VDimitroff
01-22-2012, 08:13
Здравейте,края на срока е,а госпожата ми по програмиране я заместват...там е работата,че замесничката и трябва да ни оформи,много е взискателна,а ние нищо не разбираме...и нормално,при положение,че този срок сме си "играли на игрите" в училище и никой нищо не ни е карал да правим.Гоня успех,а ми трябва 6-ца за срока по програмиране,за сега аз и повечето хора от групата имаме по 1-оценка и при повечето,както и при мен тя е 5-ца.Госпожата каза,че ни трябват поне още 2 оценки,за да бъдем оформени и едната оценка е на задача,която ни е дадена за домашно.Та...мисълта ми е,дали няма начин някой да ми помогне с решението на:
"Да се напише програма,която въвежда средния успех на учениците от един клас и извежда най-високия,най-ниския и средния успех на класа."
Който ми помогне,ще съм му много благодарен,а ако е от Плевен получава 1 каса бира хаха :D ,Благодаря предварително!
"Да се напише програма,която въвежда средния успех на учениците от един клас и извежда най-високия,най-ниския и средния успех на класа."
Който ми помогне,ще съм му много благодарен,а ако е от Плевен получава 1 каса бира хаха :D ,Благодаря предварително!