Влез

View Full Version : Девствена е.....

B3TA
01-16-2012, 13:38
Здравейте
Нов съм тук :P
Така....хора имам проблем.Значи ходя с 1 момиче от 5 месеца,2 пъти ме заряза и после започваше с смс-и знаете как е,и така пак се събрахме.Въпросът е това ,че тя е девствена както и аз.Тя е на 16 ,а аз на 17 много я харесвам и искам аз да съм и първия.Като се опитам да направя нещо виждам ,че не и е много приятно но пък не ме и спира,аз естествено аз прекратявам всичко и започвам да я щипя....(примерно) за да я разсея и да не си мисли ,че искам от нея само секс.Моля ви,кажете какво да направя....

♥RaMoNa♥
01-16-2012, 13:48
Здравей, и аз съм нова тук. :Д Та така. Моето мнение е, че ще трябва да я изчакаш. През това време се дръж мило с нея прави и комплименти и подаръци, заведи я някъде на разходка да сте по - усамотени, но не и се нахвърляй, а си говорете, дръжте се за ръце и т.н.Сигурно ти звучи старомодно, но действа. Помогни и да се почуства добре и и покажи, че може да ти се довери. И ако се стигне до секс бъди много внимателен с нея. Надявам се да съм ти помогнала поне малко. Късмет! =]]

granger
01-16-2012, 13:48
Тя като е готова ще усетиш. ТИ можеш да и кажеш да не се притеснява и че не я притискаш. Пък като се почувства готова ще стане работата. Явно иска да се увери!

B3TA
01-16-2012, 13:57
много ви благодаря за бързите отговори.. :P чакам още съветии

beceraful
01-16-2012, 14:06
Преди всичко добър ден на всички.
Спомена , че не и било приятно нещо и също така, че сте скъсвали два пъти и после са эапочнали СМС-и преди отново да се съберете.Лично се надявам да няма такова нещо но всичко във тоэи живот е въэможно.Какво имам в предвид ?
Неэнам дали е така , но има и една вероятност . Тя е,че е въэможно да харесва друго момче и да иска да е със тебе само да го эабрави . Когато прочетох вашия проблем едно от първите неща беше това.Та както каэах може да харесва друго момче и да е със тебе само эа да може да го эабрави .

Мисля , че това което каэах на 99 % не е вярно , но эа всеки случай имай си на ум и тоэи вариант .

Дано да не е вярно , но донякъде от прочетенето ми хрумна първо това.

B3TA
01-16-2012, 14:15
Мисля че няма....има много приятели момчета....нищо повече към тях поне аз така си мисля.А пък и тя няма да им позволи да направят нещо.Взел сам им страха на почти всичките ;DDD

musshy
01-16-2012, 14:24
Здравей, и аз съм нова тук. :Д Та така. Моето мнение е, че ще трябва да я изчакаш. През това време се дръж мило с нея прави и комплименти и подаръци, заведи я някъде на разходка да сте по - усамотени, но не и се нахвърляй, а си говорете, дръжте се за ръце и т.н.Сигурно ти звучи старомодно, но действа. Помогни и да се почуства добре и и покажи, че може да ти се довери. И ако се стигне до секс бъди много внимателен с нея. Надявам се да съм ти помогнала поне малко. Късмет! =]]

и всичко това за да я изчука така ли? интересно..

да наистина ще усетиш, ако мацката стане готова. Не я насилвай и не прави глупости. Кажи й, че ще изчакаш докато тя го поиска и така..

psychopath
01-16-2012, 14:39
Излъжи я, изчукай я...и я зарежи, освен ако не те кефи де... (зла усмивка)

Графиката, която е решение на твоя проблем има 2 вектора.
-"Искам да я чукам" (x)
-"Наистина я харесвам" (y)

|x......... /Z
|........ /
|......./
|...../
|.../
|/__________y
o

Идеалният вариант за двамата (особено за нея) е връхната точка на Z, - Супер, защото всичко ще си дойде на мястото (стига от нейна страна да е същоъо)

Ако отговора е от лявата страна - ще ти кажа подробно как да я излъжеш
Ако е от дясната - има достатъчно момичета, които са гледали здрачове, дневници и т.н и ще ти разкажат сюжетните линии набързо
или пък започни да ги гледаш ти

ПС- днеска съм се разлигавил ;д

B3TA
01-16-2012, 14:40
До сега не съм я питал направо..просто като стана малко по нахален и виждам ,че не и комфортно.Какво да и кажа как подходя дайте някои идей..... :DD

psychopath
01-16-2012, 14:46
Еми не е готова явно. Въпроса е...искаш ли да я прелъжеш, за да спиш с нея (не е задължително да я нараниш, макар че звучи така ;д) или искаш да се съобразиш с нея?

da!ЛАПА
01-16-2012, 14:49
ти не заслужаваш да имаш гадже

B3TA
01-16-2012, 14:50
мерси подобно :D

musshy
01-16-2012, 18:05
ти не заслужаваш да имаш гадже

и мен ме навежда нещо на тази мисъл..
харесваш ли момичето или искаш просто секс??

♥RaMoNa♥
01-16-2012, 18:09
musshy не само заради това. Просто му казвам как да се държи с едно момиче. =]]
(извинявам се за спама)

xterm
01-16-2012, 19:22
и всичко това за да я изчука така ли? интересно..

да наистина ще усетиш, ако мацката стане готова. Не я насилвай и не прави глупости. Кажи й, че ще изчакаш докато тя го поиска и така..
Не, това с чакането е грешна практика, защото може да си остане само с него. Понахалствай малко. Другият вариант е да смениш мацката с друга, която не я е страх/срам от теб и секса.

granger
01-16-2012, 19:27
^ ако ти пука,няма да я пристискаш,не го слушай тоя

PullMeCloser
01-16-2012, 19:29
Е добре, ама момчето може да си остане с 1 година чакане така както вървят нещата. Чак пък да й е неприятно... Вие какво сте правили тия 5 месеца?

Forever666
01-16-2012, 19:37
Покажи й каккъв кеф е секса и тогава всеки ден ще ти се нахвърля

N3v3Rm0r3
01-16-2012, 19:38
Ами ти каза,че сте скъсвали два пъти и сте се събирали пак.Неуверена е според мен и трябва да я изчакаш.Поне така беше при мен.Аз чаках 6 месеца и един ден тя го искаше не просто беше съгласна.То си проличава.При мен поне стана по отворена,когато аз я закачам и тя ме закача и ако я барна и тя ме ръчва или ми го масажира и така.Всичко с времето си.Също така не е лошо да си мил с нея.Да и подариш цветя някой път.Може и без повод.Да види,че държиш на нея.Да ти вярва.И ще стане според мен.Успех !

anonymous708973
01-16-2012, 19:42
Не, това с чакането е грешна практика, защото може да си остане само с него. Понахалствай малко. Другият вариант е да смениш мацката с друга, която не я е страх/срам от теб и секса.

Точно така си е. На 16 е, не е малка. Като не й е приятно и не е готова, за какво иска връзка?

granger
01-16-2012, 19:51
^ А защо пък трябва щом иска връзка веднага да спи с него?! Не при всички е така. Явно не е сигурна тя още какво иска...ама кво ли се обяснявам и аз,тя ако иска ше го направи,ако не няма!

granger
01-16-2012, 19:52
Покажи й каккъв кеф е секса и тогава всеки ден ще ти се нахвърля

А се надявам ,че ти си някъв гнусен фейк и ,че тва на снимката не си ти и не си на 12 - 13 години :&

B3TA
01-17-2012, 11:17
благодаря за съветите ;P

magita
01-19-2012, 15:33
иска връзка, за да има кой да е до нея... Ще ми отговориш, че за тва са приятелите сигурно, но е много по-различно ;]]

paradosou
01-19-2012, 18:11

Точно. Като сте скъсали веднъж не е трябвало пак да се връщаш при нея. Тя, ако наистина иска да сте заедно и е привлечена от теб, сама ще го иска.

D1esel
01-19-2012, 18:16
Хващаш я някой път, вадиш го, тя ще го хване сама. В началото може дса се дърпа, но бъди по-настоятелен.

Hukuu
01-20-2012, 04:44
Хващаш я някой път, вадиш го, тя ще го хване сама. В началото може дса се дърпа, но бъди по-настоятелен. ТОЧНО ! накрая ще си го държиш пак сам...

Аз ще ти дам 1 съвет: когато се натискаш с нея, някъде у вас или у тях или на место където сте само двамата (за предпочитане е у тях или у вас) действай с рачички до момента, в който я усетиш, че е възбудена и просто и кажи, че нямаш намерение да правите нищо повече докато тя не го пожелае сама

Ще ме питаш защо ми е да се възбуждаме и да не правим нищо и на теб да ти е гадно и на нея , но повечето момичета очакват в този момент ти да ги пришпориш да го направите, мисля че така тя ще почне да осъзнава, че всичко зависи от нея и си готов да я чакаш. След известно време тя сама ще пожелае стига да и покажеш, че може да ти се довери и да и избиеш от главата притеснението, че ще боли и бла бла бла сещаш се какви си ги мислят преди 1вия път ;)

MaLkaTa_LaDy
01-20-2012, 12:10
Възбуждай я нежно и й доставяй удоволствие! След няколко пъти ще ти пусне.

stefito0oo
01-21-2012, 08:58
Аз мисля, че и тя го иска, но все още не е готова за това.По-добре поговори с нея на тази тема и я питай открито дали иска или не :)