View Full Version : Цикъл и секс?
Когато сте в цикъл,бихте ли правили секс с приятеля си ? Или да ви докосва клитора, да влиза с пръсти? Вчера и днес и ми бяха последните дни от цикъла и защото бях в приятеля ми и той поиска да правим секс или поне да ме докосва , но аз отказах. Не знам прекалено ми е странно.... на всичкото отгоре нямах НИКАКВО желание за секс или каквото и да било.. в мен ли е грешката не знам..
TheBeliever
01-20-2012, 21:49
Не правя секс докато съм в менструация и не позволявам да приятеля ми да ме докосва/стимулира. Не се чувствам комфортно в тези дни от месеца и не бих могла да се отпусна достатъчно.
SisiStrange
01-20-2012, 22:01
^ И аз така.
LeprikonA
01-20-2012, 22:01
подкрепям TheBeliever. не мисля, че някога дори бих размислила. не само, че ми е странно, но и адски неудобно, точно защото това е времето от месеца, в което просто може да се изчака няколко дни. не е болка за умиране все пак.
Именно. Има още 25 дена в месеца и те решеват, че точно тогава най-много искат..
Аз пък си умирам за секс точно тогава, не правя, защото идеята не ми се нрави съвсем, но все пак е поболявам след 2-рия ден, буквално...
Преди по време на цикъл най-много ми се правеше ,но не правя и не бих. Първо ми е отвратително гнусна самата мисъл. Второ ,че тая кучка природата ме е "благословила" с изключително болезнена менструация през всичките 6 дни (от 2рия нататък става поносимо!)
anonymous708973
01-21-2012, 07:10
Не се чувствам комфортно в тези дни от месеца и не бих могла да се отпусна достатъчно.
И аз така си мислех - че не искам да ме вижда в тоя период от месеца, че самата аз се чувствам гадна и изпъпчила се, въпреки че като преминат болките първия ден, след това толкова ми се прави секс, че не мога да гледам.
Той обаче си изигра правилно картите и редовно ме пита кога щяло да ми идва пак. :д
Правила съм секс, докато съм в менструация и го намирам за готино. Винаги съм искала да пробвам и когато си намерих момче, което да ми се навие на акъла (че нали ги знаете някои какви са страхливи от кръв и нз си кво) таа не останах разочарована, беше ми много хубаво, просто трябва да се внимава и да не е много грубо изпълнението. :)
DisappointedDreamer
01-21-2012, 18:52
подкрепям TheBeliever.
SilverBrilliance
01-21-2012, 19:49
Не бих го направила. За мен гледката не би била приятна и не смятам че тези няколко дни са за секс -все пак имаме останалата част от месеца. Не че не изгарям от желание и тогава .. :D
DragonLady
01-21-2012, 20:38
Правила съм секс, докато съм в менструация и го намирам за готино. Винаги съм искала да пробвам и когато си намерих момче, което да ми се навие на акъла (че нали ги знаете някои какви са страхливи от кръв и нз си кво) таа не останах разочарована, беше ми много хубаво, просто трябва да се внимава и да не е много грубо изпълнението. :)
И аз така.
+ това, че в тоя период и чувствителността е по голяма, следователно и удоволствието, но ако не се внимава, много лесно от удоволствие може да стане болка.
gospojica_bezgreshnata
01-21-2012, 20:56
По време на цикъл съм заядлива , гаднярка ;д не се говори с мен първите 2 дни , после самата аз изглеждам зле и не бих позволила дори да ме докосва .
Ние правихме на Нова Година и си докарахме и двамата инфекция.Поне според мене беше от това,защото няма от какво друго.Повече не мисля,че ще го правим по време на цикъл
DragonLady
01-21-2012, 22:03
Ние правихме на Нова Година и си докарахме и двамата инфекция.Поне според мене беше от това,защото няма от какво друго.Повече не мисля,че ще го правим по време на цикъл
Ако това на снимката си ти :X Не ти давам повече от 11 - 12 год. А вече се плющите като зайци, и то явно необразовани зайци ... За да няма инфекции, се слага ПРЕЗЕРВАТИВ!!!
Аз съм правила секс по време на цикъл, но само в дните с по-слабо течение. Ако се притеснявате от нещо можете да пробвате под душа, така нито ще се притеснявате за чаршафи и тем подобни, нито ще се чувствате толкова дискомфортно. Мое мнение :)
Хаха еми почти на 18 съм :) :D
Приятеля ми не го е гнус от мен, а на мен само първия път ми беше притеснено.
Всичко ми е по чувствено по време на цикъл и мога да кажа, че е страхотно.
Хаха еми почти на 18 съм :) :D
Толкова по-жалко.
самата идея е гнусна
толкова ли не можете да минете 5 дни без секс?!
С презерватив и под душа няма абсолютно никакъв проблем за правене на секс. Моят гинеколог даже ми препоръча за да ми облекчи менструалните болки да правя секс в този период. Както знаете секса си е много добро обезболяващо :)
MaLkaTa_LaDy
01-22-2012, 14:52
Аз също точно по време на менструацията имам много силно желание за секс. Бих го направила, стига приятеля ми да се съгласи - под душа, с презерватив в последните дни... Какъв е проблема?
Толкова по-жалко.
Просто си го правим винаги без.Взимам противозачатъчни предписани са ми от гинеколог .Аз просто споделям,а вие веднага ме нападате
Ти хубаво си ги пий, ама явно не знаеш ,че противозачатъчните не предпазват от инфекции и като го правиш докато си в цикъл, и той е без презерватив ще си вкараш автогол. Не те нападам,а ти казвам да помислиш малко.
Ти хубаво си ги пий, ама явно не знаеш ,че противозачатъчните не предпазват от инфекции и като го правиш докато си в цикъл, и той е без презерватив ще си вкараш автогол. Не те нападам,а ти казвам да помислиш малко.
Аз знам,че не трябва,но понеже и преди сме го правили в цикъл и никога не се е случвало това.Слава на бога не е сериозно.Даже вече помина :)
anonymous708973
01-23-2012, 08:20
Би ли ми писала на лично и да обясниш каква инфекция си докарахте и какво пихте?
веднъж го направихме в банята,беше страхотно...но при други обстоятелства ,не бих....цапаницата ще е голяма
самата идея е гнусна
толкова ли не можете да минете 5 дни без секс?!
Не и когато тези 5 дни съвпадат точно, с отдавна планираната ваканция, а през останалото време единствената алтернатива е колата. А и щом и двамата го желаят, защо не?
cockiness
01-30-2012, 14:26
Правила съм и не е чак толкова лошо.
mynichka
01-30-2012, 17:59
Правила съм го, беше яка мацаница и може би не бих повторила.
cockiness
01-30-2012, 18:03
Еее нормално е да се поизцапа човек де ;д
вие сте извратени.
точка по въпроса.
а относно ваканцията, еми ще си отложи цикъла мацката или ще планирате други дни..не е ТОЛКОВА сложно..