View Full Version : Изневерявали ли сте и защо !!!?
kiki1991
01-23-2012, 15:43
Пускам темета да разбера защо хората си изневеряват,каква е причината,разнообразието.. ли нещо друго.Аз лично до сега не съм,имам 2г и 5 месеца връзка и не съм!!!За сега и не мисля!Имам всичко но все пак се интересувам:)
Струва ми се, че е имало такива теми и преди във форума, но нищо. Изневерявала съм, да , защото човека, с когото бях, не ми даваше всичко необходимо. Общо взето мога да кажа, че ходех с двама- единия много го харесвах, умно, интелигентно и възпитано момче, с него ми беше хубаво, но за секс имах друг човек. Просто нито един от двамата не ми даваше достатъчно. :)
Друг път се е случвало на купон да направя една такава простотия... но за тогава искрено съжалявам, защото се получи много тъпо спрямо едно момче, което не го заслужаваше. :)
SisiStrange
01-23-2012, 15:48
Никога. Нямам и намерение. Не ми е в характера.
Ако махнем причини тип проблеми и липси във връзката, мисля, че просто си има определени хора, които имат... предразположение към изневярата. За едни не е проблем да погледнат своя човек в очите след като са направили нещо такова, други не са способни да го направят въобще. Въпрос на характер.
DragonLady
01-23-2012, 15:58
Да изневерявала съм. Два пъти за отмъщение ( да му върна изневярата, другият път защото ме унижи публично ) и един път по нужда. Тоест имах връзка от разстояние и просто ме хвана яко нагона, но тогава още бях в тиин възрастта и беше нормално да направя и някоя по-голяма простотия като тази.
DisappointedDreamer
01-23-2012, 16:05
Не съм изневерявала.
Не съм и нямам намерение да го правя.
Не съм и нямам намерение да го правя.
this!
Имаше подобна тема скоро...скоро 2-3 месеца :D
FuCKkK13
01-23-2012, 16:48
не,и не мисля да го правя.. както казаха това е въпрос на характер.. за мен изневярата е най-долното нещо,което някой може да направи... ако искаш да нараниш някой има хиляди други варианти,просто изневярата е ужасно нещо (поне за мен - лично мнение) и не мисля,че някой с каквато и да е постъпка би я заслужил.. някой не ти дава достатъчно - или говорите и нещата се оправят или си намираш друг човек (т.е. късате) мога много да пиша по темата,но няма да ви досаждам ;д
Да горе долу във всичките си връзки.Нямам представа каква е причината явно нещо в мен ! :)
не,и не мисля да го правя.. както казаха това е въпрос на характер.. за мен изневярата е най-долното нещо,което някой може да направи... ако искаш да нараниш някой има хиляди други варианти,просто изневярата е ужасно нещо (поне за мен - лично мнение) и не мисля,че някой с каквато и да е постъпка би я заслужил.. някой не ти дава достатъчно - или говорите и нещата се оправят или си намираш друг човек (т.е. късате) мога много да пиша по темата,но няма да ви досаждам ;д
не досаждаш сладурче я пусни една снимка в раздела
kiki1991
01-23-2012, 18:05
аа какви снимки :)хаха тука не е мястото да се сваляте :X
хах бз се..то май форума си е такъв:)
Иначе по темата реших да я пусна да видя как стоят нещата и се изкефих на няколко мнения на хората който не изневеряват,аз като бях на 14-15-16 години много заблудена бях..изопщо любовта която имах към момчетата няма нищо общо със сегашната ми връзка вече съм на 20 и със годините човек се променя..тогава даже ходех с един маж с дете..колкото и подло да звучи не ми пукаше че даже и зарад секс само да е било,тогава повече беше да идем да се напием и чувствата не значеха нищо даже не знам дали беше любов,а сега всичко е различно до преди 2 години бях супер игоистка,а сега гледам за него да има..за мен квото остане,по това съдя че хората със възраста се променят,както и аз,както и любовта,даже не отидох да следвам заради сегашната ми връзка защото знаех че с това момче искам и ще имам бъдеще,защото ако бях отишла нямаше да сме заедно защото за мен както и за него връзка от разтояние не може да просъществува дълго колкот и хората да отричат!!!Но има хора който и на 15 и на 20 и на 40 си остават едни и същи и не се променят,имат приятелки,имат жени,имат и деца и ходят по чужди,просто си ги влече,много такива познавам мъже и жени..не знам това дали е от характера на човек или от средата,или просто ти омръзва човека с който си.. просто една вечер излизаш на заведения и ти хареса друг човек и се пускаш по течението...мн често така се получава за съжаление,в днешно време хората се женят и след няколко години всичко приключва с развод и 1-2 деца който остават с 1 родител!!!Малко се отклоних от темата но понякога човек иска да сподели мнение и да чуе:)
FuCKkK13
01-23-2012, 18:11
da!ЛАПА
1во както казаха не е тука мястото за снимките ;д;д;д и 2ро няма да ти се получи ;д;д;д сори ;д
всъщност си имам гажи и не и изневерявам искам само с нея
kiki1991
01-23-2012, 18:37
хаха мале опасни сте :))) da!лапа на колко си?
FuCKkK13
01-23-2012, 18:55
^ бтв. след втория коментар и аз това щях да попитам ;д
Изневерявала съм.Не се гордея с факта,но съм го правила нееднократно.Причина..хм,аз мисля,че при мен просто си е до характера.Никога не съм била особено добра в сериозните връзки. Първия път беше умишлено,да.После беше кривване от пътя,с голяма помощ от алкохола,колкото и да не е оправдание. Под изневяра нямам предвид секс,но и другото е достатъчно гадно де.Не мисля,че при мен точно има причина,както казах. Просто повечето го правят за отмъщение,а другата част от нагон.
Да изневеряваш е най-долното и глупаво нещо което един човек може да направи. Не знам как може да гледате после в очите хората на които сте изневерили, особено ако те ви вярват. Няма никакво оправдание за това нещо освен че си кофти човек, и всички други оправдания вероятно са просто опит за притъпяване на съвестта. Единственото по-лошо нещо от изневярата, е изневярата за отмъщение. Това може да го роди само женския мозък. Тотална липса на разум и детинщина.
Това си е лично мое мнение, ако някой се е засегнал се извинявам.
StolenBliss
01-24-2012, 18:08
Значи не мога да кажа 'никога', но наистина не мисля, че мога да го направя. Не заради човека до мен само, а заради самата мен. Против изневярата съм и ако го направя изневерявам всъщност и на моите принципи, на себе си. Както казаха и по-горе, ако човек не е доволен в една връзка, то най-добре да я прекрати и тогава да ходи да си търси щастието другаде.
Както казват 'отнасяй се с хората така както би искал да се отнасят с теб'. На мен са ми изневерявали, почувствах се много гадно и тогава си казах и зарекох един вид да не бъда човек, който би направил нещо такова на някой друг.
invisible image
01-24-2012, 18:55
Само веднъж съм изневерявал и повече няма да повторя, защото ми се случи гадна случка. Момичето беше много красиво, но не бях правил никога секс с нея преди това. Изгасихме лампата и почнахме, налапах и гърдата и по едно време пусна някаква течност. Мисля си аз откъде ще има мляко пък тя. И като светнах лампата какво да видя, вместо гърдата съм налапал някакъв цирей. Това си е самата истина.
StolenBliss
01-24-2012, 21:09
^Бляк тая история дали не е супер гнусна...
Aquafresh?
01-24-2012, 22:04
Лол , не бих вървял спрямо ценностната си система.Това е най-долното нещо за мен.Пък и мразя да правя безсмислени неща- просто бих се разделил с въпросното момиче , вместо да и кръшкам
GRINGO-93
01-24-2012, 22:05
не съм но искам да го направя защото като знам мойта какви ги върши и ми иде да и счупя глааата
Ами зарежи я. Няма смисъл да си с нея.
Не, защото тогава ще съм баси тъпия нещастик. Мразя такива хора.
SunnyBlue
01-26-2012, 21:57
Не съм.. нямам намерение. :)
TheBeliever
01-26-2012, 22:38
Не съм. Защо? Държа на принципите си и не виждам смисъл да поддържам връзка с някого, при положение, че искам да бъда с някой друг (било то и само физически).