Влез

View Full Version : Голяма глупост

Pfanner
01-24-2012, 13:40
10x all за съветите

SisiStrange
01-24-2012, 13:46
Ем така е като нямаш достатъчно мозък да се сетиш, че с простащина едва ли ще спечелиш някое свястно момиче. Тия номера вървят пред мега кифлите, не пред нормалните момичета. Ти как очакваше да реагира?
Да бях на нейно място и аз щях да вдигна вежди, и да си извадя едно голямо и ясно мнение за теб.

Единствения съвет, който мога да ти дам е: Опитай да говориш с нея и да и кажеш каква е била мъдрата мисъл и великия план зад това ти държание.

Govnyo
01-24-2012, 13:48
мисля че си осрал ситуацията

предполагам не е толкова заради идеята да се направиш на интересен, а заради факта, че смс-а е бил някаква боза, която си преписал от Интернет

поради наличието на тонове курви в университета съм на мнение, че не си струва да се притесняваш и ти пожелавам успех в намирането на друга путеса

вечно твой,
говньо

Sh@d0w
01-24-2012, 13:50
Хубав автогол.

Никакъв шанс да си я върнеш, извинението ти също не струва - трябва да си голям идиот да се шегуваш по този начин. Наистина нямаш ли глава, че си се вързал на такова идиотско предложение?

Да беше измислил поне по - правдоподобно оправдание - например, че са те отвлекли група негри от Люлин 4 и те заплашват с пистолет, да и напишеш този смс.

Реакцията на момичето е напълно очаквана, и ако има поне малко мозък, няма повече да се занимава с теб.

fluffy_^
01-24-2012, 13:52
Добре толкова трудно ли е да и кажеш а не да се правиш на ПАЛЯЧО ? (shock)

Cold_Tearsss
01-24-2012, 14:10
Стига с тези кифли, че огладнях.

Pfanner
01-24-2012, 14:11
На Sisi i govnyo мога само да им благодаря.Govnyo е прав между другото точно от интернет я взех тая тъпня.А на Sh@dow мога да му кажа само че исках съвет как да оправя нещата, а не да ме хранят.Вярвате или не напълно съм наясно колко голяма глупост съм свършил.И тъй като не съм такъв човек (един път да се доверя на интернет и гледай какво стана) се чувствам като пълен кретен.Мисля да послушам Sisi и да й обясня какво и защо и ще се надявам да ми прости просташкото държание.

Ashenvale
01-24-2012, 14:15
Това и сам можеше да го решиш ..