PDA

View Full Version : Като всички останали теми,но може би по-тъжна :)



raia338
01-24-2012, 09:58
Здравейте!ще се опитам да бъда максимално кратка,за да не затормозявам читателите с много четене :)
По принцип не знам от къде ще е редно да започна моята история ,но ще се опитам да стане ясна на всички,които желаят да прочетат . И така ...Вече не сме заедно от няколко месеца,дори не знам колко,не знам вече и защо скъсахме и как се стугна до там .По принцип преди да се срещна с него нямах успехи в любовта може би с години наред ..появи се той и ме накара да повярвам,че този път ще се получи ,че ще сме заедно(въпреки,че той заминаваше да учи след няколко месеца) Уговорката ни беше да сме заедно,въпреки че ще замине.Той ми казваше ,че ще сме заедно,че ще се виждаме (цяло лято ме убеждаваше) И аз бях спокойна,че ще сме заедно,същевременно много се разбирахме ,но дойде един момент ,в който започнахме да се караме ..мое би месец-да преди да замине .Просто бях изнервена дали ще ни се запази връзката,той също кзваше,че му е гадно и не иска да мисли за това ..Та скаахме се разделихме се един път,но не след дълго ми написа ,че много му липсвам, аз му дадох 2-ри шанс и уж всичко се оправи .....но някак си аз усещах,че всикчо се променя ,все пак той е в друг град ..аз не съм го притискала постояно да ме търси ,просто исках да знам,че всичко ще е както в началото,че ще си говориме докато той е там и тн .. Казах му тези неща ,че ем притесняват,че искам да ме търси по-често ,защото така си мисля ,че ен му липсвам (а той ме търсеше рядко ,не беше както преди ) Той ми обеща, като се видяхме,че ще ме търси по-често ,за да ми докаже,че му липсвам,но на следвашия ден не ми звънна ...цял ден ..толкова бях ядосана ,все едно с най-голямата си наглост нарочно не ми звъни ..Та както и да е звъъна ми на другия ден вечерта ,но аз не вдигнах ,не си бях чула тела ..бях толкова наранена,написах му смс защо ми звъни и ,че не искам вече да ми звъни ..той от там каза ,че се правя на интересна,че няма да ми звъни вече щом така искам и ,че си е такъв и явно не може да се промени и ако ми изнася изнася ... аз нямах друг изобр нямаше акво да кажа и му кзах ,че тогава тоа е последния опит ,който правя да оправя нещата между нас ...той не ми отговори на това мое последно съобщение :) и така накратко това беше нашата раздяла.В началото ми беше много зле ,много му бях обидена,че дори и не ми отговори на последното съобщение ,но наистина не можах и до ден днешен да го разбера.Какво означава според вас да търсиш някого 1 път на 2 дена и да кажеш,че си си такъв и не можеш да се промениш?? и аз не знам ..
Може би и аз съм била виновна,не съм искала да го притискам ,просто исках да знам ,че всичко ще е наред ,но явно не е било писано да сме заедно ..предстой ми бал тази година и ми е много притеснено,той ме заряза точно когато имах най-голяма нужда от него и от помощ .Сега ми е много труно сама да се оправям и да мисля за всичко ,а в същност никой да не мисли за мен.Другото ,което ме натъжаа.. Сънувам ,че той ми казва как е могъл да ме остави един вид ,че съм толкова хубава и ,че пак сме заедно .Снощи ,че ме целуа много пъти и ,че ме прегръща и ми се обяснява някакви неща .Знам,че няма да мога да му простя за всикчо тоа ,което ми е причинил точно когато имам чувството,че в нищо не ми върви и се пак се измъчвам...
Мерси на всички,които прочетоха ,просто имах нужа да си го излея някъде

Sh@d0w
01-24-2012, 10:13
Не можеш да накараш някой насила да те търси, като не му идва от вътре, няма как да стане. Твърде много се филмираш, или просто не сте един за друг - имате нужда от различни неща (например ти от повече внимание). Не се сдухвай има толкова много свободни момчета навън, ще си намериш точния един ден.

SisiStrange
01-24-2012, 10:14
А не мислиш ли, че малко преиграваш? Той е там да учи, нали? Замисляла ли си се, че може да е бил зает, да е имал работа, да е искал да се наспи или нещо от сорта и затова да не ти е звъннал? Нали те е потърсил после? Може би един вид така му досаждаш. Вероятно се е държал гадно после като сте се чули, защото му е станало тъпо как приятелката му избеснява, че не я обича само, защото е пропуснал да и се обади един ден. И сте скъсали (поне според мен), защото е видял, че няма да се получи, че ти не можеш да се справиш с връзката от разстояние и така. Може и да не те е обичал достатъчно силно, но и ти си търсиш под вола теле.

raia338
01-24-2012, 10:30
SisiStrange .. Точно заради това,че може да е зает съм го питала а той ми отговори ,че по сяко време може да ми звъни ,защото не е зает :) така,че не е това .. но както и да е явно не е било писано

BaffaLsc
01-25-2012, 15:22
Като дете си. Какво значи да ти звъни 1 път на 2 дена ? 'ми,момчето си има и живот,
сама казваш,че е отишъл да учи в друг град и нещата НЯМА начин да са същите,
защото нито ще се виждате ( или поне не толкова често ), ясно е,че ще се карате
повече ,но повярвай ми,ако това наистина е била една здрава връзка,нещата няма
как да стигнат до там, не му се сърди за '' уговорката ви '' ,така го написа ,че за момент
си помислих,че цялата ви връзка е една уговорка, просто той тогава не е знаел как ще стоят
нещата и да,било е глупаво да ти обещава ,но.. щом не те е потърсил, е имало някаква причина,
извинявай,обаче отстрани не знаеш как изглежда... точно все едно си някаква лигла,
която не може да издържи 2 дена ,без да чуе любимия си. Още когато си разбрала, че ще учи
в друг град, е трябвало да осъзнаеш,че няма как да бъдете толкова близки,колкото сте били досега.
И още нещо.. '' явно не е било писано '' нищичко не значи, сами сте си го направили.

Axeria
01-26-2012, 16:05
amiii neznam mila .. toii prostto qwno ne te e zaslyjawall ;)) nqma wryzka bez skandalli, no se stegni ne e edinsttweniqtt wse pak ;)

Научи се да пишеш, бе, момиче. "Той просто явно не те е заслужавал." К'во правим, ако тя не го е заслужавала? хах.

--

По темата: Не бъди такава лепка, търсеща внимание.

BaffaLsc
01-26-2012, 17:32
amiii neznam mila .. toii prostto qwno ne te e zaslyjawall ;)) nqma wryzka bez skandalli, no se stegni ne e edinsttweniqtt wse pak ;)

Вссе ппак пишши нна киириллица ,акку можжи.

emilia.dimitrova
01-26-2012, 17:41
Ей не се обвинявай за нищо и никога не съжалявай за каквото и да било :) Това е живота дава ни възможноста да се учим от грешките си :) Това че толкова лесно се е отказал говори само по себе си че не те е обичал толкова колкото ти него :) Остави миналото назад и давай смело на пред бъдещето е пред теб мила :) Няма смисъл да се обвиняваш и да страдаш за такива неща :) Повярвай ми точно в най - неочакваният за теб момент ще срешнещ голямата , истинска любов:) Успех от мен и приятна вечер ;)

Bloody-girl
01-27-2012, 14:54
Хмм .. значи излиза така, че сте скъсали, защото не си го чула 1 ден, а на другия ден ти е звъннал... Еха...
И какво като ти е казал, че всеки ден е свободен? Че всяка секунда и част от секундата може да ти се обажда? Там е, за да учи, а не 24 часа да мисли как да се добере до телефона..
Голяма работа... Постъпила си детински, оправи нещата! Ти усети как да го направиш, потърси го, говори с него, обясни му. Обаче.. не го задушавай с чувството на копнеж за внимание.

horacio
01-27-2012, 18:37
Хмм .. значи излиза така, че сте скъсали, защото не си го чула 1 ден, а на другия ден ти е звъннал... Еха...
И какво като ти е казал, че всеки ден е свободен? Че всяка секунда и част от секундата може да ти се обажда? Там е, за да учи, а не 24 часа да мисли как да се добере до телефона..
Голяма работа... Постъпила си детински, оправи нещата! Ти усети как да го направиш, потърси го, говори с него, обясни му. Обаче.. не го задушавай с чувството на копнеж за внимание.
Аз пък знам как се чувства... и не става дума само за 1 път, доколкото разбрах доста често не я е търсил. Чувството е гадно и тя си е в правото да се сърди.
Щом го обичаш го потърси отново. Ако трябва него да го чакаш ще си останеш с чакането. Може и на него да му е гадно, но да му е прекалено голямо егото и за това да не те търси. Пробвай пак.