View Full Version : Пъшкането
Krasencety
01-19-2012, 17:34
Здравейте! Пъшкането на момчетата страшно ме възбужда и исках да попитам според вас има ли начин да не ми влияе или поне не чак толкова много.Освен тапите за уши. Не, че имам нещо против това но понякога се превръща в проблем.Благодаря на всички предварително :)
TheBeliever
01-19-2012, 18:00
Кога по-точно това се превръща в проблем? Щото аз нищо проблемно не виждам.
Ъъъъ.. ООогхгхгхгхгхгхгххгхгхгхг х ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъъъъъъъ.
Ъ..Ъ..Ъ..Ъ..Ъ..Ъ..Ъ........
Krasencety
01-19-2012, 18:15
Не смятам да разяснявам кога и защо се превръща в проблем става ли? Просто искам съвет :) Благодаря :)
DisappointedDreamer
01-19-2012, 18:21
Сложи си тапи за уши.
Да не би момчетата да пъшкат денем и нощем, 24/7 е така без причина?!
TheBeliever
01-19-2012, 18:24
Като не знаем в какво се изразява проблемът как да дадем конкретни съвети?
Krasencety
01-19-2012, 18:35
Ох, ужасни сте :D Никой не пъшка 24/7 :D Имам си една групичка приятели, с които се събирам. Едно от момчетата И. е гей и е влюбено в друго момче от компанията Д., в което съм влюбена и аз. Та Д. е чувствителен към масажите, които И. му прави и пъшка.
DisappointedDreamer
01-19-2012, 18:42
:lol: Е, И. постоянно ли прави масажи на Д.? И защо просто двамката не се усамотят?
На колко сте, за Бога?!
Krasencety
01-19-2012, 18:49
Ох няма значение.. искаш съвет - получаваш подигравки. Благодаря, запазете си мнението за себе си. Някой да заключи темата.
TheBeliever
01-19-2012, 18:58
И отново - В КАКВО ТИ СЕ ИЗРАЗЯВА ПРОБЛЕМА? Какво като те възбужда пъшкането на момче, мазажирано от гейското си приятелче? Да не би да ти става локва между краката? Или губиш контрол над действията си и го изнасилваш? Какъв е проблема в описаната от теб ситуация?
проблема е че е на 12 и нито знае в какво се изразява възбудата, нито какво е секс в действителност
мисли си че я възбужда пъшкането защото го е чула в някое плоско скалъпено сериалче..
темата да се заключи според мен, а авторката да ходи да си чете произведенията по литература!!!!
Krasencety
01-19-2012, 19:06
Някой изобщо ще си направи ли труда да ми отговори на въпроса? Не мисля, че ви трябват толкова подробни обяснения за да го направите, нали?
Krasencety
01-19-2012, 19:09
Не мисля, че ви трябва подробно описание на ситуацията нито на колко сме.
xNirvanAx
01-22-2012, 15:39
Сложи си тапи за уши.
Да не би момчетата да пъшкат денем и нощем, 24/7 е така без причина?!
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Еми подробни, подробни.. колко да са подробни. Чакай само да си взема кристалната топка и след 5 минути ще имаш отговор. За всеки слуай утре ще мина през вас да ти гледам и на кафе, кой знае, понякога се допускат грешки... И те възбужда пъшкането, факта че гея масажира пича или мисълта, че можеш да ги изнасилиш и двамата!?