View Full Version : Кога може?
След коя година може да има полов контакт?
Silent94
01-26-2012, 13:02
Когато навършиш 40
toniiiiiiiii
01-26-2012, 13:12
Когато навършиш 40
Рано ще му/и е
хах мале говора ви сериозно бе хора хахахахахахахахахахе :Д:Д
Ми сериозно ли бе... В Закона за Половото съзряване от Конституцията на Република България ясно е казано!
djipsito
01-26-2012, 14:08
Когато го почувстваш и когато вече го нямаш онзи срам момчето да те види гола. Плюс тва трябва да знаеш всичко за секса на теория, не само за момичетата, ами и за момчетата. Хубаво ще е първо сама да опознаеш тялото си, ерогенните си зони, къде и как ти е най-хубаво и т.н.
MartinWesker
01-26-2012, 14:09
Правилният отговор е когато ти се иска. Когато си гладен - ядеш, когато ти се спи - спиш, когато ти се е*е - е*еш!
в чл.145, т.5, ал.1 си пише, може да провериш
i don't wanna live on this planet anymore...
MartinWesker
01-26-2012, 14:21
Me neither.
smile12345
01-26-2012, 14:48
хахахха т'ва с 40те беше добро!...сериозно:ами аз съм чела,че когато ти дойде 1вия цикъл ти се е развила вагината и можеш да го правиш вече,ама за момчетата нз сигурно когато имат сперма вече...[=
djipsito
01-26-2012, 15:15
Като ти дойде менструацията за първи път не означава, че вече можеш да правиш секс, а че можеш да забременееш ако правиш секс в "рисковите" дни, без презерватив.
Момиче без менструация, което прави секс (!?) няма опасност да забременее. Което не значи, че трябва да се проебете от 9-10 годишни.
Трябва да сте развити, да се нормализира МЦ и т.н.
DragonLady
01-26-2012, 16:30
Когато го почувстваш и когато вече го нямаш онзи срам момчето да те види гола. Плюс тва трябва да знаеш всичко за секса на теория, не само за момичетата, ами и за момчетата. Хубаво ще е първо сама да опознаеш тялото си, ерогенните си зони, къде и как ти е най-хубаво и т.н.
+1
Иначе по закон 14 години.( ако греша поправете ме )
SunnyBlue
01-26-2012, 19:35
Правилният отговор е когато ти се иска. Когато си гладен - ядеш, когато ти се спи - спиш, когато ти се е*е - е*еш!
Е, какво ще прави ако няма какво да ебе? :D :D :D
MartinWesker
01-27-2012, 13:43
Е, какво ще прави ако няма какво да ебе? :D :D :D
Ще си намери. 'Бах тея 'мъже' в днешно време за нищо не стават (освен да носят багажа на жената)! През средновековието е имало истински мъже, сега само някакви женчовци, които хленчат в интернет пространството колко много им се е*е.. никаква чест, никакво достойнство. Тогава мъжете са били романтични, винаги са знаели какво да кажат, така че да омаят една жена. Сега чета всяка втора тема във форума 'Как да я заговоря, е*е ми се, дайте съвет'. Всичко е излишно усложнено - момичетата се правят на недостъпни, все едно са принцеси (те повечето си мислят, че са принцеси), а всъщност са attention whores и разчитат единствено на своята красота, а.к.а 'кифли' - боклук с красива опаковка, но все пак боклук. После плачат, че са ги нае*али и са си тръгнали и казват, че няма повече 'роматични и добре възпитани мъже'. То, че почти няма - няма, ама и малкото които са останали търсят дами, а не боклуци. И дами вече няма. Но понеже мъжа е едно тъпо и просто животно, оставя се да бъде разиграван и използван от жената, понеже той мисли с оная си работа, а не с главата на раменете си. Тя е хитра и знае това и се възползва, естествено, и ги върти на малкия си пръст както си иска. Дали ще се усмихне само или ще си разтвори краката.. винаги ще намери начин да получи това, което иска. Иии така.. една голяма каша, един голям миш-маш, в който всеки се прави на някой, всеки играе някаква роля на 'принцеса' или на 'баровец'.. Ужас! После защо младото поколение задава такива глупави въпроси като 'Кога може?' или 'Дали ще забременея ако гълтам?'. Като си заобиколен от глупаци и ти ставаш глупак. Ето ти отговора на твоя въпрос.
Ми сериозно ли бе... В Закона за Половото съзряване от Конституцията на Република България ясно е казано!
Хахаххах :D
Rebirthing
01-28-2012, 00:23
Когато си узряла психически и физически, когато имаш достатъчно висока сексуална култура, когато сама поискаш... !
yambolfan
01-28-2012, 00:40
Всичко е излишно усложнено - момичетата се правят на недостъпни, все едно са принцеси (те повечето си мислят, че са принцеси)
Точно казано!
gersinkaa
01-28-2012, 08:27
Сега! Веднага! На секундата!!!
Сега сериозно: к'ви са тия въпроси... Когато се почувстваш готова... ;x