Влез

View Full Version : Любовен съвет

farafero
01-24-2012, 16:21
Здравейте, пиша защото съм отчаян, или просто някой трябва да ми отвори очите (:
Моля ако смятате историята ми за смешна, или каквото и да било не пишете.
Преди близо 10 месеца се запознах в интернет с едно момиче, писах ме си 2 месеца, и накрая излязох ме на среща. Всичко мина яко, тя ме харесва, и след седмица я поканих на имен ден в нас, на 6ти Май, и тръгнах ме.
Тя скоро прави 19, а аз 22. До 4тия месец всичко беше яко, по красиво даже от приказка, но на 4тия месец я хванах в изневяра. Заболя ме, може би не ме беше заболявало така. Тя ми се моли 3 дни плачейки по телефона да и простя. Простих и, но си казах , ще бъда с нея само заради секса.... но след 1 2 месеца чувствата пак ми дойдоха, но непрекъснато и ровех в нещата с мисълта пак да я хвана в нещо но нея хванах. До към 8мия месец бях доста студен безчувствен, но въпреки това я обичах, тя повтаряше как никога няма да ме пусне, и ще се бори за мен, дори и да нея обичам. Но за нова година стана фал, пинах малко повечко и един приятел дойде и ми пусна някаква глупост в главата, че тя била спала със някакъв друг, полудях тръгнах си ,а тя ме гонеше 10 минути по чорапи, искаики да ми обясни че това е само лъжа ,за да провокира едно момче. Наговорих такива неща че найстина я заболя, Нещата не бяха от сорка на ку*ва и такива, бяха силни думи, състоящи се от това че не може да обича и никога няма да може. На другия ден истрезнях и и сео бадих и извиних, помислих че всичко е ОК, но малко по късно се разделих ме, Нещо в нея я карало да ме напусне, а другото нещо и казвало че ще съжалява. След раздялата, тя ме потърси няколко пъти, с мисълта искала да ми върненяква вещ, накрая се видях ме обеждавах я да се съберем но не се, целувах ме се, все едно сме напълно непознати, и тя каза трябва ми време да премисля нещата... казах си ок няма да да търся повече. И след няколко дни ми сео бади и помоли да се съберем. Събрах ме се, но докато бях ме събрани, и писал първата любов в живота, момчето което я е отворило когато била на 17 и я зарязало, тя дори не му казала че го обича, и страда близо 2 години, докато не срещна мен. Ти излекува сърцето ми, това ми е първата истинска и призната любов, никога не съм имала такива мигове.
И когато той и писа тя скри от мен,докато аз не я усетих и и казах довиждане, Тя сега живее с надеждата че той я харесва и иска да се видят да пяит кафе, а той е просто един бройкаджия, ще постъпи както предишния път и ще си отиде поне така мисля, Тя каза за тези 4 месеца след моята грешка аз се поправих ти беше толкова ревнив, и постоянно ровеше в нещата ми, което е така дам. Тя казва нямам вече тези пеперудив стомаха които имах преди, ти стана много безчувствен, докато аз се борих за тбе о любовта.

И така аз се отказах, но си мисля има ли смисъл, да чакам месеци дни година може би, и да пробвам отново, като напълно различен човек и вярващ, въпреки и това никой от приятелите ми да не ме подкрепя, знам че мога да върна всичко това което тя е видяла от мен, дори и да ме е наранила толкова много. Знам че само глупак може да обича жена която му е изневерила но с нея се чъвствах истински.. колкото и смешно да звъчи.. колкото и дае грешна пред мен я обичам

TheBeliever
01-24-2012, 16:39
И какъв е смисълът да я чакаш? Да се тормозиш дали отново не те е предала, дали "пеперудите" й не са изчезнали и дали няма да те зареже като й свирне бившия?

Времето лекува всичко. Дай си време.

farafero
01-24-2012, 16:41
Той не и е бивш никога не е имал повече с нея, само я е отворил и я е зарязал :)
Да знам че ми трябва време но .... не мога

TheBeliever
01-24-2012, 16:48
Той не и е бивш никога не е имал повече с нея, само я е отворил и я е зарязал :)

И тя въпреки това предпочита него пред теб.

qkakukla2
01-24-2012, 17:05
Тя отива при бившия, ти отиваш при друга.
После като я зареже бившия, кво толкова пак ще ти реве 3 дена и ще се сдобрите. Ето няма никакъв проблем кво го мислиш толкова.

LeprikonA
01-24-2012, 17:30
не виждам смисъл да чакаш каквото и да е да се случи. като гледам, щом се надява на нещо от някой, който я е оправил един път и си е заминал, не и е много умствения багаж. ще ме прощаваш ама точно така си излиза. съответно на теб за какво ти е да се занимаваш още с това? какво хубаво нещо би донесло, освен нова историйка, която да се добави към всичко горе изредено? съвсем сериозно, няма смисъл.

antineutral
01-24-2012, 17:35
И така аз се отказах, но си мисля има ли смисъл, да чакам месеци дни година може би, и да пробвам отново, като напълно различен човек и вярващ
От тук тръгни. Научи се да се уважаваш, и след това да я обичаш, ако се стигне до там. Какъв е смисълът да се торнозиш за неща днес все едно искаш да речем ферари а не можеш да си го купиш а да речем можеш да си купиш мерцедес примерно. В момента за нея си спасителната дъска за която тя се хваща докато изскочи лодка да я качи. Ако това те устройва пробвай ако не просто не се главоболи утре ше изскочи по-готино момиче :)

farafero
01-24-2012, 18:26
Знам че е така, само глупак би чакал.... и найстина щеси тръгн, но ме е страх само че рано или късно ако ме потърси, за помощ и почне да ми реве на рамото, аз пак ще се поддам на изкушението че я обичам или харесвам.. а искам да бъда силен и да и кажа отиди си без да ме търсиш :)

antineutral
01-24-2012, 18:37
Знам че е така, само глупак би чакал.... и найстина щеси тръгн, но ме е страх само че рано или късно ако ме потърси, за помощ и почне да ми реве на рамото, аз пак ще се поддам на изкушението че я обичам или харесвам.. а искам да бъда силен и да и кажа отиди си без да ме търсиш :)

Не всеки всякога е силен. Понякога и ние сме хора връщаме се волю неволю към своите малки слабости утре успяваме да ги преодолеем. Бъди готов и за такъв развой на събитията и си имай едно наум :)

valdesbg
01-24-2012, 18:41
Въх...

Поне се научи да пишеш. Това първо.

Друго - прекалено кифленска ми е тая история за да дам някакво по хубаво мнение. Ще целуваш още жаби, видяло се е... дали ще напуснеш езерото, осъзнавайки че няма да се превърнат в принцеси, или ще почне да ти харесва... зависи само от теб.