PDA

View Full Version : Въпрос за проблем с момичето което ходя



vasilev94
01-25-2012, 12:11
Здравейте,аз съм на почти 18 приятелката ми е на 14,днеска правим 11 ден от както ходим и тя би дала всичко за мен както и аз за нея, и така на проблема ... както ви споменах по-горе на 18г. съм и хормоните ми ужасно много бушуват а, тя 100% не е готова за секс ... а,не мога да чакам още 1-2 год за да е готова за това ... не искам да я напускам и съм решил днеска да и кажа да не се виждаме известно време с причина "да си събера мислите" за да мога да се поуспокоя малко с тия работи или поне аз така се надявам да стане имам нужда от съвети какво бихте ми предложили да направя.


БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)


PP:Моля без глупави коментари

DrunkLad
01-25-2012, 12:20
добре бе пич за кво ти треа да се захващаш с 4год по - малка от теб ? и мислиш ли ,че ще разбере това да си събера мислите ? не се заяждам

vasilev94
01-25-2012, 12:22
Ами какво да ти кажа просто с всички момичета с който съм ходил не са ми влизали толкова на вътре в сърцето ..

nadq_malkata
01-25-2012, 12:28
Това което мислиш да направиш няма смисъл!още като си се захванал си бил наясно че на нея ще й трябва повечко време да се отпусне и да го направи...а репликата "да си събера мислите" комбинирано с известно време да не се виждаме със сигурно няма да го приеме както ти си мислиш!за нея ще прозвучи по скоро така " беше ми забавно ама вече не си ми интересна всичко хубаво...." мисля че си малко лицемерен в случая!твърдиш че би дал всичко за нея а дори не си склонен да изчакаш момичето....за ква любов говориш тогава.....?Ако наистина държите толкова един на друг просто поговори директно с нея!кажи й че ти се прави - или ще измислите нещо или не ,но е много по добре да говорите директно от колкото да я зарибяваш с глупости!малко тъпо от 11 ден да почнете да се лъжете....но най добре ако нямаш сериозни намерения към момичето наистина да я оставиш!

vasilev94
01-25-2012, 12:39
Тя е толковаааа притеснителна като седнем някъде примерно да пием кафе тя мълчи освен ако аз не я питам нещо .. камоли да и сипя "Прави ми се секс ... " ;х

TheBeliever
01-25-2012, 12:55
Хах, вие не можете да разговаряте нормално - за каква връзка става въпрос тогава? Иначе "даваме всичко един за друг" от 11 дена, ама "не мога да съм с нея щото много ми се прави секс". :lol:

Че си и на 18, срам и ужас.

Моят съвет е да си държиш устата затворена и колана закопчан още няколко седмици, поне докато се поопознаете. Тогава евентуално може да повдигнеш въпроса и да й чуеш мнението. Не се знае - може да wannabe разпоретина и да ти пусне на 14. И не, не я зарязвай. Пази си я и звезди й сваляй, че с твоето мислене едва ли ще се намери друга, която да ти върже.