View Full Version : Боя за коса
реших да се боядисвам ,знам цвета ,който искам шоколадово с отенък на червено или в каталозите по-често го срещаме като тъмно червено.Проблема е обаче ,каква боя.Майка ми и фризьорката ми каза на фирмата Seri безамонячна, но не съм видяла каталога за да видя дали ,че има този цвят.Харесах много Лореал ,но заслужава ли си да дам 12 лева за една боя ,като ще ми трябват две-ако не три (има дълга коса) .Кажете за вашия опит
що не пробваш първо със шампоан-оцветител или къна.. поне да видиш дали ще се харесаш
^недей пробва с къна първо....после ще ти трябва поне година да те хване боята
а шампоаните-оцветители са пълен боклук, косата не изглежда по същия начин със същия цвят боя като с тях!!!
По темата: хайде просто вземи виж каталога на Сери, аз съм доста доволна от повечето им продукти...
Аз съм много доволна от безамонячната на Лореал (кестенявите нюанси) - цвета държи доста време, косата ми става супер мека, а какъв блясък вади.. Наскоро боядисах една приятелка с няанса, който ти искаш - получи се много добре. Вече трети месец не е мръднал. Мисля, че се казваше тъмна череша или нещо такова.
strawberry88
01-19-2012, 17:30
Аз съм много доволна от безамонячната на Лореал (кестенявите нюанси) - цвета държи доста време, косата ми става супер мека, а какъв блясък вади.. Наскоро боядисах една приятелка с няанса, който ти искаш - получи се много добре. Вече трети месец не е мръднал. Мисля, че се казваше тъмна череша или нещо такова.
Да,много ми харесва тоя цвят,ето го http://prikachi.com/images/34/4285034d.jpg преди много исках да се боядисам с него ама ме беше страх,че няма да ми отива :D .. <333
Аз съм ползвала на Syoss и на Pallette и съответно съм много доволна и от двете марки. Но аз се боядисвам в черно.
Как с къна? Къната няма махане! Недей, взимай си безамонячна боя и давай. На Лореал са едни от най добрите бои. Но по добре отиди на фризъор!