PDA

View Full Version : Пффф..

NeverBack
01-25-2012, 22:27
Значи скоро мисля да се пробвам със едно момиче.Харесвам я доста до сега не съм и показвал ,че имам някакъв интерес ,но мисля при първа възможност да и го покажа.Дори може да се каже ,че съм влюбен.Доста е красива , а аз не съм някакъв модел.Не съм и грозен де , ама не съм и някой красавец....Не я харесвам само заради това ,че е красива ,а заради характера и . Че ще е трудно , ще е трудно няма да се откажа лесно.Вижте какво съм наумил ами да и оставят един голям букет със рози и вътре да има послание от таен обожател , който ще я чака еди къде си..Т'ва оригинално ли е според вас?
Още един въпрос какво да направя със външния си вид?Поддържам се (спортист съм) , но не съм навътре много много с тия неща.Какви прически се харесват от днешните българки?
Еdit:Има и още нещо ,което мe притеснява не съм някакъв отворен(надут) , не се правя на интересен , по принцип съм и тихичък , и съм добър..Аз ли си въобразявам или повечето момичета харесват някакви отворковци дето са станали 16/17 годишни , а се държат като лапета..

Cold_Tearsss
01-25-2012, 23:02
Букета с розите няма да е добра идея на този етап. Трябва по някакъв начин да те забележи.

Важно да си миеш зъбите в периода от 10 до 30 минути след хранене . Добре ще е да прецениш каква прическа ти отива. Задължително е дрехите да са ти чисти и хубави. Може да прибавиш някой аксесоар: кръстче, някаква гривна или часовник, но никое от гореспоменатите не е задължително. Ти решаваш. В плюс ще е ако използваш някой качествен парфюм. Обувките ти да са чисти. Това ми идва на ум за външния вид.

Добре ще е, ако намериш нещо общо с нея, но не бързай.

В момента само за това се сещам.

NeverBack
01-25-2012, 23:24
Забравих да добавя следното.Значи познаваме се.В началото на лятото някъде се запознахме.От начало доста внимание ми обръщаше , сега спря.. :( Просто не знам защо, минаваме през нея още двама със мен.Тях ги поздравява мен не само ме гледа и нищо не ми вика...

Cold_Tearsss
01-25-2012, 23:37
Май си изпуснал своя шанс, но може още да има надежда. Предполагам, че не те поздравява, защото скоро не сте били в контакт или ти не я поздравяваш. Тя излиза ли често с твой познати на кафе? Може заедно до излезете се позабавлявате, но не обръщай внимание само и единствено на нея. Ако си забавен 100% ще и бъде приятно, но не трябва да се насилваш, трябва да усетиш вълната. :D Бъзния за нещо, само че внимателно да не се засегне.

В този момент само това ми идва на ум.

Cold_Tearsss
01-25-2012, 23:39
Бъди себе си. Това е.

NeverBack
01-26-2012, 00:09
Да излиза..Знам ги повечето и приятели/приятелки.Ами зависи от настроението ми по принцип съм забавен и приятелски настроен човек. :)

djipsito
01-26-2012, 00:46
Е, едва ли ще излезеш с нея начумерен и в кофти настроение... ;р

GShock
01-26-2012, 08:10
Защо не почнеш с опознаване първо: я по скайп, я друго.. Пък после розите

ivcheto0o
01-26-2012, 09:52
Това с розите,звучи толкова сладко,ама аз бих се изплашила.По-добре я покани да излезете или щом имате общи познати и покрай тях.Иначе за външния вид съм напълно съгласна със съветите на Cold_Tearsss ,дръж се естествено,не преигравай,без пози и т.н.

BlueFace
01-26-2012, 10:12
Покани я на среща. Излезте, поговорете си, ако се познавате от доста време и виждаш интерес от нейна страна можеш да пробваш да я целунеш.

Не мисля, че е добра идея да и подаряваш каквото и да било. Вие още не сте се опознали добре и сте само познати. На такъв етап не смятам, че ще и допадне идеята ти.

В тази ситуация има прекалено много неизвестни. Ако тръгнеш да обисмяш всичко само ще си блъскаш главата. Моя съвет е да си по-директен и да действаш. Ако те отреже здраве да е, има и други : )

Sh@d0w
01-26-2012, 11:07
Сложи описателно заглавие на темата, да не я заключвам.

NeverBack
01-26-2012, 11:43
Смени ти заглавието , не виждам опция за редактиране на заглавието..

an0nimn0
01-26-2012, 19:14
Защо не почнеш с опознаване първо: я по скайп, я друго.. Пък после розите

А опознаване на живо не може ли? Първо казвате стига с тези скайпове и фейсбуци..сега ти това предлагаш. Те се познават, така че няма да я стресне, ако я заговори на живо.

xXxMixXx
01-28-2012, 14:48
Покани я на среща. Излезте, поговорете си, ако се познавате от доста време и виждаш интерес от нейна страна можеш да пробваш да я целунеш.

Не мисля, че е добра идея да и подаряваш каквото и да било. Вие още не сте се опознали добре и сте само познати. На такъв етап не смятам, че ще и допадне идеята ти.

В тази ситуация има прекалено много неизвестни. Ако тръгнеш да обисмяш всичко само ще си блъскаш главата. Моя съвет е да си по-директен и да действаш. Ако те отреже здраве да е, има и други : )
+1
Казвам ти го от гледна точка на момиче. Цветята наистина са хубав жест, но ако вече има нещо помежду ви. А както чета нямате сериозни отношения. Пропусни чатовете в скайп на първо време. Скайп и Фейсбук би трябвало да са направени като средства за уговаряне на среща например с приятели etc., а не за флирт. Заговори я.