Влез

View Full Version : Според вас :р

ninaa12
01-20-2012, 22:40
... задължително ли е човека с който сте да ви държи за ръка когато се разхождате примерно? Бихте ли се обидили ако не го прави? Защото приятеля ми не го прави и ми е някакво много гадно защото отстрани изглежда сякаш не сме заедно и ми става много тъпо. Целува ме по ръката много често но като вървим нито ме прегръща нито ме хваща за ръката. Вие имали ли сте такъв проблем? ;д

TheBeliever
01-20-2012, 22:56
Не мисля, че е задължително, но е приятно. Сега, в този студ например, рядко се държим за ръка, защото ни измръзват пръстите. Преди ми пъхаше ръката в джоба на якето си, но с новото палто не се получава :lol: А да вървим прегърнати ми е страшно некомфортно, особено ако вървим в малко по-забързано темпо.

Следващият път като се разхождате го хвани за ръка/под ръка и му виж реакцията. Едва ли ще се дръпне, но ако все пак го направи го попитай защо не желае да се държите за ръце. Единствено той би могъл да ти даде обяснение.

Seattle
01-21-2012, 04:41
Не е задължително. Няма задължителни работи в живота.
А като не ти харесва нещо си отваряш устата и му казваш, все пак той не може да чете мисли.

ПС. Минава ми през акъла че може наистина да не иска да бъде виждан с теб? Дано не е там проблема :)

bratignat
01-21-2012, 08:34
... задължително ли е човека с който сте да ви държи за ръка когато се разхождате примерно? Бихте ли се обидили ако не го прави? Защото приятеля ми не го прави и ми е някакво много гадно защото отстрани изглежда сякаш не сме заедно и ми става много тъпо. Целува ме по ръката много често но като вървим нито ме прегръща нито ме хваща за ръката. Вие имали ли сте такъв проблем? ;д

Ама той сигурно не ходи и с написано на челото "обичам я"...такива ги късай на секундата...

qkakukla2
01-21-2012, 12:00
Някои хора са така, не обичат да се държат за ръце, когато са в движение. И да следващия път му хвани ръката кво толкова има?

goGu
01-21-2012, 12:03
Ама той сигурно не ходи и с написано на челото "обичам я"...такива ги късай на секундата...

Е това ,че не иска всички да виждат,че са заедно и т.н не значи ,че не държи на нея !

SisiStrange
01-21-2012, 12:27
Е това ,че не иска всички да виждат,че са заедно и т.н не значи ,че не държи на нея !
Това беше очеизвадна ирония.

Попитай го просто. Може да не обича да се държи за ръчичка или да се гушка, докато ходи. Има хора, които като цяло обичат да са им свободни ръцете.

DisappointedDreamer
01-21-2012, 12:36
^ +1. Ние рядко се държим за ръчички - обичам повече да го хвана под ръката.

goGu
01-21-2012, 13:08
Това беше очеизвадна ирония.

Попитай го просто. Може да не обича да се държи за ръчичка или да се гушка, докато ходи. Има хора, които като цяло обичат да са им свободни ръцете.

ЕЕ моя грешка не ги разбирам така като пишат кога има ирония сори ;]]

LeprikonA
01-21-2012, 15:20
^тей, то не е за всеки.

иначе за пример ние с моя ни е много приятно да си вървим хванати за ръка. в кучи студ успявам да го накарам да му сложа ръкавица, ако не успея той си пъха ръцете в джобовете и аз си го хващам под ръка. всъщност още от първата среща си вървим така, някак естествено ни е. но има хора, както се каза по-горе, на които им харесва да им е свободно. просто го хвани за ръката, попитай.

Neftochimic
01-21-2012, 15:24
Не е задължително (:

SilverBrilliance
01-21-2012, 15:33
Определено не е задължително .. Просто поговори с него защо не иска да го прави :) Най-лесно ще разбереш .. както казаха може просто да обича да са му свободни ръцете :)

mynichka
01-21-2012, 16:02
хубаво ми е да се държим, но ако не го прави няма да ми е кофти или да се сърдя

ninaa12
01-21-2012, 18:29
Ей ама значи, сега глупости почнах да си мисля. Ами ако се срамува от нещо и т.н. Поприницп не е такъв, изобщо няма начин да е заради това но знам ли. Как ще му го кажа не знам. Абе ще видим... докато се усмеля да говоря с него за това ще ми е супер неудобно. Да не говорим че ми стана супер гадно като ми го казаха в очите "сякаш сте само приятели" уфф направо супер тъпо ми стана.

djipsito
01-21-2012, 19:01
Абе кво ще говориш, като излезете просто го хвани и виж как ще реагира и дали ще каже нещо... На мен би ми станало тъпо от такъв разговор. Ако реагира зле на хващането, тогава го питай.

anonymous708973
01-22-2012, 06:07
Адски ми е странно да не съм го хванала, някво некомфортно ми е, все едно сме на 13-14 и ни е срам.

babity
01-22-2012, 12:28
На мен ми е тъпо да ме държат за ръка. Все едно съм в детската градина и лелята ме води някъде... Виж, обичам да вървя под ръка с някого, но това го правя с всеки и няма специално значение за мен.

Audiophile
01-22-2012, 17:44
Може да не е свикнал, може да го е срам, може да не обича да го прави - варианти много. Виж, ако ти го хванеш как ще реагира и дали ще си дръпне ръката.

Violenza
01-22-2012, 18:38
Хвани го ти, ако те пусне сам го попитай дали има против и му обясни, че искаш да вървите за ръка. Може просто да не обича. На мен ми е изключително досадно това, чувствам се все едно съм на 15-17 и имам "гадже", не държа никого за ръка.