаря на всички отговори предварително! :)
Е мноу са дразнещи тоя тип "приятели" нали. Другия път пак расправяй на лево и на десно. Всъщност хич не се учудвам вече на такива случки, май доста хора са с големи усти. Спирам да нареждам днешната младеж, че имам доста да кажа.
Извинил си се на мацката, тва е което зависи от теб. Ще и мине рано или късно все пак сте в 1 клас и няма как да не ти говори толкос дълго :)
ПС. Плюшените играчки са добро замазване на положението :)
Накарай я да поговорите, после я остави на спокойствие да й мине. Разберия я и й го покажи. Покажи, че разбираш грешкта си и съжаляваш за нея.
qkakukla2
01-16-2012, 16:10
Та ти нямаш смелост да й предложиш. Искаш да й се извиняваш. Направил си грешка като не си предложил на момичето.
Оу хора положението става доста сложно. Много ми е ядосана, едвам ми говори и може би и приятели няма да бъдем. Ако имате някаква идея кажете. А и сигурно за 5 път съм и се извинил, но пак същото ;x моля помогнете
djipsito
01-16-2012, 20:41
Може да се прави, за да й ходиш подир гъза. Кажи й, добре, сърди ми се, поне имам смелост да си призная, че съм сбъркал и да се извиня, ако искаш го разбирай.
Точка. Не ставай и ти муньо, моля те ;д
fluffy_^
01-16-2012, 21:11
ами ако и тя е влюбена в тебе не виждам какво може да я спре да сте заедно ? :) колкото да си останете приятели ммм..немгоа да помогна :D