PDA

View Full Version : Дали е от това??? Защо?? ;( ;( ;(

desi89005
01-17-2012, 14:07
Здравейте, на всички!
Първо искам да кажа, че търсих такава тема и не открих.
Второ знам, че съм малка, но моля ви дайте съвет, а не ми казвайте, че ми рано...
Така аз съм момиче на 14 години и си нямам гадже и мисля, че причината е от външния ми вид. :( Какво мога да направя?
Не съм харесвала никой БУКВАЛНО И БЕЗ ПРЕУВЕЛИЧЕНИЕ от трети клас, защото знам, че няма надежда. :( :)
Не мога да променя външният си вид, но как мога поне да го подобря. Накратко - руса коса, тъмно зелени очи, слаба съм ( но не си харесвам фигурата напълно). 100% сигурна съм, че причината е от външният ми вид понеже досега 3 момчета са ми казвали,че съм грозна. Естествено не ми ставаше много приятно и много често си мечтая, ако имах право на 10 неща който мога да променя във външния си вид..Моля ви помогнете. :)

SisiStrange
01-17-2012, 14:39
Ъм... без да съм те виждала не мога да ти дам съвет.
Може да си руса, слаба и с хубави очи, но да си като тресната с лопата в лицето или да имаш лоша кожа, или нещо от тоя сорт.
Може момчетата, с които си излизала да са грубияни, които са те обидили ей тъй за кеф.
Пусни си някаква снимка и тогава очаквай съвети за подобряване на външния вид.

ПП. Въшният вид въобще не е всичко.

KiKo0o
01-17-2012, 15:03
Ами мила какво да ти кажа... няма смисъл да се депресираш заради това, че 2 момчета са ти казали, че си грозна... когато му дойде времето ще си хванещ някой то не става на сила. :)

qkakukla2
01-17-2012, 15:48
Оф бе като стоиш и се депресираш нищо неможеш да направиш. Започни поправимите дефекти да оправяш другото неможеш да го поправиш.

desi89005
01-17-2012, 16:55
Аз не се депресирам. :D Просто се чудя дали е заради външният ми вид и как мога да променя нещо в него.

KiKo0o
01-17-2012, 17:19
Боже.... :D

anonymous708973
01-17-2012, 17:26
Пусни снимка и възможно най-обективно ще ти кажем какво можеш да промениш.

bloodyF
01-17-2012, 18:14
дай снимка
ние не сме врачки да гадаем какъв ти е проблема..

toniiiiiiiii
01-17-2012, 19:34
Нали знаеш приказката за грозното пате , а ти таман навлизаш в пубертета.

djipsito
01-17-2012, 20:18
Нали знаеш приказката за грозното пате , а ти таман навлизаш в пубертета.

Дам.
А ти иначе харесваш ли се ?
Не знам защо искат да постваш снимка, не мисля, че е нужно. Най-важното е да промениш това, което НА ТЕБ не ти харесва. Всеки има различен вкус и можеш да чуеш милиард мнения... с всяко мнение ли ще се съгласиш ? Поддържай се, гледай ти да се харесваш и си вдигни малко самочувствието. Тия дето са ти казали грозна, да не би да са перфектни ? А и обикновено момчетата обиждат момичетата, когато ги е яд за нещо, когато не им пускат или когато са решили, че притежават някоя, а тя им е показала, че не е така..
Няма грозни, има неподдържани. Всеки има чар и не всеки е роден за Мис(тър) Свят.

mississippi
01-18-2012, 12:33
ако сам си се харесваш и другите ще те харесват, това е моето мнение, самочувствието привлича другите

BlueFace
01-18-2012, 12:39
Красотата е субективно понятие. Аз мога да ти кажа - да, грозна си, но това ще е лично моето мнение. За друг пък може да си много красива. Всичко опира до вкуса на човек. Един може да те хареса на външен вид, но да не ти хареса характера, друг обратното... Няма само черно и бяло на този свят.
Живей си живота и не се комплексирай, а един ден ще хванеш гадже, след него друго и т.н. ; )

desi89005
01-20-2012, 16:20
Благодаря ви на всички!
Относно въпроса на djipsito

А ти иначе харесваш ли се ?

Не, не се харесвам. :(

BlueFace
01-20-2012, 16:47
Не, не се харесвам.

Еми ти като нямаш самочувствие няма как другите да те харесат. Трябва да се приемеш такава каквато си и да не се срамуваш от това, което си. Както се казва трябва да се чувстваш удобно собствената си кожа. Също така не трябва да си мислиш неща от сорта на "това не ми е наред", "не се харесвам" и т.н. Негативното мислене има само отрицателен ефект.
От личен опит ти ги казвам тези неща. И аз не бях уверен в себе си, но когато спря да ми пука, спрях да обръщам внимание на коментарите на хората и се приех такъв какъвто съм нещата драстично се промениха : )

horacio
01-20-2012, 16:48
За всеки случай да питам: Лична хигиена спазваш ли? Ако си поддържана и се грижиш за себе си всички ще го забележат и предполагам ще има интерес към теб. Просто се обличай както на теб ти харесва, прави си прически... абе направи така, че ти самата да се харесваш и така и другите ще те харесват. : )

djipsito
01-20-2012, 19:58
За всеки случай да питам: Лична хигиена спазваш ли? Ако си поддържана и се грижиш за себе си всички ще го забележат и предполагам ще има интерес към теб. Просто се обличай както на теб ти харесва, прави си прически... абе направи така, че ти самата да се харесваш и така и другите ще те харесват. : )

Точно. Не се води по вкуса на един човек или на група хора, а по твоя собствен.

desi89005
01-26-2012, 11:04
Първоначално написано от horacio

Да имам. Грижа с за лицето си, за кожата си, за косата си, за тялото си, за зъбите си. Относно фигурата ми е малко по -трудно. Слаба съм, но не я харесвам особено. Прави сте, че нямам самочувствие, но не знам как да го постигна. Нямам много дрехи и това според мен е проблем. (зимни дрехи, за лятото не се оплаквам).

DANNYYYYY
01-26-2012, 14:18
Няма истинска любов, ако се гледа само външния вид... изчакай... когато му дойде времето... любовта сама ще дойде при теб... и човекът до теб ще те обича за това което си... и едва ли ще има значение как изглеждаш...
Съвет: Бъди себе си.. ако не се харесваш такава каквато си... опитай се да експериментираш...все някога ще намериш себе си.. и ще видиш колко лесно ще стане всичко и как ще си спокойна и със самочувствие. Успех :)

desi89005
01-29-2012, 11:03
Благодаря! :))

Josefinne
01-29-2012, 11:36
Мила, то ти ако не вярваш в собствената си красота, кой ще повярва ? Да, малка си. Знам, че каза да не ти го казваме, но е факт, че момичетата разцъфтяват на 15-16 години, така че ти тепърва ще започнеш да се разхубавяваш и да се чувстваш красива. Всеки си има своите дефекти и не трябва да се спира върху тях, а върху това, което му е хубаво. Тоест трябва да избереш своите хубави черти и да подчертаеш тях. Например - слаба си. Това означава, че може да носиш всякакви дрехи, не е нужно да подбираш заради фигурата си. От тук нататък можеш да си вземеш малко списания или да видиш в интернет интересни съчетания на дрехи и да експериментираш. Проблемът не е в красотата обикновено, а в самочувствието. Намери начин да повдигнеш своето.