Влез

View Full Version : Да споделя ..

Георги
01-21-2012, 21:38
Здравейте,не съм сигурен дали търся съвет или просто искам да споделя това ,което ми тежи ,а е доста по лесно да го кажеш на непознати :) !! Та ето я и моята история,на 20 години съм и съм имал доста не сериозни връзки.Преди повече от 2години се запознах със приятелка ,на моя бивша ,започнахме много да се сближаваме,но аз все още мислех за бившата си приятелка както и нейна приятелка.Да наречем едната с А. (бившата) и с В.(нейната приятелка) ,започнах доста да харесвам В. тя знаеше как А. ме беше наранила и т.н и как се бях превърнал в "лошо момче" не зачитах момичетата и се подигравах с тяхните чувства.Бяхме много близки приятели с В. постоянно разговаряхме и това момиче се влюби в мен.Аз не исках връзка ,не исках да се влюбвам отново ,но както знаете то не пита.Така започнах да изпитвам чувства и аз към В.,но точно тогава А. реши да ме потърси ,беше разбрала ,че излизам с едно момиче,но не знаеше ,че е нейната приятелка.По-точно били са много добри приятелки ,но нещо са имали неразбирателства и просто са останали приятелки не много близки.И А. започна да ме търси да иска да се върна и аз се повлиях направих много голяма грешка на 14февруари бях с А. докато се срещах със В. прекарахме невероятно този ден.Беше ми много тежко трябваше да избирам и тогава А. разбра,че новата ми приятелка е В. и започна да ми казва,как тя не си заслужава и много неща,които не знаех за В. тогава аз реших да оставя В. и да бъда с А. ! Бяхме заедно около месец ,но не беше същото както преди мислех постоянно за В. и осъзнах,че тя е това от което имам нужда.Отидох и я помолих за прошка тя ми прости и се събрахме бяхме заедно цяла година без проблеми обичахме се много и всичко беше прекрасно аз игнорирах А. и тя се отказа от мен.След тази прекрасна година аз почнах да греша ,почнах да изневерявам на В. да я наранявам молех и се тя ми прощаваше аз правех същата грешка,тя пак прощаваше.Но един ден се скарахме за нещо и си казахме край спомням си ,че беше Великден и аз бях съсипан ,тя ми каза че вече не била сигурна в чувствата си към мен.Беше ми много трудно,бях много наранен и започнах да правя всичко за нея.Тя искаше да се променя ,да не бъда толкова ревнив и да й вярвам .Аз си казах добре след месец опити от моя страна тя се върна ,но през този месец тя се държа ужасно с мен ,и аз й казах,че ако ме остави отново няма да се върна и да й се моля.Тя каза никога повече няма да те оставя и т.н .Аз по рождение имам проблем сърдечен и доста,често съм по болници и понякога много се влушавам ,дойде лятото и аз почнах да ставам по-зле ,постоянно бях на системи и т.н ... Тя постоянно си беше с приятелки , по плажове ,кафета дискотеки.. Към края на лятото аз заминах на почивка без нея,почти не се чувахме през това време не ми й липсваше.А когато се чувахме все се карахме тя ме занимваше с нейните си проблеми които бяха доста глупави от сорта как били на дискотека с нейни приятели и тях ги били и т.н .Не ме питаше как си прекарвам или как съм аз .. Бяхме си разменили едни верижки и винаги ги носехме.Когато се върнах от почивката видях ,че тя не я носи ,когато я попитах каза ,че е в нейна приятелка и ще я вземе утре.След 1-2 дни видях снимки на нея й едно момче прегърнати когато я попитах тя каза,че е от времето когато сме били разделени ,но аз бях откачил почнах да я обиждам и да се караме и й казах,че не искам да я виждам повече.Разделихме се и после аз съжалих за думите си събрахме се уж за 1 седмица и тогава тя ми каза,че не иска да се разделим аз й казах,че повече няма да се върна и тя ми каза,може би така е най-добре.Аз заминах в Германия за 2 седмици в болница на изследвания,когато се върнах тя вече излизаше с едно момче.И няколко дни след това откриха ,че имам рак веднага влязох в болница за операция .Тя знаеше,но не дойде в болницата по-време на операцията сърцето ми е било спряло за секунди и са щяли да ме изпуснат.Когато разбрах за това исках тя да е до мен бях уплашен казаха,че не съм добре и ще имам нужда от още 1 операция.Тогава й се обадих исках да я чуя много ,но тя беше с него ,чувах го как говори и веднага й затворих.От вълнението сърцето ми е спряло за 30 секунди .. след това ми правиха още 1 операция и след няколко дни се прибрах вкъщи.Тя нито ми се обади ,нито дойде това беше край ,тя беше с него.Но аз я обичах след време й се обадих точно на деня в който ако не се бяхме разделяли щяхме да правим 2 години тя се разплака ,но не каза нищо затвори ми.След 2 дни аз я видях с него и само й махнах и ги поздравих и постъпих кофти като пред него казах ,защо се разпла онзи ден.Явно са се скарали ,защото когато се прибрах видях,че съм блокиран отвсякъде опитах се да й звънна тя ми затваряше после ми вдигна нейна приятелка и ми каза "Не я търси тя е щастлива с друг и продължи напред направи го и ти не те иска в живота си."Тогава аз просто се отказах вече 6 месеца не съм я потърсил,нито виждал ,беше ми много тежко не можех да спя.Правех доста глупости,започнах да пия много ,да взимам различни опиати и да бъда с различни момичета за да запълня празнината.Това така й не се случи и все още не е тя ми липсва много ,още е с това момче й е много щастлива и влюбена ,но просто ми липсва в момента имам приятелки ,но не е същото не мога да се влюбя не изпитвам нищо все едно ми е .. И просто не знам какво да правя минаха 6 месеца .. Благодаря на тези ,които са го прочели :)

AlexP
01-21-2012, 22:37
Прочетох го цялото и моето мнение че ти сам си виновен за случилото се,тя ти е прощавала ти си повтарял и повтарял грешката си.Нали знаеш че идва момент когато на човек му писва,не знам изобщо как ти е прощавала след толкова пъти грешки.Просто го приеми и не прави същите грешки със следващата си приятелка ако не искаш да я загубиш по този начин :)

goGu
01-22-2012, 11:28
Малко кофти се е получило ама всичко минава дишай ;)) Всяка жена е поредната единствена !!

Георги
01-22-2012, 13:22
Знам,че съм си виновен просто тя ме остави когато имах най-много нужда и повече не ме потърси !! Знам,че живота продължава и аз го правя просто понякога боли много от липсата й.

01-22-2012, 14:15
Прочетох историята ти .. и двамата сте направили грешки, но кой не прави?!
Твоята е била в това, че когато тя ти е прощавала ти си свикнал да я нараняваш, а нейната е била в това, че в най - трудния за теб момент не е е била до теб! Обади и се .. поговорете си на дълго и на широко за всичко през което сте минали! Не я притискай .. станете приятели отново, живей си живота ( без да пиеш, пушиш и др.), имай си приятелки и когато тя скъса със сегашния си приятел просто бъди до нея! Ако нещата се получат така като написах по-горе има шанс за вас! :]
Наистина бих се радвала за теб ако отново сте заедно или ако просто се влюбиш така в друго момиче, защото историята ти наистина ме накара да се замисля ...
Надявам се след операциите да си се възстановил напълно и ти пожелавам всичко най - хубаво!

Георги
01-22-2012, 14:42
Тя не иска да говори с мен просто е много щастлива с това момче пък и тя е 3 години по-малка от мен той е колкото нея учат доколкото знам близо постоянно са заедно !! Излизат си в общи компании а аз все я водех при мой набори горе долу или по-големи тя не се чувстваше явно комфортно там.Не знам тя не иска да има нищо общо с мен,за нея нашата връзка нямала бъдеще !! Тя не иска да сме приятели защото щяла да се влюби отново в мен поне това ми каза,а не искала .. Аз се отказах от нея точно защото я обичам достатъчно ,че нейното щастие да е по-важно от това аз как ще се чувствам ,но тя не го разбира това !! Надявам се и аз да се влюбя отново ,но не се получава :) Не изпитвам нищо към момичетата с които излизам освен безразличие.Ами относно операциите оправям се засега всичко е наред благодаря :)

Exkitty
01-22-2012, 16:10
От това,което прочетох си личи,че много обичаш това момиче,но и също така си я наранявал много пъти.Момчетата имате този навик ;d . Ами ,според мен ако обичаш някого,не можеш да го забравиш толкова лесно.Ако тя наистина те обича,сигурна съм,че всичко това,което ти се е случило с операциите и т.н.,е наранявало и нея.Нямам обяснение защо не е поискала да те види или поне да се поинтересува как си,може би просто не е намерила сили да те потърси отново и да се опита да оправи нещата.Опитай се да потърсиш любовта на друго място..знам,че е трудно(от личен опит ;d),но нямаш избор.Нали знаеш,че ако някой наистина те е обичал,винаги се връща при теб,колкото и трудно да е.Пожелавам ти успех и дано нещата да се развият добре и за теб,и за нея. :) :)

Георги
01-22-2012, 16:22
Ами продължих си,но да трудно е когато обичаш,но не съм тръгнал да й се моля да се вайкам и т.н .Дано е по-щастлива отколкото с мен.Но да и аз не си обяснявам ,защо я наранявах й лъгах .. Такъв е живота !!

BrokenInnocence
01-22-2012, 18:34
Няма смисъл от повече обяснения, изясняване на чувства и т.н. Връзката ви е приключила кофти, тя е с друг, не иска да говори с теб... по-ясно от това здраве му кажи. Забрави за всякакви опити да се свързваш с нея и да искаш да говорите, тя ако искаше да говори щеше да те потърси, остави я да е щастлива с новото момче. А на теб ще ти мине, колкото и гадно да ти е сега, ще ти мине и ще си намериш нова.

umri
01-22-2012, 20:33
Това, че си се осрал с изневерите е лошо, но да те оперират от сърце и от рак и на нея да не й пука въобще... няма да го коментирам. Как можеш да обичаш някоя, която не е до теб, когато ти е най-тежко? Нормално да ти е гадно, много гадно, но би трябвало всичко към нея да ти умре. Ти си можел да умреш, пич..

Как е операцията и тумора? Всичко наред ли е?

Георги
01-22-2012, 20:37
Да аз след това се отказах от нея липсва ми,но я видях колко й е било всичко и как предпочете някакво лапе на 17 години пред мен.Ами не трансплантация още не съм правил ,защото не съм много сигурен дали искам ,доста е опасно ,2 операции за рак имах и всичко е добре,всичко отрязаха и сега съм много добре.Имам проблеми още със сърцето,но се справям,сега отново съм в Германия ,ходя на различни изследвания и пробвам различни видове лечения и така.Да можех да умра ,но тя си знае :)

umri
01-22-2012, 21:36
Няма да се предаваш, пич. Бориш се докрай, за да няма край. Еби й майката на тая овца. Нормално е да те боли, но реално не можеш да имаш нищо сериозно с такъв боклук. Едно е да те зареже заради всичките простотии, друго е да си на прага на отвъдното и да й е през разточения клитор. Най-малкото едно преправено "как си, добре ли си" можеше да ти каже. Виж, хора всякакви, но ако храниш някакви надежди и въобще си още силно влюбен в нея, си глупак.

Георги
01-22-2012, 22:11
Да така е :) Не никакви надежди нямам към нея просто отвреме на време ми става кофти :)

anonymous708973
01-23-2012, 06:34
Искрено се надявам да не си измисляш това с рака, за да се оневиниш.

Ако всичко е така, както си го написал, горе главата. Знам за човек, който буквално го бяха отписали, в момента е в цветущо здраве.
И двамата сте направили много грешки, ти с изневерите, тя с тоя непукизъм. Забрави за нея, забавлявай се, докато не откриеш точното момиче за теб.

SisiStrange
01-23-2012, 06:53
Лично мнение, не обвързвам никого с него:

Ако от едната страна стои човек, който ми изневерява и то не е един път та се стигне и до раздяла, а от другата - човек, който се отнася хубаво с мен, верен ми е и по думите ти редовно сме заедно на ляво надясно, ще избера него и не виждам кое му е чудното.

Това, че си болен е ужасно. Искрено ми стана тъжно, когато го прочетох. Стискам ти палци да се оправиш. :)
Но това не е оправдание за изневерите ти и за цялото ти отношение, когато сте се разделили.

Ако някой мен ме подложи на изневяра-рев-прошка повече от веднъж, на мен също ще ми намалеят чувствата много, ама много и ще се огледам за някой, който би се държал добре с мен. Намерила го и е с него. Аз не бих я обвинявала, за дето не седи до леглото ти, когато си наистина зле. Момичето не е на 70 години до мъжа си след дълъг брак, че да е длъжна да загърбва свестния си приятел и да ти прощава от съжаление.

Идеята не е да умееш качествено да се извиняваш, а да знаеш как да направиш един човек истински щастлив в една връзка. Като изневеряваш редовно, ревнуваш, късаш я и общо взето правиш връзката ви едни нерви, не можеш после да очакваш рози и мед от нея.

Пожелавам ти всичко да мине чудесно и да си здрав, за да можеш спокойно да си намериш момиче, с което повече си пасвате и да изградите нещо истинско. :)

Георги
01-23-2012, 08:46
Не ,не бих си измислил нещо такова. Нещата са много по-объркани,момчето с което е ,беше мой "приятел" той знаеше за пътите в които съм я лъгал ,а тя не знаеше.Аз знаех,че той я занимава и тя все казваше,че не го иска,не иска друг искала само мен.Няма и месец след раздялата,ние още подържахме контакт с момичето,тя почна да ми казва неща ,които явно той й е казвал, и е била наранена от неговите глупости даже някой неща дори не бяха истина ,но защо да повярва на мен а не на него.А и аз не съм казала,че е длъжна да седи до мен,но мамка му бяхме 2 години заедно,обичах я толкова много правех всичко за нея,на 17 години тя видя и получи неща и любов които някои жени през живота си не получават,не знам ,не знам яд ме е просто :)