View Full Version : Св.Валентин
Значи ето още една тема за Св.Валентин ! Знам че има много такива теми но тази е малко по различна май ! Не какво да подаря , а КАКВО СА ВИ ПОДАРЯВАЛИ НА ВАС [ моля оточнявайте пола си ] И какво вие сте подарявали [ моля пак да оточните на момиче или на момче сте подарявали ] Благодаря предварително !
SisiStrange
01-23-2012, 13:10
Нищо.
Нищо.
Не ми е хрумвало специално да празнувам Св. Валентин с подаръци и прочие.
Този празник освен, че не е български, е силно комерсиализиран.
Когато дойде 14и, просто ще бъдем заедно с приятеля ми и ще се радваме един на друг.
Момиче, 19г.
mMemories
01-23-2012, 22:08
Може да не е нещо купено...може сама да го изработиш....може дори да е колаж с ваши снимки
може да добавиш и нещо купено ако искаш...например преспапиетата със снимки които правят във фотото....
Може пък да идете на почивка за няколко дни само двамата...(зависи и от годините ви де...)
mMemories,поне да беше прочел/а темата :?
По темата:
Аз съм подарявала плюшено сърце;бутилка вино в красива кутия+аксесоари;ръчно изработен албум със снимки,разни свитъчета с интересни СМС-и от него,билети от различни места и други подобни (получи се като Scrapbook);себе си с една голяма панделка на китката :)
Подарявали са ми:плюшени играчки (обожавам ги);сребърно колие;букети от рози;красиво бельо;романтична вечеря ... За друго май не се сещам :)
Естествено говоря за през годините и визирам 2-3 бивши гаджета :) Между другото е малко относително дали са ми били подарявани за Св.Валентин или за рождения ми ден,защото той е на 12-ти и всяка година го съчетавам с Трифон Зарезан/Св.Валентин.
LeprikonA
01-24-2012, 19:38
Нищо.
Нищо.
същото. идеята е любов, а не размяна на подаръци.