View Full Version : Защо...
Защо не ни пуснат едно ваканция? Половината улици в Русе не са разчистени. Автобусите и тролеите закъсняват. Обмисляли „червен“ код за Русе и Разград и въпреки това трябва да отида на училище, макар че днес часовете ми бяха по 20 минути. Докато отида и трябва да се връщам.
Sarafina
01-26-2012, 19:02
Поне са ви намалени...
Нашите даже не бяха и намалени!
От русе (естествено).
Вчера бяха намалени (само на втора смяна), но за днес никой не знае. Навън има повече сняг от вчера. И ако пак ще са по 20 минути-нямам никакви намерения да ходя.
Половин час път до училище (хубаво че баща ми и днес няма да може да стигне до работа, че поне до училище да ме занесе.) още половин на връщане... И ще се лигавим за 2 часа изобразително, музика и информационни...
В Руската половината даже решили да не ходят..
На тоя принцип дай въобще да не се ходи на училище. Нито на работа.
Не съм казала да не се ходи по принцип на работа или на училище. Влизам в абсолютно всички часове.
Но в това време, дали часовете ми ще бъдат по 20 минути или изобщо няма да ходим, не виждам голяма разлика.
just_cwety
01-27-2012, 07:23
Тука във Варна ни пуснаха даже вчерашната втора смяна :D
Миналата година пак.... снежни преспи, продължава да вали... Аз и още едно момиче вървим пеша до училище (около 20 минути път), тъкмо стигаме пред входа на училище и ми се обаждат.
-Заради лошото време може и да не идвате....