View Full Version : Съсипана
Здравейте,Имам проблем .. Харесвам едно момче ужасно много, а на него дори не му пука за мен .. някой път е много мил и се държи готино но някой път ме игнорира и това ме натъжава много :( Какво да правя да продължавам ли да го харесвам или да спра :(
Казвала ли си му за чувствата си?
Аз се намеквам и други хора са му казвали .. :(
Godzilla
01-25-2012, 16:44
С намеци ще стигнеш точно до тук, където си сега.
Бъди по-директна. Ако не ти отвърне - нищо не губиш. Ако ти отвърне - ще си много доволна, че си го направила.
LeprikonA
01-25-2012, 18:06
да продължавам ли да го харесвам или да спра :(
спри. щрак и спираш.
NambyPamby
01-25-2012, 18:08
Какво да правя да продължавам ли да го харесвам или да спра :(
8-)
10 букви
fluffy_^
01-25-2012, 18:51
най добре ти му кажи.. може да си помисли че другите го лъжат нарочно :) започни с това после пиши пак..
Когато искаш нещо,правиш си го сам.Защо той трябва да слуша остналите,защо действаш с намеци,чувства не се изразяват така!?Даваш по същество и толкоЗ. (:
kinkygirl
01-25-2012, 19:55
Покани го да излезете и поговори с него относно ВАС!!Като не ще..той Губи!
Момчетата не разбират от намеци! Може би трябва да си малко по директна, ако сметнеш за правилно. Ако отвърне на чувствата ти ще бъде страхотно, но ако не го направи ще ти бъде доста кофти и ще се чувстваш неудобно около него.
thelover3
01-29-2012, 13:41
Ами излизаш с него на някое място, където няма много хора и му казваш директно.Ако отговори-супер, ако не-той губи. И запомни ако не си смела, няма как да успееш, защото късметът винаги е на страната на смелите. Успех:)