PDA

View Full Version : не разбирам....

nadq_malkata
01-19-2012, 11:13
здравейте доста теми изчетох и накрая се реших и аз да пиша туко виж някой ми обясни това което аз не схващам....
историята е следната преди известно време се запознах с едно момче имахме общи познати но рядко се засичахме...
наскоро обаче се засякохме за пореден път всъщност беше декември...събрахме се компанията и някак си се случи да седим един до друг... вечерта не предвещаваше нищо интересно.... поредната вечер на маса или поне така си мислех... цяла вечер си говорехме само двамата сякаш нямаше никой друг на масата играхме билярд смяхме се после се преместихме в друго заведение (всички) след което той предложи да ходим на бар(преди това бях споменала че ми се ходи но никой не се нави) в слдващия момент двамата търсехме такси и до като обикаляхме улиците той ме прегърна, а в таксито ме целуна...вечерта се разви доста интересно нататък цяла вечер обикаляхме къде ли до като не установих че съм си изгубила ключовете ...както и да е с въпросното момче го направихме на следващия ден пак се видяхме но за малко после започнахме да се виждаме често той идваше у нас(все още идва) въпросното момче каза че не иска да се обвързва точните му думи бяха "млади сме да поживеем пък ще видим" ... и се разбрахме всичко да е само физическо... но интересното е че като дойде у нас седи по няколко дена обикновено идва петък вечерта и си тръгва в понеделник сутринта и до скоро през другото време не се виждахме, а сега започнахме да излизаме всеки ден възможно ли е за него да не е само физическо....?споделихме си някои лични неща прекарахме празниците двамата и Коледа и нова година бяхме само двамата у дома...не разбирам какво става, при другите случаи когато с момче сме имали такава уговорка никога не сме прекарвали толкова време заедно пак сме излизали но доста по рядко не всеки ден и не са оставали по толкова време вкъщи....някой способен ли е да ми обясни ситуацията?....

musicinmyveins
01-19-2012, 11:16
Едва ли някой знае какво му е в главата на младежа.Ти как искаш да продължат нещата и по-точно имаш ли желание за сериозна връзка с него,или си съгласна с мнението му ,че "млади сме да си поживеем" ?

BlueFace
01-19-2012, 11:21
Напълно е възможно за него да не е само физическо. Най-вероятно е започнал да се привързва към теб...Харесва те и му приятно да правите всички тези неща заедно, но не иска формално да се обвързвате. Сигурно има някаква причина за това, но само той си я знае каква е.

nadq_malkata
01-19-2012, 11:34
ами той ми беше споменал за бившата му приятелка че след нея си бил казал повече никакви връзки не навлезе в много подробности но явно му е причинила нещо кофти....а относно мен в началото това ме устройваше много добре защото и аз наскоро приключих връзка,но усещам как като прекарваме толкова време започвам да хлътвам,а не искам това да се случва ако за него е само физическо... по принцип съм много директен човек и при друг случай бих седнала да говоря с него,но той е доста странен характер и не знам как би реагирал,не искам да си мисли, че едва ли не виждам някви звезди....искам просто да съм наясно с нещата .... възможно ли е аз просто да си въобразявам....?

BlueFace
01-19-2012, 11:44
Възможно е, но ние няма как да знаем със сигурност... Ами ако усетиш, че хлътваш прекалено много е най-добре да проведеш един разговор с него, за да се уточните какво искате двамата от тези взаимоотношения и накъде отиват нещата, защото иначе ако се привържеш прекалено много и той не отговори на чувствата ти ще е много кофти...

nadq_malkata
01-19-2012, 11:54
да и мен точно това ме притеснява...и просто не откривам логика не е нормално ако е само физическо да прекарваме толкова време заедно...или е?

BlueFace
01-19-2012, 12:01
Каквото и да ти кажем ние истината няма да я научиш докато не говориш с него : )

bratignat
01-19-2012, 12:36
Надя, момчето ти го е казло в прав текст - иска да се чукате. Може би му харесва преди това да сте заедно за по ден два, но нищо повече.

fluffy_^
01-19-2012, 12:53
На колко години сте двамата ?

nadq_malkata
01-19-2012, 13:12
аз съм на 21 той на 25

fluffy_^
01-19-2012, 13:31
Поговори с него ! :) иначе според мене или просто ще си останете за сефте или той го е страх да не пребърза с връзката си с теб да иска малко по бавно да станат нещата :)