View Full Version : Утре ша имами ли дървена ваканция, уа???
Concussion
01-26-2012, 14:32
И в кои градове?
Не зная, аз съм си в дървена и без това :D
HolyShit
01-26-2012, 16:47
И на мен поястонно ми седи надървен и не мисля да взема ваканция
mariqanastasova
01-26-2012, 16:57
Аз съм в дървена ваканция и съм от Стара Загора.
Fiction7577
01-26-2012, 18:01
Утре само знам, че не съм на училище. За следващата седмица не знам. От Сливен съм.
В НАДЪРВЕНА ваканция ще сме! Проверете в сайта на РИО за района , в който живеете!
Поради лошите метеорологични условия Община Габрово е обявила за неучебен ден утрешният Петък на територията на област Габрово.
Стара Загора, Самоков, Сандански, Долни Богров също не би трябвало да учат утре поради лоши условия или грип.
scrooper
01-26-2012, 23:17
:( на нас днес ни броиха отсъстващите (0. защото хората ходят на даскало болни) и утре си продължаваме с гадното оформяне на успех...
Не знам дали ще има ама в училище в което уча часовете ще са по 20 минути.
Кви са тия ваканции? Кви са тия часове по 20 мин? После защо Българското поколение западало...
Concussion
01-27-2012, 07:01
Кви са тия ваканции? Кви са тия часове по 20 мин? После защо Българското поколение западало...
Имам познати в Бостън, там си имат някакви "резервни дни" и като има много сняг и е лошо времето затварят училищата. И какво имаш предвид с "българското поколение"? Научи се ти да се изразяваш правилно. То че западаме - западаме, но не заради един ден НЕучене.
Biskfitka
01-27-2012, 09:06
При нас какво слънце еее,дано се стопи ;д хич не искам такива глупави ваканции ;х
pifiella
01-27-2012, 11:30
От понеделник ЦЯЛА СОФИЯ ОБЛАСТ сме ваканция!
Преди малко са пристигнали писмата от РИО София област и повечете ученици не знаят! :D
Concussion
01-27-2012, 13:30
От понеделник ЦЯЛА СОФИЯ ОБЛАСТ сме ваканция!
Преди малко са пристигнали писмата от РИО София област и повечете ученици не знаят! :D
Aма в грипна или заради времето? И докога, цяла седмица ли?
didenceeto
01-27-2012, 16:12
Аз съм от Благоевград, цяла седмица идват да ни броят колко сме, но нямаме никаква ваканция. Няма и да има за сега
pifiella
01-27-2012, 16:16
Aма в грипна или заради времето? И докога, цяла седмица ли?
Грипна! От понеделник до неделя,цяла седмица!
И на мен поястонно ми седи надървен и не мисля да взема ваканция
хахаха, объркал си темата... :D:D:D
При нас се очаква от другата седмица да ни пускат. Говори се, че ще е от средата на седмицата, ама ще видим. Аз мисля въобще да не ходя.
Concussion
01-27-2012, 16:54
Браво на вас! :D
А за някои други градове знае ли се?
pifiella
01-27-2012, 18:16
А за някои други градове знае ли се?
http://news.ibox.bg/news/id_654707625
Tука пише кои области и градове.Засега в София няма ваканция...на се очаква от другата седмица цялата страна да "пламне" в грип и да си седите вкъщи на топло....
didenceeto
01-27-2012, 18:27
Значи и в Благоевград е обявена вече грипна епидемия, така ли?
pifiella
01-27-2012, 18:50
То пише община Благоевград,което означава,че и самият град е в грипна - за по сигурно провери в РИО Благоевград или в РИОКОЗ
http://news.ibox.bg/news/id_654707625
Tука пише кои области и градове.Засега в София няма ваканция...на се очаква от другата седмица цялата страна да "пламне" в грип и да си седите вкъщи на топло....
Нищо няма в Благоевград - чети датата на новината! Ясно пише: 18.01.2011 ! Повтарям: 2011 година! Справка: в момента сме 2012 година.
Я се скрий бе
Lalalalaa
01-29-2012, 10:24
Някой да знае нещо за Пловдив :д
sladorana11
01-29-2012, 14:22
амм.. а София-град пак ли остана .. прецакана така казано ??
mariqanastasova
02-01-2012, 08:12
Аз съм от Благоевград, цяла седмица идват да ни броят колко сме, но нямаме никаква ваканция. Няма и да има за сега
И при нас беше така.Всеки час идваха да ни броят.
mariqanastasova
02-01-2012, 08:12
Някой да знае нещо за Пловдив :д
Виж в сайта на рио...
Fiction7577
02-02-2012, 07:00
амм.. а София-град пак ли остана .. прецакана така казано ??
Пак?! Пак?! По-скоро за първи път. В София най-малко трябва да се оплаквате, каквато и ваканция да навлезе вие по принцип първи я получавате. Сега веднъж няма да имате и веднага писнахте.
И да, прецакани сте, ако така го приемаш. Нищо лично. :)
NqkfaNikakva21
02-02-2012, 08:21
Пак?! Пак?! По-скоро за първи път. В София най-малко трябва да се оплаквате, каквато и ваканция да навлезе вие по принцип първи я получавате. Сега веднъж няма да имате и веднага писнахте.
И да, прецакани сте, ако така го приемаш. Нищо лично. :)
Наред с ВарнаТА.
Имам чувството, че там са най-кекавия народ.
Sarafina
02-02-2012, 08:35
В МОМН пише, че в Пловдив 64 училища са затворени, на практика не знам за нито едно...
didenceeto
02-02-2012, 08:52
В МОМН пише че и в Благоевград има 1 затворено училище и се чудя кое е то. Никой не знае, нещо ме съмнява че много лъжат.
В МОМН пише че и в Благоевград има 1 затворено училище и се чудя кое е то. Никой не знае, нещо ме съмнява че много лъжат.
Става въпрос за училището в село Смолево, община Якоруда.
Иначе от днес до Понеделник всички училища в Дупница са в дървена ваканция, а тези в община Симитли учат с намалени часове.
Днес има статия във вестник "Струма" по отношение на заболеваемостта от грип и ОВИ от вчера - казва се, че се разкриват допълнителни легла в някой отделения на МБАЛ и че броят на заболелите във възрастовата група 0-16 години е нарастнал драстично. Това е сигурен знак, че може би до седмица ще обявят грипна епидемия, а от там - и ваканция.
Заключението го правя на база ситуацията от предходни години - винаги, когато излезе подобна публикация в пресата до седмица, най-късно две следва и ваканция. Чакаме...
ledenakrasota
02-02-2012, 10:53
Какво е това "дървена ваканция" ? :D:D Аз вече нямам такива :(
gersinkaa
02-02-2012, 11:41
^Дървена ваканция се обявява, когато температурите са много ниски.
Хич не знам, ама в тоя тъп Ямбол никаква ваканция няма да видим :X Не стига, че дограмите са дървени и са от времето на майка ми, ами и парното на 3-я етаж е развалено и е голям ледник.. И часовете са по 45 минути.. Разбира се, изключвам това, че 15 от класа са болни (а по принцип сме 30 човека) и останалите кихат, кашлят.. Трагично е положението... :X