Влез

View Full Version : Дали е влюбена в мен ??

Photographh
01-20-2012, 17:03
Добър вечер на всички. Искам да се допитам до вас дали едно момиче е влюбено в мен. Като за начало аз съм на 13години след 3 месеца правя 14 а момичето е на 15.

Първо се започнаха да се разгласят някакви слухове, че въпросното момиче ме било харесвало и аз реших, да се пробвам. За начало започнахме да си пишем по скайп/фейсбуук, но винаги аз трябва да започна разговор, защото тя няма да ми пише това ме кара да си помислям, че не е заинтересувана от мен или я е срам. След това в училище като я видя тя ми си усмихва и се поздравяваме. Вчера една нейна приятелка (съученичка и е) ми писа в скайп. И ми каза, че утре като вляза в стаята, в която са имали те ще видя, че тя ми е написала на чина ми "обичам те". Днес я попитах дали тя го е написала и ми каза ,да. След това я попитах дали за мен го е написала, и тя ми каза, че това няма да ми каже... Какво да направя ? Давайте някакви идей.. А ако ви трябва някаква информация, напишете. :)

horacio
01-20-2012, 17:12
Мисля, че и сам можеш да си отговориш на въпроса. ;д

Photographh
01-20-2012, 17:14
Мисля, че и сам можеш да си отговориш на въпроса. ;д

Ами затова питам, защото не мога :D

9gag
01-20-2012, 17:19
Харесва те.И относно писането,повечето момичета чакат момчето да направи първата крачка,или дори да им пише първи.

MartinWesker
01-20-2012, 17:26
Да, харесва те. Покани я на среща или на разходка, както сметнеш за подходящо и после и кажи, че и ти я харесваш. Притеснителна е и чака ти да направиш първата крачка.

Photographh
01-20-2012, 17:35
Ами аз вече съм направил първата крачка. Аз я попитах преди 2 месеца някъде, и тя ми каза че все още не знаела, и ме попита дали и аз я харесвам и й казах да. Сега може вече да ме харесва, но не знам как да я попитам, защото може да ме отреже. Мисла още малко време да си пишем и т.н. и след това да и предложа, и ако стане ,стане, ако ли не ... ?

Incineerate
01-20-2012, 17:46
Какво ще и предложиш ? Хайде да станем гаджета ? По добре си пишете още малко , покани я някъде да излезете и ако се получи да продължите да се виждате.

BlueFace
01-20-2012, 18:02
Въпросът ти беше дали тя е влюбена в теб - не. Но иначе очевидно те харесва , просто е от голямата маса хора, които използват думите "обичам те" без да знаят значението им...

Photographh
01-21-2012, 07:31
Благодаря за отговорите ви ! Можете ли да ми дадете и идеи за признаци, които тя ми дава ,че ме харесва ? Защото аз доста трудно разбирам, когато някой ми дава признаци, че ме харесва.

Seattle
01-21-2012, 07:45
ъммм, писала е на ТВОЯ чин че те обича. То че не те обича тва ясно, ама е очевадно че и харесваш. Кви други признаци търсиш незнам :)

Photographh
01-21-2012, 07:57
ъммм, писала е на ТВОЯ чин че те обича. То че не те обича тва ясно, ама е очевадно че и харесваш. Кви други признаци търсиш незнам :)

Ами аз вчера я попитах дали тя го е написала и тя ми каза да. След това я попитах дали го е написала за мен и тя ми каза, че само това няма да ми каже ? Да не би, да не е можела да ми каже директно да , защото се е срамувала или нещо от този сорт.. ?

anonymous708973
01-21-2012, 08:11
Да, срам я е и в червата, а такива неща не се питат. Радвайте се на сладките недоизказани неща, няма да траят още дълго :)

MartinWesker
01-21-2012, 13:17
Няма какво повече да си пишете - хващаш я и я целуваш!

Photographh
01-21-2012, 17:19
Няма какво повече да си пишете - хващаш я и я целуваш!

А може ли някой да ми каже, как точно да подходя , за да я целуна или прегърна ?

ZooB
01-21-2012, 18:39
пич , честно - ОТЧАЙВАШ ме , наистина , няма смисъл , по-добре си джиткай на компа уоу отколкото да спамиш по форума -_-

BlueFace
01-21-2012, 18:52
А може ли някой да ми каже, как точно да подходя , за да я целуна или прегърна ?

Първо я причакваш в някоя тъмна уличка, упояваш я, пренасяш я у вас, завързваш я на един стол и я целуваш....

П.П. Такива хора направо ме отчайват...Тази глава ,която имате на раменете не е сложена там за украса, използвайте я от време на време по предназначение...Още малко ще искаш да ти направим tutorial как да си изживееш живота ... :? :?

fluffy_^
01-21-2012, 18:53
Брат.. нямам думи просто като я видиш някаде или по скайп,фб и пишеш искаш ли да излезем на кафе или да се срешнем някаде искам да поговорим.. и си изливаш душицата.Копеле ти си го праиш запо по трудно като питаш нас така просто отиваш при нея и казваш всичко и готово квото стане :)

MartinWesker
01-21-2012, 21:05

Отиди на училище и я покани да излезете на разходка. Заведи я до някоя градинка или увеселителна площадка. Кажи и, че я харесваш, прегърни я нежно и после я целуни. Детайлите оставям на теб!

Chacho
01-21-2012, 21:16
Покани я на кафе, поприказвайте си, покавалерствай малко (като и даваш път подаваш палтото е идеален момент да усъществите дори някакъв физически контакт).

Ето ти една заигравка: След кафето (или билиярд, картинг, книжарница, разходка) може да седнете на някоя пейка. Обзалагате се на по нещо (примерно ще си разделите една пица, победителя я купува), за който бие на пържоли или оная игра, дето трябва да натиснеш палеца на другия. Ако наистина им интерес към теб, след втората-третата игра я хващаш за ръцете и я целуваш. Радвате се на момента, после отивате за по една пица и я изпращаш.

Photographh
01-22-2012, 06:32
пич , честно - ОТЧАЙВАШ ме , наистина , няма смисъл , по-добре си джиткай на компа уоу отколкото да спамиш по форума -_-

Пичага, това дали ще си джиткам на компютъра или не, си е моя работа :) !

Питам такива тъпички въпроси, защото момичето е по-голямо от мен и не знам как мисли/разсъждава. Но все пак благодаря на хората, които са се постарали да ми отговорят.

Nakadah
01-22-2012, 07:05

Искай разрешение от нея