Влез

View Full Version : Колко много боли, когато няма никой до теб!!!

sisi_ifchy
01-21-2012, 16:16
Аз съм едно самотно момиче и съм много объркана. Дълго мислех дали да напиша това писмо, но не мога повече – няма с кого да споделя.

Всичко е много объркано при мен. След първата ни среща бях като хипнотизирана от него. Имах чувстото, че цял живот съм го познавала. Така започнахме да се виждаме по- често и да се чуваме по телефона. Изпитвах силни чувства към него той беше коренно различен от другите момчета.Той беше нежен и внимателен с мен. Връзката с приятеля ми започна да не върви, карахме се постоянно.Много страдах, плачех и се молех поне той да е щаслив. Не можах да го изтрия от паметта си,нито да го изтръгна от сърцето си.Приятелят ми не ми вярва. Какво тъпо, банално и ще си кажете: „Оф, и тази ли?!”, начало?! Навярно е излишно да казвам колко боли – навярно знаете.И все пак… Боли…Приятелят ми не ми вярва на нито една дума, на нито едно обяснение. Ще си кажете: „Каква любов без доверие! Той не те заслужава! „Така е може би. Всъщност аз съм виновна - навярно не бях достатъчно ясна в обяснението си към него, в изразяването на любовта си. Но питам ви: „ Кога точно разбирате, как точно разбирате какво да направите, когато сте влюбен, когато вие самите не вярвате?! Кога разкривате сърцето си?!В момента не сме заедно , но той не ме оставя на мира.Кажете ми какво да правя,обичам го супер много но ме е страх да не страдам пак както преди.Преди много страдах , много ме нараняваше! :(

Кажете ми , дайте ми съвет каквоо да правя с него ? Моля ви дай те ми някакъв съвет зашото сама немога да си помогна , помогнете ми някак си!

horacio
01-21-2012, 16:27
До една част всичко ми е доста познато...
Направила ли си нещо, което да го накара да почне да не ти вярва? Лъгала ли си го? Давала ли си му поводи, за да ти няма доверие вече? И в какъв смисъл не те оставя намира?
Според мен има нещо, което го притеснява, за да се държи така. Някой нещо му е казал или де да знам. Направи някакъв жест/ постъпка, която би значила много за него, думите някой път не вършат работа. Но от друга страна си мисля, че няма смисъл да се занимаваш. По - добре остани сама, отколкото да страдаш незаслужено (предполагам).

sisi_ifchy
01-21-2012, 16:32
Лъгала съм го сам 2-3 пъти ... но в течение на обстоятелствата между нас и той ме излъга 2-3 пъти ... И постоянно си мисли че съм му изневерила че си имам друг а това не е така защото аз това никога не бих го направила !!! Аз не съм такава просто !!!! Сега не сме заедно и ме търси! ;(;(;(

qkakukla2
01-21-2012, 17:42
И в двата случея ще страдаш, когато той не е с теб страдаш. Когато е с теб, поне на моменти си щастлива. Ти вече си прецени какво да правиш, но явно това момче има чувства към тебе. Веднага ли когато се разделихте те потърси?

sisi_ifchy
01-21-2012, 18:30
Да веднага ...

NastyCais
01-21-2012, 18:48
Ама kaто неkoи иcka да те праcне ce праcне ce прaиш на интереcна нал тъи.. Энам аэ кфи иэчадия cте вии жените :D :)

qkakukla2
01-21-2012, 19:35
Дай му последен шанс.

fenasf
01-21-2012, 19:41
Супер глупави сте и двамата. Ако сте щастливи заедно се съберете. Ако не - търсиш друг.