View Full Version : Какво искат момичетата?
theenimy
01-17-2012, 17:25
Здравейте,въпроса ми е следниа.Когато едно момиче види едно момче както би искала момичето да чуе от момчето нещо от рода на много си хубава днес или нещо от този род.Нямам си никаква представа затова реших да пусна темата.Извинете ако съм сгрешил раздела.Предварително благодаря на всички отговорели!
anonymous708973
01-17-2012, 17:27
Зависи на колко сте години :)
Сладурска тема.
loveisnotalovegame
01-17-2012, 17:30
Ами първо вие гаджета ли сте или какво?
Кви' са тия простотии,бе ?
loveisnotalovegame
01-17-2012, 17:33
ей, ей, ей, ........тука никой не иска хейтари !!!!!!
Какъв точно отговор очакваш на тази тема?
Зависи от това какво е отношението на момичето към момчето. Ако не си и грабнал интереса, колкото и комплименти да и сипеш, няма да те отрази.
theenimy
01-17-2012, 17:33
Еми на 15 и не нямам гадже.
mississippi
01-18-2012, 14:04
дори и подаръците може и да не помогнат
palachinkaaaa
01-19-2012, 23:12
според мен клишираните комплименти от рода на "много си красива" няма да ти помогнат особено, опитай да я разсмееш с интересна история :)
Josefinne
01-20-2012, 11:06
Ясно е, че всеки човек иска нещо различно и по аргумент от по-силното основание - всяка жена иска нещо различно. Едно обаче е сигурно - никой не иска да слуша шаблонни неща. Така че каквото и да предложим тук като реплика, вероятно няма да мине - първо, едва ли ще имаш смелостта да я заговориш въобще, щом дори не знаеш какво да кажеш и второ - каквото и да кажеш, съмнително е , че ще я впечатлиш.
Още повече, че всяка ситуация е уникална. Използвай главата над раменете си и не запълвай виртуално пространство с безсмислени постове.
Би искала да чуе "Здрасти, аз съм..." и инициативата да поемеш някакъв разговор, щото и тя не може да измисли кво да ти каже.
Ае луд почваш ако я познаваш " Ей какво правиш ,от кога не съм те виждал скоро се сетих за теб много си се разхубавила ,много кофти ,че загубихме контакт трябва да се видим да си поговорим !! Много се радвам ,че те виждам" .. :D :D
При всяка е различно, но според мен трябва да бъдеш просто себе си и да се опознаете : ))
btr_carlos
01-21-2012, 21:21
Едно момиче би искало да чуе някакъв комплимент....дори да е някакъв смотан...Покани я на среща...някакви такива и най-важното бъди естествен !!! :):):)