PDA

View Full Version : Идиот :@:@

Spicy
01-20-2012, 21:44
Всичко се прецака ;( . Ето и историята.

От началото на годината сме в един клас и стоим един зад друг..обикновено се закачахме повреме на час ,такива детски закачки естествено, риташе ми стола заговаряше ме...и само ни се караха. Тогава започнах да го харесвам. Разговаряхме за много неща. И беше много приятно. Усещах че се сближаваме. В последно време обаче не знам какво се случи и той започна да се държи МНОГО студено с мен. Обижда ме постоянно дори без да има за какво. Потърсих някаква причина за това му държание у мен .. но не успях да намеря нещо съществено, което би го подразнило. Говорих,ме за това и той ми каза че се държал така със всички. Попринцип той не общува с много от момичетата в класа само с мен и с най-добрата ми приятелка. Сега ще се замислите дали не се държи така и с нея ? Ами не забелязва се огромна разлика в държанието му с мен и това с нея. Поне аз откривам такава. Дори като говорихме той ми каза че тези разговори са безсмислени. До днес не подозирах че го харесвам толкова..но се почувствах ужасно след като ми каза това ^^ и дори се разплаках. Кажете ми как да върна старото му държание ..;хх

mMemories
01-20-2012, 21:55
може би харесва приятелката ти...помоли я да говори с него и може да се разберат много неща...

goGu
01-20-2012, 22:14
Може да е разбрал,че го харесваш ,а да те е приемал само за приятелка и не иска да ти дава напразни надежди и ти дава игнор !

DarkTemplar
01-20-2012, 22:17
И аз си мисля, че е пренасочил симпатиите си от теб към приятелката ти. Не го знам къв е, ама те е вкарал в големи драми.

Seattle
01-21-2012, 04:58
Това което щи кажа нема ти хареса, но за съжаление нема да си нито първият такъв случай нито последният.

За да си смени държанието така драстично ИМА пречина. Понеже казваш че не контактува с много хора, ще заложа на тва че "приятелката" ти му е наговорила някви глупости за теб и хоп. Това е гадната реалност, децата днес незнаете що е то приятел и се цакате едни друг при първа възможност. Ако това е така, като вероятността е много голяма, то много жалко щото губиш и нея и него (освен ако не си няква мазухистка да продължаваш да я смяташ за приятелка).

Отговор на въпроса ти - старото му държание ще го върнеш когато разбереш пречината за промяната и оправиш нещата, ако въобще можеш.

svetlidim
01-21-2012, 05:03
Не можеш да върнеш старото му държание. Единствено можеш да го провокираш като го игнорираш и се държиш студено. Така може би ще получиш различна реакция от сегашната, но не знам дали ще се върне "доброто старо време".
Преди всичко, помисли си , заслужава ли си да се хабиш за такъв труден характер? И като цяло , не знам на колко си, но щом си в училище още, не се хаби много за тия неща. Всяко нещо с времето си.

SisiStrange
01-21-2012, 07:16
Спокойно.
Има още с много момчета да се запознаеш.
И, повярвай ми, на една жена и е необходим стабилен мъж. Не лигльо, който си сменя настроенията все едно е в цикъл без видима причина. Може да е решил да харесва приятелката ти, не е изключено, но това не променя факта, че се държи като пишлеме и обижда момиче безпричинно. Нито го прави по-оправдано.

Seattle
01-21-2012, 07:40
^^ ъммм, щом е в училище Е пишлеме. И не е хубаво да и казваш да си търси стабилен мъж, щото нито тя е жена, нито и трябва някой доста по-голям от нея.

SisiStrange
01-21-2012, 07:52
Голям - не.
Аз познавам момчета, които още в училище бяха възпитани и се държаха чудесно.
Това да се правиш на ощипана госпожичка и да обиждаш момичета безпричинно далеч не е нещо през което всяко момче минава в пубертета.

mMemories
01-21-2012, 11:47
А може би приятелката ти се е опитала да ти помогне и му е казала, че го харесваш....

Spicy
01-21-2012, 15:37
Имам и огромно доверие.Едва ли е направила такова нещо.

Благодаря ви за отделеното време. Мисля да отвърна на държанието му със същото пък ще видим след това.