Влез

View Full Version : Въпрос относно момиче?

Skriwex
01-21-2012, 21:57
Значи , ще започна така - аз съм момче на 15 от Варна. От четвърти клас пътувам с един и същ автобус , но тази година забелязах едно момиче, което не бях виждал преди. От начало си помислих че просто един - два пъти пътува с него , но накрая се оказа че всеки ден (като мен) отива и се прибира от даскало с него. В началото започнах да я пооглеждам и преди 2-3 месеца започнах да я харесвам. Тя е яка , хубава , има супер усмивка , и от каквото дочувам понякога от нейни разговори с нейни приятелки е и умна (не че подслушвам просто докато сменям някоя песен на телефона ми подучувам). От началото на учебната година пътуваме в един и същ автобус почти всеки ден (с изключение на събота и неделя) и не познавам нито нея , нито някоя от приятелките и пътуващи със същия автобус. Аз изглеждам добре , нямам най-чаровната усмивка и нямам особенни мускули , но в момента работя и по двете , обличам се добре и свиря на китара (ако е от някакво значение). Искам да я заговоря , но се случва доста рядко да е сама а и ми изглежда малко , creepy , просто да отида до нея и да я заговоря , а не искам да се запознавам с нея във Facebook , защото ще се чуствам доста неловко. Мисля че и тя ме харесва , поне малко. Забелязал съм че понякога ме зяпа , понякога просто ме поглежда , а понякога докато е заобиколена от приятелките и , някоя от тях може да се обърне към мен и да се засмее. Обмислях как може да се запознаем , без просто така да отида до нея и да я заговоря (единственото което измислих беше да се спъна , да се блъсна леко в нея и така , въпреки че ми се струва изтъркано). Какво според вас трябва да направя и някакви съвети?

fluffy_^
01-21-2012, 22:40
ехх неможе ли просто да я заговориш бе човек просто отиваш до нея и 'Здравей , вече от доста време те виждам тук искам да се запознаем' и т.н о.о какви да тея да се спънеш д и да се бласнеш в нея ? :Д

Колкото до това което питаш примено 'ситуацията е нямал си време да си напишеш по нещо домашното което е някво кратко за 5 мин но се затрудняваш примерно с задачите и я питаш' :D това измислих ако се сетя случайно нещо друго ще пиша пак

Chacho
01-21-2012, 22:47
Що не й вкараш и една глава ей така, помежду другото?

AlexP
01-21-2012, 22:54
:D:D:D:D:D:D АХАХАХАХАХАХАХАХА не не мога просто горния пост ти дава пълния отговор на въпроса ти :).Така де - действай както ти каза @fluffy мисля,че няма да сгрешиш но едва ли ще стане като по филмите да се сблъскате в един автобус и да след седмица да сте неразделни :)

galena97
01-21-2012, 22:56
това което първо ми изниква в ума..(може и да не ти послужи,тъй като не съм мн наясно как седят нещата с градския във Вн) ..тук в Сф например рреисовете сутрин когато отивам на даскало са суп тъпкани ;д ии когато е студено стъклата се замъгляват..ии ако не следиш бройката на спирките ,има огроомен шанс да изпуснеш своята :Д ..та мен мапример някакъв ме попита онзи ден " на коя спирка сме? " тъй че ако може да ти е от полза..ако се сетя ще хелп-на ;)

sladkalady
01-22-2012, 05:31
Не знам по -нормален начин от това да отидеш до нея и да я заговориш.Имай малко повече вяра в себе си :)

Nakadah
01-22-2012, 07:22
На 15 какви мусколи искаш да имаш? И моля преведи ми на Български какво означава "creepy". Ако ти е толкова трудно просто да отидеш до някой човек и да го заговориш просто не го прави и порасни малко.

galena97
01-22-2012, 09:17
еми и според мен най-добре е човек да бъде по-самоуверен и просто да действа..ама той си знае :D ...

qkakukla2
01-22-2012, 10:47
Ако не е с приятелки, като влизаш в автобуса отиди до нея и я питай свободно ли е. Като каже, да, седни до нея и я заговори ако искаш бавно да караш, като за начало само ще седнеш и например ще слушаш музика. Измисли нещо, но това със спъването не го прави, че ще те помисли за някакъв дет едва върви и още спи в автобуса :D :D :D

bloodyF
01-22-2012, 12:13
когато е сама, а дори и да не е-отиваш при нея, казваш здрасти, забелязах че пътуваме заедно всеки ден. Аз съм хх, приятно ми е и така
ако те отреже, зарежи я, ако не-супер за теб..

Chacho
01-22-2012, 12:23
Според мен ще е с приятелки в повечето случаи, така че просто може да се включи в разговора някой път.

marilyn
01-22-2012, 13:15
Ами просто отиваш и я заговаряш. Това да се спъваш и нз си какво ... реалността не е като филмите, както каза някой преди мен. И малко повече увереност, ние момичетата не харесваме неуверени мъже. Айде успех.

01-22-2012, 13:58
Когато няма място в автобуса пребий някоя от седналите бабички и я викни да седне .. :D
Майтапя се ..
Когато ти седиш и няма място и стани .. или на нея или на някоя от приятелките и!! Няма да има особено значение, защото и в двата случая ще остане с впечатление! Другия вариант е, както каза по - горе Chacho .. вкарай и една глава ( не в буквалния смисъл) блъсни се в нея или я настъпи и и се извини! :]]

Chacho
01-22-2012, 14:14
Когато няма място в автобуса пребий някоя от седналите бабички и я викни да седне .. :D
Майтапя се ..
Когато ти седиш и няма място и стани .. или на нея или на някоя от приятелките и!! Няма да има особено значение, защото и в двата случая ще остане с впечатление! Другия вариант е, както каза по - горе Chacho .. вкарай и една глава ( не в буквалния смисъл) блъсни се в нея или я настъпи и и се извини! :]]

http://www.google.bg/search?q=facepalm&oe=utf-8&rls=org.mozilla:bg:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=bg&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=zCccT7arBIbJswbyw8RH&biw=1366&bih=664&sei=zyccT-6_A8XHtAbwnKFI

01-22-2012, 14:41
^ ? (букви)

kalyty
01-24-2012, 23:45
Преглъщаш факта, е те е срам вдишваш дълбоко, опитваш се да изглеждаш сякаш не те е срам, отиваш при нея и ѝ казваш едно ,,Здравей''. Или правиш едно от горе посочените в темата, ако нямаш намерение толкова директно да се изправиш срещу страха си.

П.П. За протокола и аз съм от срамежливите, ама в събота ми се наложи да направя нещо тотално не в мой стил(заради много добра приятелка) и от тогава не ми пука чак толкова. Ако някой се чуди какво, да отида при момче, което виждам за първи път през живота си, което е с всичките си приятели, да го повикам по име (защото аз не го познавам лично и си нямам идея кой от тях е) и да го помоля да я чуе.
Ти си по-добре, така че отиваш и я заговаряш.

Seattle
01-25-2012, 07:33
Никой нищо интересно не каза до тук, тъй че само мога ти пожелая късмет :)

DANNYYYYY
01-26-2012, 14:25
Замери я с бележка... хаха... давай смело и просто я заговори.. ако и тя те харесва... ще се зарадва.. Важно е да бъдеш себе си и да си естествен. Успех!