View Full Version : Какво да правя с жена ми ....
DJMartoO
01-18-2012, 12:08
аз съм на 19 години и се чудя какво да правя с жена ми с нея сме от 3 години заедно, но нещо секса ни куца(нея я боли заради размера) и се чудя дали да я смена и да си живеч живота докато съм млад. а съм склонен да направч всичко за нея за да я направа щастлива.не ме е гнус от нея да я лижа и така нататук абсолютно всичко. а тя примерно не ми дава да ии свърша на лицето и малко свирки ми прави не ми дава да свършвам в нея а аз съм много внимателен,дава ми да ии свършвам по циците и другаде но не и това което ще ми хареса.какво да правя.а не е пробвала сперма да ми каже че не ии хресва.помагаите защото си я обичам и искам да оправя нещата :С
N3v3Rm0r3
01-18-2012, 13:52
Човек този въпрос е много сериозен и определено не е да се обсъзда в форум,но все пак си млад ...Може да си поживееш още.Ако виждам,че не те обича я разкарай и да не ти пука.Опитай с нещо ново.Например да я предразположиш.Изведи я на вечеря.Нека обстановката да е много романтична не в кръчмата при Бай Иван.Бъди внимателен с нея.Приберете се.Ала-бала я вкарай в леглото.Почни нежно и може и да се навие някой неща.Ако и това не стане опитай с друго.Щом я обичаш опитвай да се надяваме,че тя ще оцени усилията ти и ще бъдат възнаградени.Успех ! :)
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT2-6LPefxgaXASAxfBpckCXrzP7ntxY2aA9A6omG4Ao4fWJD_XPsk nztkq
Секса не е най-важното в една връзка.Те хем питаш дали да я смениш пък после казваш,че я обичаш ...
PullMeCloser
01-19-2012, 10:36
^ Не е най-важното?
За да се стигне до връзка, значи има физическо привличане и тн. Когато има привличане, има и секс. И той ако куца/липсва-всичко е тотално прецакано. Връзка без секс за нищо не става.
NomNomNom
01-19-2012, 10:38
Мда, хората като теб имат късмета, че не им се налага да общуват с хора като мен.
За нито една от страните нямаше да свърши добре ..
Да, добре, наистина ли ..
Наистина ли ..
И да е трол , истината е , че много пъти са идвали с подобни въпроси тук ..
И все пак, предполагам, че е гадно да ти свършват на лицето.
Примерно, свърши си веднъж на лицето да пробваш ( докато свършват си насочи пишката към лицето ) .
Ако те изкефи, кажи и на приятелката ти да пробва.
Но, предполагам, че няма да го направиш.
Дам ..
Така де, преди да карам когото и да е било да ме лиже , съм си пробвала соковете и не са болка за умиране.
Хубаво е мъжете също да си пробвате спермата .
Също така, да пробвате това, което искате от половинките си /е, разбира се, че не можете да си духате сами или нещо такова/.
Неее, просто съм шашната от ирационалността , която блика от темата и не знам какво да кажа просто.
Ако наистина се обичат секса няма да е най-важното,а това да са заедно ще е най-важното. Не знам поне за мене :)
DJMartoO
01-19-2012, 11:03
според мен в една връзка секса има много огромно значение .защото ако тои куца се осеща на всичко: отношение, държание,доверие и характер .така че според мен ако не се оправим маи нещата отиват на лошо. :С
PullMeCloser
01-19-2012, 11:17
Ако наистина се обичат секса няма да е най-важното,а това да са заедно ще е най-важното. Не знам поне за мене :)
Е окей де,ама каква вързка е без секс? Точно, защото се обичат,харесват и искат.
NomNomNom
01-19-2012, 12:18
според мен в една връзка секса има много огромно значение .защото ако тои куца се осеща на всичко: отношение, държание,доверие и характер .така че според мен ако не се оправим маи нещата отиват на лошо. :С
Като куца първо се говори. Или ако я зарязваш, зарязвай я , не наспамвай тук с мъдрите си мисли.
Ако си трол - кк.
MartinWesker
01-19-2012, 12:55
Това е най-глупавото нещо, което някога съм чел.
Първо, заедно сте, казваш, от 3 години и че я 'обичаш', но в същото време се чудиш какво да я правиш, дали да не я замениш с някоя друга, която ще ти задоволява сексуалните желания.. Нека ти кажа нещо: изобщо не я обичаш. Говориш за нея като някакъв предмет, който можеш да замениш като е дефектен. Какво?! Да не би да правите секс от вчера? Очевидно е че за теб секса е много важен. Но са минали 3 години, 3 години, през които секса е бил ужасен, толкова ужасен, че си готов я зарежеш. На какво се базира вашата любов? Държите се по цял ден за ръчички и си говорите сладки приказки, като колко много се обичате ли?! Щом досега те е устройвало, защо този глупав въпрос 'какво да я правя'?
Второ, постави се на нейно място: как би се чувствал ако тя ти каже, че иска да се изпразни на лицето или в устата ти? Представи си, че просто на нея не и харесва тази идея, не и доставя сексуално удоволствие. Не можеш да накараш другия на сила да прави всичко, което на теб ти харесва. Е, освен ако нямате BDSM връзка, но.. това е друга тема. :D Идеята ми е че щом казва 'не', значи 'не'! Независимо какво е то.
И трето, ти си глупак. На твое място щях да си изтрия темата от срам и малоумие от моя страна и повече да не поствам. Изобщо си нямаш и на представа какво е това любов. Имаш още да ядеш.
Съвета ми, на кратко, е да се разделите и да не си губите повече времето.
Боже, 3 години..
DJMartoO
01-19-2012, 13:04
1-во.обичам я и бих направил всичко за нея а з а тези 3-години съм търпял всичко от неина страна.и даже аз настоях тя като свърши да я лижа.
2-ро. ако бях момиче сигурно щях поне 1 да пробвам какво е да ми свършат на лицето а тя не е защото аз съм ии 2-ри и съм сигурен затова.
3-то. аз работа, тя работи и по цял ден само се чуваме по телефона, и вечер се виждаме когато тя е на работа до 8 или почива или е ч-ва смяна така че не си прав и не ме е срам защото искам да видя мнението на другите ;)и не е спам
Оф... еми намери си някоя на 13, за да може да и правиш квото искаш! Прочетох, че си и втория и тва според мене трябва да те радва, че не е няква кофа. Ок, седни и поговори с нея, тва, че не ти дава да и се изпразниш на лицето не е оправдание, че искаш да я зарежеш, все пак жената има някво самочувствие, ти ако наистина я обичаш, тва нямаше да е основен фактор да я зарежеш.
Щеше да напрайш всичко за нея, еми тогава направи тва да не празниш там дето не и харесва! :]]]
DJMartoO
01-19-2012, 14:30
и тя да не ме прави щастлив а аз да права всичко за нея може поне да с направи труда да пробва според мен поне това може да направи дори и да не е в устата а на лицето.
TheBeliever
01-19-2012, 14:49
Значи за теб щастието в една връзка се измерва с това колко пъти ще й се изпразниш на лицето? По-добре я зарежи. Горкото момиче заслужава повече от такъв дебил като теб.
Значи за теб щастието в една връзка се измерва с това колко пъти ще й се изпразниш на лицето? По-добре я зарежи. Горкото момиче заслужава повече от такъв дебил като теб.
Прав си +1 !
Пробвай с мъж. Ще видиш, че е по-хубаво ;)
Според теб нормално ли е да ти дават съвети относно дали да скъсаш с гаджето ти, някви тийнове във форум? Нашето мнение не мисля, че е компетентно, но все пак...
Както каза някой преди мен- това, че не я кефи да й свършваш в устата или по лицето не значи, че не те обича или че секса ви не върви.
От друга страна, ако имате някакви наистина проблеми и не ви върви- поговорете си 2мата, а не ни питай нас кво да правиш.
И ако виждаш, че не ти е добре с нея, тогава я остави, не си губете времето и си продължавайте живота поодтелно. :)
и тя да не ме прави щастлив а аз да права всичко за нея може поне да с направи труда да пробва според мен поне това може да направи дори и да не е в устата а на лицето.
а ти що не си напрайш труда да я разбереш, че не и харесва?!
MedSestrata
01-20-2012, 20:49
5 опция - аз съм много зле, дано ме зареже тя!
djipsito
01-20-2012, 21:25
Ако бях на нея щях да ти отрежа пишката.
VDimitroff
02-03-2012, 16:00
Хубаво е мъжете също да си пробвате спермата .
Също така, да пробвате това, което искате от половинките си /е, разбира се, че не можете да си духате сами или нещо такова/.
И като не можем да си духаме сами да пробваме да духаме на някой друг!?Ти сериозно ли?!
djipsito
02-03-2012, 18:19
Спермата можеш да си я опиташ и без да духаш на някой... Аз накарах един мой бивш да го направи. Още е жив (май).
gabri3lla
02-03-2012, 18:26
Не е мястото форума, където да задаваш такъв сериозен въпрос, и да очакваш някой да вземе решение вместо теб и да ти отговори. Сподели с нея какво мислиш, какво ти е и стигнете до някакъв консенсус, в крайна сметка двама души са заедно, защото им е хубаво, нали?