Влез

View Full Version : Разби сърцето ми, не мога да повярвам, че го направи...

xNirvanAx
01-21-2012, 20:09
Здравейте съфорумци.. много съм объркан и имам нужда от съвет! Запознах се с едно момиче преди около 1 година.. Нещата между нас се развиха супер бързо, може да се каже, че още когато я видях за първи път яко хлътнах по нея. В последствие започнахме да се виждаме по-често.. заобичахме се.. имаме много общи интереси, без музиката.. там вкусовете ни са коренно различни, но това не е проблема.

Та проблема е там, че 3 месеца след началото на връзката ни разбрах, че ходи с още 2 момчета.. нямам думи да опиша какво ми беше! Чувствах се ужасно, търсех къде е проблема, в мен ли е, защо така се получи.. поговорихме си, обеща ми, че повече няма да ми изневери и, че ще бъде само моя! Аз от моя страна и простих, дадох и втори шанс и нещата между нас отново потръгнаха..

Сега, 2 месеца по-късно тя отново ми изневери :cry: Каза ми, че съм и бил просто за занимавка и изобщо не е чувствала нищо към мен! :cry: Чувствам се съсипан! Никога преди не съм обичал момиче толкова силно! Искам да си я върна някак.. но не знам дали ще мога.. Ужасно много я обичам :cry: От 3 дни не съм я виждал .. постоянно я сънувам и не издържам вече без нея :cry: Не знам какво да правя.. не знам как ще го преживея.. :cry: :cry: :cry:

BlueFace
01-21-2012, 20:17
Като те гледам какъв си безхарактерен и нямаш капка самоуважение нищо чудно ,че те е въртяла на малкия си пръст...Тя ти е изневерила 3 пъти,а ти ще и ходиш по гъза :? :? Направо нямам думи :ХХХ

Проблемът ти е, че си наивен и много се превземаш. Като някоя 13-14 годишна кифла си. Драматизираш прекалено много ситуацията. Тя се е подиграла 2 пъти с теб, а ти ще ми ревеш тука вместо да и теглиш една майна и да я изключиш от живота си.

SetTheWorldOnFire
01-21-2012, 20:26
Ех, любов, любов.. Абе я се стегни бе пич! Какво си се разциврил такъв! Ще си намериш много по-добра от нея! ;)

SisiStrange
01-21-2012, 20:33
Ееегати и размяната на полове... :-o

by $h@d0w

Sh@d0w
01-21-2012, 20:35
^Еййй това беше моята реплика 8-)

SisiStrange
01-21-2012, 20:35
^Еййй това беше моята реплика 8-)
СЕкундичка :d

Luidgie
01-21-2012, 20:38
Копеле сериозно? (т'ва на снимката ти ли си?)

SisiStrange
01-21-2012, 20:39
Копеле сериозно? (т'ва на снимката ти ли си?)
Може и да е тя. :d В такъв случай не е голяма загуба.

LeprikonA
01-21-2012, 20:42
вземи си потърси топките, че както се вижда си ги загубил някъде и си станал по-зле от отчаяна женица. сериозно. стегни се, момче си все пак.

fluffy_^
01-21-2012, 21:06
Брат стегни се ще ти мине след време заслужаваш някои който да те обича истенски :) Недей се хабя излишно за такива като нея хора ! :)

ето и песен: http://www.youtube.com/watch?v=BFNvNB_f8Kw :)

xNirvanAx
01-21-2012, 21:19
ето и песен: http://www.youtube.com/watch?v=BFNvNB_f8Kw :)

Благодаря ти! Ще се опитам да я забравя..

ivanpazardjik
01-22-2012, 00:43
Момичето да не се казва Ели пич ?

sladkalady
01-22-2012, 05:28
Не си струва да лееш сълзи за момиче ,което не заслужава.Или ще е само с теб ,или ще е без теб.Това е положението.Като не може да е само с един,да си гледа работата...Имай повече себеуважение и достойнство .Не позволявай на момичета ,като нея да ти нанасят такива "удари".Стегни се и си намери момиче ,което ще те оцени :)

anonymous708973
01-22-2012, 05:56
Много ми е чудно как обичаш човек, който пет пари не дава за теб. Това не е любов, а заблуда.

FuCKkK13
01-22-2012, 07:03
^ апф.. напълно съгласна с горните коментари ! намери си някоя,която да те обича истЕнски ;д .. :)

Seattle
01-22-2012, 07:26
easy come, easy go!

xNirvanAx
01-22-2012, 08:38
Момичето да не се казва Ели пич ?
Не.(10 букви)

horacio
01-22-2012, 08:41
easy come, easy go!

will you let me go
Bismillah! No, we will not let you go

Mama mia, let me go
Beelzebub has a devil put aside for meee, for meeeeeee, for meeeeeeeeeeeee
(не можах да се сдържа хахаха)

По темата: Заеби я тая, не се ли усещаш? Играе си с теб и те разиграва, а ти й ходиш след гъза и й ревеш. Не ти трябват такива хора!

BaffaLsc
01-24-2012, 12:55
Като те гледам какъв си безхарактерен и нямаш капка самоуважение нищо чудно ,че те е въртяла на малкия си пръст...

Аха! Не се ли научихте ,че когато нещо стане веднъж,то ще се повтаря ?

Godzilla
01-24-2012, 13:20
Момичето просто е опиянено от вниманието. Ти нямаш вина освен това, че си се вързал и си давал мило и драго за нея. Не можеш да тичаш след гъза на една жена и да очакваш тя да не се дрогира със силата, която слагаш в ръцете ѝ. Рано или късно ще загубиш уважението ѝ, защото няма да се чувства сигурна с мъж, който не може да контролира връзката ви.

За съжаление ще трябва да я забравиш. Ще плачеш малко, но след около седмица - две, нещата ще почнат да поотминават. Поне знаеш какъв е изхода без да има чуденки.

А ако на мен ми беше казала, че съм ѝ бил само занимавка, щях да ѝ покажа къде се намира.

Аха! Не се ли научихте ,че когато нещо стане веднъж,то ще се повтаря ?

Не е вярно това.

balu4ka
01-25-2012, 13:43
Не си струва.Според мен си твърде безхарактерен,като момче се стегни ,моля те (;.Намери някоя ,която ще те цени,стига си ходил подир задника на някоя кифла :>

BaffaLsc
01-25-2012, 15:47
Не е вярно това.

Кое по - точно ? Искаш ли да ти дам 9835567215221274 примера, с които
ще ти докажа точно обратното?

Godzilla
01-25-2012, 16:16
Кое по - точно ? Искаш ли да ти дам 9835567215221274 примера, с които
ще ти докажа точно обратното?

Това, което си написала. Какъв е тоя въпрос. Дори съм го цитирал.
Не искам да ми даваш примери, защото и аз мога да ти дам примери, за да подплатя твърдението си.

Просто моето не генерализира, а твоето го прави. Сеш'са?