Влез

View Full Version : Подарък за рожден ден !!!

miro096
01-25-2012, 17:23
Здравейте всички! Искам да се обърна към женската част на форума, но ако някой от мъжката част иска нека коментира нямам нищо против. Стига празни приказки вече. Всичко за почна преди почти 8 месеца. Преди 8 месеца тръгнах с едно наистина прекрасно момиче все още сме си заедно и много си се обичаме. Но ето че дойде време и за нейният рожден ден, който е на 6 февруари, много мислех какво да и взема и все още мисля и вече почти нямам време за размисъл та и за това се обръщам към вас за малко помощ! Преди един/два часа четох подобна тема и да знам че не я познавате и не знаете какво харесва това трябва аз да знам, но искам да и подаря нещо по специално, затова се обръщам към вас жените в форума ако може да дадете няколко примера за подарък, който сте получили от момче без значение гадже или не, но ви е харесал много и сте се зарадвали на подаръка от този човек :)

bloodyF
01-25-2012, 18:33
вземи и кристално бижу на сваровски (не са толкова скъпи, колкото звучат) и я заведи на вечеря, после у вас
всъщност, ако си 96, вечерята и секса май не са оферта, така че я заведи на кино и на пица..примерно
абе изведи я някъде и тогава й го подари, подразбира се ти да платиш сметката там където сте..
И ЦВЕТЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

miro096
01-25-2012, 18:59
харесва ми как мислиш :)

anonymous708973
01-26-2012, 06:44
Вземи й нещо, което знаеш, че иска или има нужда. Понякога клавиатура за компютъра, колкото и неромантично да е, може да я зарадва три пъти повече от бижу, ако е имала нужда точно от клавиатура. Това, че сме жени, не означава, че трябва да получаваме блестяща дрънкулка за всеки повод.
Попринцип е добре да започнеш да го мислиш няколко месеца преди рождения ден и да забелязваш кога ти казва "ееей, как искам еди какво си, само да се опарича, ще си го купя."

miro096
01-26-2012, 10:14
Вземи й нещо, което знаеш, че иска или има нужда. Понякога клавиатура за компютъра, колкото и неромантично да е, може да я зарадва три пъти повече от бижу, ако е имала нужда точно от клавиатура. Това, че сме жени, не означава, че трябва да получаваме блестяща дрънкулка за всеки повод.
Попринцип е добре да започнеш да го мислиш няколко месеца преди рождения ден и да забелязваш кога ти казва "ееей, как искам еди какво си, само да се опарича, ще си го купя."

Добре мислиш, но аз не обикалям магазините с нея. Понеже тя ако си взема нещо излиза с майка си и иска в повечето случаи аз да не знам какво е да бъде изненада дори когато е за нея но е за по официална вечер " една вечер не отидохме заедно на заведение защото искаше да я видя там а не преди това " а когато я питам какво да ти взема тя казва винаги нематериални неща примерно танц и тъй нататък. Та и за това изборът който ще направя е толкова труден и се обръщам към вас :)